Με αμερικανικούς λυκίσκους και υβριδική μαγιά η ετικέτα «Pomona» της Paragon Brewery

Κοινοποίηση:

Την νέα της ετικέτα «Pomona» γνωστοποίησε η μικροζυθοποιία με έδρα την Ηλιούπολη, Paragon Brewery, η οποία πέρα από μια φρέσκια επιλογή φέρνει μαζί της και μια καινοτόμα υβριδική μαγιά από το εξωτερικό.

Η «Pomona» είναι μια δυνατή Imperial West Coast IPA με περιεκτικότητα 10% ABV και παρασκευάζεται από τους αμερικάνικους λυκίσκους Idaho 7, Mosaic και τον πειραματικό YCH 303 Cryo hops blend. Το όνομα της οφείλεται στην νέα υβριδική μαγιά της Lallemand Brewing, που αποτελεί καινοτομία στην Ελλάδα, και που χαρακτηρίζεται από έντονα τροπικά αρώματα, μέτριο σώμα και ισορροπημένη πικράδα με φρουτώδη επίγευση.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη μικροζυθοποιία με taproom στα νότια προάστια αργότερα μέσα στον Οκτώβριο συνεχίζει να φέρνει νέα πράγματα στο «τραπέζι» της ελληνικής βιομηχανίας μπύρας, διοργανώνοντας το πρώτο τουρνουά μίνι γκόλφ σε ζυθοποιείο, δείχνοντας πως η οικογενειακή επιχείρηση του Γιάννη Ψιμούλη, της συζύγου του Ελευθερίας Παπαδάκη και του αδελφού της Τάσου δεν αρέσκεται στην σταθερότητα, αλλά συνεχίζει να χαράσσει τον δικό της δρόμο ως ένας εκ των πρωταγωνιστών της ελληνικής craft σκηνής.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης συγκέντρωσε τα βλέμματα στο World of Beer Festival

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης με πρωταγωνιστή τη Βεργίνα ήταν μια από τις σημαντικότερες παρουσίες στο World of Beer Festival που έλαβε χώρα στην Τεχνόπολη το τριήμερο 9-11 Μαΐου. Το περίπτερο της εταιρείας μαγνήτισε τα βλέμματα και απέδειξε πως αποτελεί μια από τις πρωτοπόρους δυνάμεις της εγχώριας βιομηχανίας ζύθου.

Παράγει αξία για την ΑΜΘ η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης, στόχος η ενίσχυση της τοπικής ταυτότητας

Τις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ιωάννης Ζαμπούκης μαζί με την ομάδα Αντιδημάρχων του την Πέμπτη 29 Μαΐου. Στο επίκεντρο της επίσκεψης ήταν η συζήτηση για μελλοντικές συνέργειες σε όλα τα επίπεδα, στον τομέα του τουρισμού, της γαστρονομίας και ανάδειξης τοπικών προϊόντων, με στόχο την ενίσχυση της τοπικής ταυτότητας και βιώσιμης ανάπτυξης.