Με έμπνευση από τον θρύλο του αργεντίνικου ποδοσφαίρου η Matias Craft Beer

Κοινοποίηση:

Το όνοµα Matias αντλεί την έµπνευσή του από τον θρύλο του αργεντίνικου ποδοσφαίρου και όχι µόνο, τον προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Χεσούς Αλµέιδα. Η αφοσίωσή του στην οµάδα του και η αγάπη του για το αθλητικό πνεύµα αντικατοπτρίζονται στην αυθεντικότητα και την ποιότητα της Matias Craft Beer, σύµφωνα µε όσα αναφέρουν οι δηµιουργοί της. Η Matias Craft Beer είναι φρέσκια και αφιλτράριστη προσφέροντας µια πλούσια γεύση που ενθουσιάζει τους λάτρεις του ζύθου. Η διαφοροποιηµένη της γεύση και η προσοχή στη λεπτοµέρεια την καθιστούν µια επιλογή που ξεχωρίζει στο χώρο της µικροζυθοποιίας. Είναι διαθέσιµη σε δύο εκδόσεις: Pilsner και Lager. Κάθε µια από αυτές προσφέρει µια µοναδική εµπειρία γεύσης, ενώ διατηρεί υψηλή ποιότητα.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το τεύχος 15 του Beer & Brunch

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Καθιερώνεται η μπύρα χωρίς αλκοόλ, στοίχημα η κατάκτηση της γεύσης

Την ραγδαία άνοδο της μπύρας χωρίς αλκοόλ μέσα στην επόμενη δεκαετία προβλέπει έρευνα αγοράς, σύμφωνα με την οποία βασικό «στοίχημα» για τους παίκτες του κλάδου αποτελεί η βελτίωση της γεύσης,

Προτεινόμενα

Νηφάλιοι γίναµε… Sknipa

«Η µικροζυθοποίηση είναι ένα µαγείρεµα, που αποτυπώνει το µεράκι και τη δουλειά του µικροζυθοποιού. Είναι η συνταγή. Τα υλικά που θα χρησιµοποιήσεις, ο τρόπος που θα τα µαγειρέψεις και πώς θα αφήσεις τη µπύρα να ωριµάσει µέχρι να φτάσει στο µπουκάλι ή στο βαρελάκι».

Αναβάθμιση μέσω επενδύσεων για την Corfu Beer

Aπό τη Δράση «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ), με επενδυτικό σχέδιο συνολικού προϋπολογισμού 200.000 ευρώ  χρηματοδοτήθηκε η Κερκυραϊκή Ζυθοποιία «Corfu Beer».