Η Alea Brewing Co. γιορτάζει τα 5 χρόνια παραγωγής διοργανώνοντας το πρώτο Alea Craft Beer Festival την Κυριακή 30 Ιουνίου

Κοινοποίηση:

Η Alea Brewing Co. γιορτάζει τα 5 χρόνια παραγωγής της με μία πολύ σημαντική εκδήλωση στον εξωτερικό χώρο τους ζυθοποιείου της, διοργανώνοντας το πρώτο Alea Craft Beer Festival την Κυριακή 30 Ιουνίου! Στο πλαίσιο συνεργασιών με άλλες μικροζυθοποιίες/labels όλα αυτά χρόνια αποφασίσαμε να γιορτάσουμε με όλους τους συναδέλφους και συνεργάτες μας, που αποτελούν για μας μια μεγάλη οικογένεια στην craft κοινωνία της μπύρας. Έχουμε την τιμή και την χαρά να έχουμε στο φεστιβάλ αυτό τα εξής μικροζυθοποιεία/labels:

1) 608 Brewing
2) BadQ Brewing
3) Κυκάω
4) Black Hole Kipseli
5) Main Squeeze Brewing
6) Μαρμίτα
7) Mustaki Nomad Brewing
8) Noctua
9) Radical Way Brewing
10) Sourmena Brew
11) Strange Brew
12) Last Row

Παράλληλα με την μεγάλη γκάμα επιλογών μπύρας, θα υπάρχουν 2 διαφορετικές επιλογές για street φαγητό: Από την μια θα υπάρχει η Puff Daddy Pizzeria (από την Πεύκη) η οποία θα φτιάχνει στη στιγμή τις φανταστικές πίτσες της με τα καινοτόμα και νεωτεριστικά υλικά της! Από την άλλη θα υπάρχει η Street Habit (από τoν Κεραμεικό) με τα μοναδικά burger/sandwiches προβατίνας και χουνκιάρ που έχουν εισάγει έναν νέο πλουραλισμό γεύσεων!

Αυτή θα είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσετε τις διαφορετικές μπύρες από 12 εκθέτες/μικροζυθοποιούς, να συζητήσετε μαζί τους, να φάτε κάτι διαφορετικό και να περάσετε μια όμορφη Κυριακή στον εξωτερικό χώρο μας στην Μεταμόρφωση. Θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος με σκίαση και τραπεζοκαθίσματα, καθώς και τουαλέτες με πρόσβαση για ΑΜΕΑ κλπ. Καθ’ όλη την διάρκεια του φεστιβάλ θα υπάρχουν DJ sets από ονόματα που θα ανακοινωθούν σύντομα!
Είσοδος δωρεάν!

Facebook: aleacraftbeerfestival
Facebook event: https://www.facebook.com/events/1497051851180557/
Instagram: aleacraftbeerfestival

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Μια «κατσαρόλα» που έγινε πλήρες εργοστάσιο μπύρας

Η δοξασµένη για την ιστορία της Χίος, γεωργικά, θα µπορούσε να πει κανείς ότι έχει καταξιωθεί για τα µαστιχόδενδρα και τον κάµπο µε τα εσπεριδοειδή. Tα τελευταία χρόνια, ωστόσο, χτίζει χρόνο µε το χρόνο το όνοµά της και στην παραγωγή µπύρας.

Η μπύρα ΝΗΣΟΣ παρούσα στους αγώνες ανοιχτής θαλάσσης του ΠΟΙΑΘ

Η μπύρα ΝΗΣΟΣ, πρεσβευτής της Τήνου, των ελληνικών νησιών και της Ελλάδας και παράλληλα άρρηκτα συνδεδεμένη με τη θάλασσα και την ιστιοπλοΐα, υποστηρίζει ένθερμα και φέτος τους αγώνες του Πανελληνίου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ).

Προτεινόμενα

Φιλοξενία και γεύση στην αιώνια pub της Αθήνας

∆ιακριτικό αλλά εκεί, απέναντι από το Χίλτον, το Red Lion είναι ένα από τα λίγα σηµεία στον πλανήτη, στα οποία έχουν καθίσει Αµερικανοί και Σοβιετικοί διπλωµάτες να πιούν την µπύρα τους.

Πρώτη πλήρως ψηφιακή εγχώρια µικροζυθοποιία η Ζυθοποιία Πηνειού

Σε συνεργασία µε την ελληνική startup εταιρεία Oliveex η Ζυθοποιία Πηνειού κατάφερε να ψηφιοποιήσει πλήρως τις παραγωγικές διαδικασίες και να εφαρµόσει τεχνητή νοηµοσύνη µε σκοπό τη βελτιστοποίηση του τρόπου λειτουργίας της.

Δύο «φρέσκες» μπύρες για τους λάτρεις του είδους κυκλοφορεί η Alea Brewing Co.

Οι µπύρες της Alea διατίθενται µόνο σε βαρέλι και κουτάκι και ο Head Brewer της Alea χαρακτηρίζει αυτή την επιλογή μονόδρομο, καθώς το αλουμινένιο κουτάκι εξασφαλίζει ότι η μπύρα θα φτάσει αναλλοίωτη στο κοινό.