«Στράβωσε» η πρεμιέρα του 7ου Thessaloniki Beer Festival

Κοινοποίηση:

Η πολυαναμενόμενη αυλαία του 7ου Thessaloniki Beer Festival την Πέμπτη 29 Αυγούστου έφτασε, όμως ο καιρός είχε άλλα σχέδια και έτσι οι λάτρεις της μπύρας θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο ακόμα για να μπορέσουν να γιορτάσουν παρέα με το αγαπημένο τους ποτό.

Παρόλα αυτά η μικρή αναβολή δεν πτοεί το ηθικό των ζυθοποιών και των διοργανωτών, αφού το μεγάλο φεστιβάλ του ζύθου που διοργανώνεται από την SoulFood Thessaloniki έχει να προσφέρει ακόμα 3 μέρες απόλαυσης, γεμάτες μουσική και πλούσια μπύρα.

Όσοι είχαν παρευρεθεί στον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ για την πρεμιέρα του φεστιβάλ, θα μπορούν να προσέλθουν δωρεάν σε οποιαδήποτε από τις υπόλοιπες μέρες του Beer Festival, ενώ οι φαν των Nightstalker και των Naxatras δεν θα πρέπει να απογοητεύονται, αφού η ανακοίνωση της SoulFood επιβεβαιώνει πως η εμφάνιση τους θα διεξαχθεί κανονικά στις επόμενες μέρες.

Τι αναμένουμε στην συνέχεια

Μπορεί η αρχή να μην ήταν ιδανική, αλλά η συνέχεια του φεστιβάλ παραμένει εξίσου ενδιαφέρουσα και έχει πολλά να προσφέρει στους λάτρεις της μπύρας που θα παρευρεθούν στον χώρο του φεστιβάλ.

Ειδικά για το φεστιβάλ η ζυθοποιία ΝΥΜΦΗ θα παρουσιάσει σε περιορισμένο αριθμό τα βαρέλια της νέας της ετικέτας ΝΥΜΦΗ DARK, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά ότι τιμά δεόντως και βρίσκεται πάντα στο πλευρό των εκδηλώσεων που διοργανώνονται στην πόλη της, και ιδιαίτερα του Thessaloniki Beer Festival.

H Πατρινή ΜΑΜΟΣ επίσης επιφυλάσσει εκπλήξεις για τους λάτρεις της, δίνοντας τους την ευκαιρία πέρα από την αγαπημένη τους μπύρα, να δοκιμάσουν και μια αφιλτράριστη εκδοχή της, την οποία, φυσικά, μπορούν να συνδυάσουν με τα φαγητά που θα βρίσκονται στον χώρο του φεστιβάλ.

Για όσους θέλουν να την γνωρίσουν, για πρώτη φορά θα συμμετέχει στο Thessaloniki Beer Festival, και η μικροζυθοποιία, Alu Beer με τις τέσσερις ετικέτες της:

-ALU X Tapfield «Down Under» DDH ΝΕΙΡΑ με λυκίσκους από Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία και μαγιά Verdant, φρέσκια ειδικά για το φεστιβάλ.

-ALU X Tapfield «Back in Time», μια ιδιαίτερη και αρωματική σταρένια White IPA με λυκίσκους από Νέα Ζηλανδία.

-ALU West Coast IPA, μια κλασσική west coast με νότες τροπικών φρούτων και εσπεριδοειδών

-ALU Blonde, μια Blonde Ale με επίγευση lime.

Με 30 Beer kiosks και τουλάχιστον 150 διαφορετικές ετικέτες το μόνο σίγουρο είναι ότι όποιος επιλέξει να παρευρεθεί στο φεστιβάλ θα μπορέσει να καλύψει τις απαιτήσεις του.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Tο Οktoberfest έρχεται ξανά στο Χαλάνδρι στην αυλή της ζυθοποιίας Αναστασίου

Η μικρή ζυθοποιία των βορείων προαστίων έχει ζυθοποιήσει γερμανικού τύπου συνταγές αποκλειστικά για την εκδήλωση, καθώς θα παρουσιάσει και την νέα της συνεργατική συνταγή. Από την εκδήλωση δεν θα λείπει και ένα απολαυστικό μενού με γερμανικές λιχουδιές.

Προτεινόμενα

Σε κουτάκι θέλει την craft η διεθνής τάση

Την ξανθιά «IPA Chios Beer» επέλεξε να λανσάρει στην ελληνική αγορά και σε µεταλλικό κουτάκι η Μικροζυθοποιία Χίου, αφού πρώτα στα τέλη του 2020 απέκτησε τον σχετικό µηχανολογικό εξοπλισµό. «Το πλάνο µας είναι σταδιακά να κυκλοφορήσουν σε κουτάκι και οι υπόλοιπες ετικέτες µας.