Η Alea Brewing Co. γιορτάζει τα 5 χρόνια παραγωγής διοργανώνοντας το πρώτο Alea Craft Beer Festival την Κυριακή 30 Ιουνίου

Κοινοποίηση:

Η Alea Brewing Co. γιορτάζει τα 5 χρόνια παραγωγής της με μία πολύ σημαντική εκδήλωση στον εξωτερικό χώρο τους ζυθοποιείου της, διοργανώνοντας το πρώτο Alea Craft Beer Festival την Κυριακή 30 Ιουνίου! Στο πλαίσιο συνεργασιών με άλλες μικροζυθοποιίες/labels όλα αυτά χρόνια αποφασίσαμε να γιορτάσουμε με όλους τους συναδέλφους και συνεργάτες μας, που αποτελούν για μας μια μεγάλη οικογένεια στην craft κοινωνία της μπύρας. Έχουμε την τιμή και την χαρά να έχουμε στο φεστιβάλ αυτό τα εξής μικροζυθοποιεία/labels:

1) 608 Brewing
2) BadQ Brewing
3) Κυκάω
4) Black Hole Kipseli
5) Main Squeeze Brewing
6) Μαρμίτα
7) Mustaki Nomad Brewing
8) Noctua
9) Radical Way Brewing
10) Sourmena Brew
11) Strange Brew
12) Last Row

Παράλληλα με την μεγάλη γκάμα επιλογών μπύρας, θα υπάρχουν 2 διαφορετικές επιλογές για street φαγητό: Από την μια θα υπάρχει η Puff Daddy Pizzeria (από την Πεύκη) η οποία θα φτιάχνει στη στιγμή τις φανταστικές πίτσες της με τα καινοτόμα και νεωτεριστικά υλικά της! Από την άλλη θα υπάρχει η Street Habit (από τoν Κεραμεικό) με τα μοναδικά burger/sandwiches προβατίνας και χουνκιάρ που έχουν εισάγει έναν νέο πλουραλισμό γεύσεων!

Αυτή θα είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσετε τις διαφορετικές μπύρες από 12 εκθέτες/μικροζυθοποιούς, να συζητήσετε μαζί τους, να φάτε κάτι διαφορετικό και να περάσετε μια όμορφη Κυριακή στον εξωτερικό χώρο μας στην Μεταμόρφωση. Θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος με σκίαση και τραπεζοκαθίσματα, καθώς και τουαλέτες με πρόσβαση για ΑΜΕΑ κλπ. Καθ’ όλη την διάρκεια του φεστιβάλ θα υπάρχουν DJ sets από ονόματα που θα ανακοινωθούν σύντομα!
Είσοδος δωρεάν!

Facebook: aleacraftbeerfestival
Facebook event: https://www.facebook.com/events/1497051851180557/
Instagram: aleacraftbeerfestival

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Καθιερώνεται η μπύρα χωρίς αλκοόλ, στοίχημα η κατάκτηση της γεύσης

Την ραγδαία άνοδο της μπύρας χωρίς αλκοόλ μέσα στην επόμενη δεκαετία προβλέπει έρευνα αγοράς, σύμφωνα με την οποία βασικό «στοίχημα» για τους παίκτες του κλάδου αποτελεί η βελτίωση της γεύσης,

Προτεινόμενα

Next best thing στις εναλλακτικές πρωτεΐνες οι ζύµες της µπύρας

Στο συνεχώς εξελισσόµενο τοπίο των plant-based προϊόντων και στη δύσκολη πρόκληση της ανάπτυξης φυσικών προϊόντων µε ελάχιστη επεξεργασία και χωρίς τη χρήση επιβλαβών προσθέτων, η µαγιά µπύρας εµφανίζεται ως ένα πανίσχυρο εργαλείο για τη δηµιουργία νέων πρωτεϊνικών επιλογών, που έρχονται όχι µόνο να αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά κρέατα και γαλακτοκοµικά προϊόντα, αλλά να ενσωµατωθούν µε επιτυχία σε προϊόντα αρτοποιίας αντικαθιστώντας ακόµα και τα αυγά.

Δύο νομάδες ζυθοποιοί με αγάπη για τον τόπο τους

Δύο νοµάδες ζυθοποιοί που γνώρισαν την τέχνη της µπύρας κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στο εξωτερικό, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάµεις τους δηµιουργώντας τη µικροζυθοποιία Πρεβέζης, µε την ονοµασία «Local Heros».

Δύο «φρέσκες» μπύρες για τους λάτρεις του είδους κυκλοφορεί η Alea Brewing Co.

Οι µπύρες της Alea διατίθενται µόνο σε βαρέλι και κουτάκι και ο Head Brewer της Alea χαρακτηρίζει αυτή την επιλογή μονόδρομο, καθώς το αλουμινένιο κουτάκι εξασφαλίζει ότι η μπύρα θα φτάσει αναλλοίωτη στο κοινό.