Επενδύει στα μη αλκοολούχα ποτά η κοφυφαία αμερικάνικη παραγωγός Constellation Brands

Κοινοποίηση:

Σε αγορά μετοχικού πακέτου της επωνυμίας social tonic Hiyo, προχώρησε η παραγωγός της Corona στις ΗΠΑ, Constellation Brands. Στόχος της κίνησης αυτής είναι η κορυφαία παραγωγός να επεκτείνει το αποτύπωμα της στην αγορά των μη αλκοολούχων προϊόντων.

Η εταιρεία είχε πραγματοποιήσει τα πρώτα της βήματα στην αγορά μη-αλκοολούχων ποτών το 2023 εξαγοράζοντας μετοχές της παραγωγού κοκτέιλ Töst, όμως, βλέποντας τη δυναμική που αποκτά η κατηγορία αποφάσισε να διεισδύσει περαιτέρω, εκμεταλλευόμενη τη δημοφιλία που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια η Hiyo.

Η Hiyo είναι η εταιρεία που σημείωσε τη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην κατηγορία των μη αλκοολούχων μπυρών το περασμένο έτος, με τις πωλήσεις των προϊόντων της σε καταστήματα λιανικής να αυξάνονται κατά 212,7% σε σχέση με το 2023. Ως σημαντικότερο λόγο της επιτυχίας της εταιρείας, η Διευθυντής Επωνυμίας, Cygne Cooper ανέφερε ότι «Από τη γεύση, την αίσθηση, το υγειονομικό προφίλ, έως και την εμφάνιση των συσκευασιών η Hiyo καθιστά τις μη αλκοολούχες επιλογές πιο ευχάριστες, γευστικές και κοινωνικά αποδεκτές».

Συμπληρώνοντας τις δηλώσεις της, επεσήμανε ότι «Η ανάπτυξη της κατηγορίας μη αλκοολούχων μπυρών αποτελεί ένα καλό βαρόμετρο για το που μπορεί να φτάσει η κατηγορία των δικών μας προϊόντων. Καθώς πολλοί άνθρωποι εξοικειώνονται με τα γευστικά προφίλ που προσφέρουν επωνυμίες, όπως η Hiyo, θα δούμε σημαντική αύξηση στην υιοθεσία τους».

Πληροφορίες από Forbes

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η Asahi καθυστερεί την δημοσίευση των οικονομικών της αποτελεσμάτων λόγω της κυβερνοεπίθεσης

Ο ιαπωνικός κολοσσός της μπύρας, Asahi, ανακοίνωσε ότι θα καθυστερήσει την δημοσίευση των οικονομικών της αποτελεσμάτων λόγω της κυβερνοεπίθεσης που υπέστη τον Σεπτέμβριο, η οποία εξέθεσε τα προσωπικά δεδομένα περισσότερων από 1,5 εκατ. επισκεπτών.

Μια νέα Belgian Blonde Ale ετικέτα παρουσίασε η σαμιώτικη μικροζυθοποιία Samos Beer

Μια νέα Belgian Blonde Ale συνταγή με περιεκτικότητα αλκοόλ 6,5% παρουσιάζει η μικροζυθοποιία Samos Beer. Ο λόγος για την «Καρβούνης» που οφείλει το όνομα της στο ομώνυμο βουνό της Σάμου και διακρίνεται από αρώματα πιπεριού, λουλουδιών και ώριμου αχλαδιού∙ ελαφριά γεύση αλλά γεμάτη χαρακτήρα, ξηρή, με καθαρή, τραγανή επίγευση.

Προτεινόμενα

Next best thing στις εναλλακτικές πρωτεΐνες οι ζύµες της µπύρας

Στο συνεχώς εξελισσόµενο τοπίο των plant-based προϊόντων και στη δύσκολη πρόκληση της ανάπτυξης φυσικών προϊόντων µε ελάχιστη επεξεργασία και χωρίς τη χρήση επιβλαβών προσθέτων, η µαγιά µπύρας εµφανίζεται ως ένα πανίσχυρο εργαλείο για τη δηµιουργία νέων πρωτεϊνικών επιλογών, που έρχονται όχι µόνο να αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά κρέατα και γαλακτοκοµικά προϊόντα, αλλά να ενσωµατωθούν µε επιτυχία σε προϊόντα αρτοποιίας αντικαθιστώντας ακόµα και τα αυγά.