Με έμπνευση από τον θρύλο του αργεντίνικου ποδοσφαίρου η Matias Craft Beer

Κοινοποίηση:

Το όνοµα Matias αντλεί την έµπνευσή του από τον θρύλο του αργεντίνικου ποδοσφαίρου και όχι µόνο, τον προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Χεσούς Αλµέιδα. Η αφοσίωσή του στην οµάδα του και η αγάπη του για το αθλητικό πνεύµα αντικατοπτρίζονται στην αυθεντικότητα και την ποιότητα της Matias Craft Beer, σύµφωνα µε όσα αναφέρουν οι δηµιουργοί της. Η Matias Craft Beer είναι φρέσκια και αφιλτράριστη προσφέροντας µια πλούσια γεύση που ενθουσιάζει τους λάτρεις του ζύθου. Η διαφοροποιηµένη της γεύση και η προσοχή στη λεπτοµέρεια την καθιστούν µια επιλογή που ξεχωρίζει στο χώρο της µικροζυθοποιίας. Είναι διαθέσιµη σε δύο εκδόσεις: Pilsner και Lager. Κάθε µια από αυτές προσφέρει µια µοναδική εµπειρία γεύσης, ενώ διατηρεί υψηλή ποιότητα.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το τεύχος 15 του Beer & Brunch

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Μια «κατσαρόλα» που έγινε πλήρες εργοστάσιο μπύρας

Η δοξασµένη για την ιστορία της Χίος, γεωργικά, θα µπορούσε να πει κανείς ότι έχει καταξιωθεί για τα µαστιχόδενδρα και τον κάµπο µε τα εσπεριδοειδή. Tα τελευταία χρόνια, ωστόσο, χτίζει χρόνο µε το χρόνο το όνοµά της και στην παραγωγή µπύρας.

Η Alea Brewing Co. γιορτάζει τα 5 χρόνια παραγωγής διοργανώνοντας το πρώτο Alea Craft Beer Festival την Κυριακή 30 Ιουνίου

Η Alea Brewing Co. γιορτάζει τα 5 χρόνια παραγωγής της με μία πολύ σημαντική εκδήλωση στον εξωτερικό χώρο τους ζυθοποιείου της, διοργανώνοντας το πρώτο Alea Craft Beer Festival την Κυριακή 30 Ιουνίου!

Προτεινόμενα

Μπύρα και όχι πια κρασί το πιο αγαπηµένο αλκοολούχο ποτό των Γάλλων

«Για πρώτη φορά, η µπύρα παίρνει την πρώτη θέση ως το αγαπηµένο αλκοολούχο ποτό των Γάλλων» ανακοίνωσε ο Sylvain Dadé, συνιδρυτής του πρακτορείου Sowine, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που παρουσίασε στις 29 Μαρτίου τα αποτελέσµατα µιας έρευνας που διεξήχθη διαδικτυακά τον ∆εκέµβριο του 2021 από την Dynata (µε 1.015 άτοµα ηλικίας 18 έως 65 ετών, που θεωρείται αντιπροσωπευτικό του γαλλικού πληθυσµού).

Στο Βέλγιο ο ναός της µπύρας

Έχοντας προσελκύσει περισσότερους από 20.000 επισκέπτες στους τέσσερις μήνες της λειτουργίας του, το μουσείο Belgian Beer World προσφέρει μια πλούσια διαδραστική εμπειρία για την κουλτούρα της μπύρας.

Πρώτη πλήρως ψηφιακή εγχώρια µικροζυθοποιία η Ζυθοποιία Πηνειού

Σε συνεργασία µε την ελληνική startup εταιρεία Oliveex η Ζυθοποιία Πηνειού κατάφερε να ψηφιοποιήσει πλήρως τις παραγωγικές διαδικασίες και να εφαρµόσει τεχνητή νοηµοσύνη µε σκοπό τη βελτιστοποίηση του τρόπου λειτουργίας της.