Νέα αφιλτράριστη μπύρα από την Κερκυραϊκή Ζυθοποιία

Κοινοποίηση:

Η Κερκυραϊκή Ζυθοποιία ανακοίνωσε την νέα της μπύρα «Corfu Beer Αφιλτράριστη», μιας ετικέτας που, όπως αναφέρει, έρχεται να θυμίσει τα παλιά, όντας «αφιλτράριστη, ζωντανή, αληθινή».

Η «Corfu Beer Αφιλτράριστη» είναι μια μπύρα με πλούσια γεύση από δημητριακά, με έντονα, επιβλητικά αρώματα και γεμάτο σώμα από ευεργετικά φυσικά συστατικά, παρέχοντας στο ποτήρι του καταναλωτή την απόλυτη εμπειρία ενός μικροζυθοποιιού, και την «απόλυτη εμπειρία ζυθοποίισης».

Η Κερκυραϊκή Ζυθοποιία αποτελεί μια από τις σημαντικότερες μικροζυθοποιίες των Ελληνικών νησιών, και εκ καταβολής της ίδρυσης της το 2006 από τον Σπύρο Καλούδη και τον γιο του Θανάση,έχει ως στόχο την καινοτομία, πάντα, όμως, με σεβασμό στην παράδοση και τον πολιτισμού της Κέρκυρας, με αποστολή, όπως αναφέρει, να προσδώσει αξία στις μπύρες της και να φέρει την υπερηφάνεια των κατοίκων του όμορφου νησιού του Ιονίου.

Για την παραγωγή των φρέσκων μπυρών του το ζυθοποιείο χρησιμοποιεί κατά 98% Ελληνική βύνη από κριθάρι ή σιτάρι, λυκίσκο, μαγιά και νερό, συστατικά στα οποία οφείλει την χαρακτηριστική γεύση και τα έντονα αρώματα που συνοδεύουν τις ετικέτες τις, και τις έχουν κάνει να ξεχωρίσουν στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η Βεργίνα συγκέντρωσε τα βλέμματα στο World of Beer Festival

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης με πρωταγωνιστή τη Βεργίνα ήταν μια από τις σημαντικότερες παρουσίες στο World of Beer Festival που έλαβε χώρα στην Τεχνόπολη το τριήμερο 9-11 Μαΐου. Το περίπτερο της εταιρείας μαγνήτισε τα βλέμματα και απέδειξε πως αποτελεί μια από τις πρωτοπόρους δυνάμεις της εγχώριας βιομηχανίας ζύθου.

Διατηρεί τα σκήπτρα της για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Corona

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά η Corona αναδεικνύεται η πιο πολύτιμη επωνυμία μπύρας παγκοσμίως σύμφωνα με την έκθεση BrandZ Global 2025 της ερευνητικής εταιρείας Kantar. Για το επίτευγμα αυτό σημαντική είναι η συμβολή της μη αλκοολούχας Corona Cero.

Προτεινόμενα

Διαχρονική στήριξη του έργου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Perrotis College από την Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. στηρίζει ενεργά για δεκαετίες τώρα την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College, που προετοιμάζει τους αποφοίτους για ανάληψη κυρίαρχων ρόλων στην κοινωνική ζωή και για ποικίλες επαγγελματικές σταδιοδρομίες στη γεωργία, την επιστήμη και τη βιομηχανία τροφίμων μέσω της μάθησης αγροτικών και επιχειρηματικών πρακτικών που είναι οικονομικά βιώσιμες, φιλικές προς το περιβάλλον και κοινωνικά υπεύθυνες.

Αναβάθμιση μέσω επενδύσεων για την Corfu Beer

Aπό τη Δράση «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ), με επενδυτικό σχέδιο συνολικού προϋπολογισμού 200.000 ευρώ  χρηματοδοτήθηκε η Κερκυραϊκή Ζυθοποιία «Corfu Beer».