Αποκαλυπτήρια της ΝΥΜΦΗ DARK στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Κοινοποίηση:

Για ακόμα μια φορά η μπύρα Νύμφη θα παρευρίσκεται στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, μεταξύ 7 και 15 Σεπτεμβρίου, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν την νέα της ειδική μαύρη μπύρα «ΝΥΜΦΗ Dark» που δημιουργήθηκε ειδικά για τα πλαίσια της εκδήλωσης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας, η μπίρα Νύμφη δε θα μπορούσε να απουσιάζει από την ετήσια γιορτή επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και πολιτισμού της ΔΕΘ, που πραγματοποιείται από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Με τη μυθική γοργόνα της η Νύμφη καλεί το κοινό και φέτος στο περίπτερό της στην 88η ΔΕΘ, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την special edition μαύρη μπίρα ΝΥΜΦΗ Dark που φτιάχτηκε αποκλειστικά για την έκθεση. Εκτός όμως από την πλούσια γευστική εμπειρία που θα προσφέρει, η Νύμφη ετοιμάζει και μία μοναδική δράση μέσα στην έκθεση.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Στα 446 κιλά με 10% πρωτεΐνη οι μέσες αποδόσεις στο κριθάρι της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε

Ποιοτικά άριστο και με καλές αποδόσεις -παρά την παρατεταμένη ανομβρία- είναι φέτος το βυνοποιήσιμο κριθάρι που παρέλαβε συμβολαιακά η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε., με τον απολογισμό της εταιρείας να κάνει λόγο για εξαιρετική πρώτη ύλη παρά την δύσκολη καλλιεργητική περίοδο (2023/24) .

Προτεινόμενα

Mε επένδυση 2,4 εκατ. αλλάζει πίστα η μικροζυθοποιία Valia Calda

Έτοιµη να βάλει τις βάσεις, που θα της επιτρέψουν να αλλάξει… πίστα και να εξελιχθεί σε έναν ουσιαστικό «παίκτη» στην εγχώρια αγορά της craft µπύρας, µε βλέψεις και για παρουσία στο εξωτερικό, εµφανίζεται η µικροζυθοποιία Ιωαννίνων «Valia Calda». Καταλύτη για τη µετεξέλιξη της ηπειρώτικης µικροζυθοποίας, που µέχρι και σήµερα ακολουθεί πορεία ζυθοποιού… νοµά, αξιοποιώντας, για την παραγωγή της µπύρας της, τις εγκαταστάσεις τρίτου, αναµένεται ότι θα αποτελέσει η απόκτηση ιδιόκτητου µικροζυθοποιείου.

Νέα αρχή για την παραγωγή μπύρας στην Ελλάδα με την αναθεώρηση της νομοθεσίας

Σχεδόν εκατό χρόνια µετά, αυτές τις µέρες, η Ευρωπαϊκή Ένωση κρίνει την τύχη νοµοσχεδίου που κατέθεσε η Ελλάδα και αφορά στην αναθεώρηση του Βασιλικού ∆ιατάγµατος του 1922 για την παραγωγή της µπύρας στην Ελλάδα. Ήδη το σχετικό Σχέδιο Νόµου που έχει οριστικοποιηθεί από ελληνικής πλευράς, µετά από διαβούλευση τριών µηνών, έχει τεθεί υπό την κρίση της Ε.Ε. Εφόσον λοιπόν δεν υπάρξουν σχόλια, παρατηρήσεις ή ενστάσεις, το σχετικό νοµοθέτηµα θα τεθεί προς ψήφιση µε σκοπό την αλλαγή της υφιστάµενης νοµοθεσίας στον κλάδο της µπύρας στη χώρα µας.

Μανιφέστο 7 σημείων για στρατηγική θέση της μπύρας στα προϊόντα της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής

Στα στρατηγικά προϊόντα της Ε.Ε για μια βιώσιμη αγροτική πολιτική ζητούν να συμπεριληφθεί η μπύρα οι Ευρωπαίοι ζυθοποιοί με μανιφέστο 7 σημείων. Προκρίνουν μια σειρά από κίνητρα και επενδύσεις ώστε η Ευρώπη να παραμείνει κορυφαία παραγωγός μπύρας.