Το Athens Beer Weekend απογειώνει την ελληνική μικροζυθοποιεία στην Δημοτική Αγορά της Κυψέλης

Κοινοποίηση:

Παρουσία κορυφαίων ονομάτων της ελληνικής μικροζυθοποιείας θα πραγματοποιηθεί στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης το φετινό Athens Beer Weekend στις 14-15 Σεπτεμβρίου.

Ενδεικτικά στον χώρο θα βρίσκονται κορυφαία ονόματα της εγχώριας craft σκηνής, όπως η Κερκυραϊκή νομαδική μικροζυθοποιία, Seven Island Brewery, «φρέσκια» από την πρόσφατη περιοδεία της στην Αμερική, η οποία θα συμμετέχει για πρώτη φορά σε ελληνικό φεστιβάλ μπύρας, και όπως προανήγγειλε αναμένεται να συνοδέψει την παρθενική της εμφάνιση με το λανσάρισμα μιας νέας ετικέτας την ημέρα του φεστιβάλ.

Στο line up της διοργάνωσης βρίσκεται και η μικροζυθοποιία με έδρα την Μεταμόρφωση Αττικής, Alea Brewing, η οποία μεταξύ άλλων θα προσφέρει σε βαρελίσια επιλογή και την νέα τους gose ετικέτα «Livin’ La Vidra Loca» που σχεδίασε πρόσφατα σε συνεργασία με την ρουμανική Hop Hooligans.

Στον χώρο της Δημοτικής Αγοράς της Κυψέλης θα βρίσκεται και η μικροζυθοποιία της περιοχής Black Hole Kipseli, φέρνοντας μαζί της μια νέα φρέσκια βρασιά της New England Pale ετικέτας της «Kids of the Black Hole», η οποία θα διατίθεται τόσο σε βαρέλι όσο και σε κουτάκι, ενώ άξια αναφοράς είναι και η συμμετοχή της 1ης αθηναϊκής μικροζυθοποιίας, Noctua Brewery Athens

Στο Athens Beer Weekend θα βρίσκεται και η νανοζυθοποιία από την Πάτρα ΚΥΚΑΟ-Handcrafted, προσφέροντας πλήθος επιλογών σε όσους αποφασίσουν να την τιμήσουν που κυμαίνονται μεταξύ  ΙPA, Stout, Lager, Sour Lager, αλλά και ετικέτες άνευ αλκοόλ.

Από την Ευρυτανία ειδικά για το φεστιβάλ θα κατέβει και η Carpinus Beer που συνεχίζει να απλώνει τα «φτερά» της σε μια ιδιαίτερα ενεργή χρονιά που την είδε να συμμετέχει και στο 4ο Peloponnese Beer Festival, ενώ από τα βόρεια και την Θεσσαλονίκη το παρόν θα δώσει και η Utopia craft beer.

Την ημέρα θα τιμήσουν πολλές ακόμα σημαντικές δυνάμεις της ελληνικής craft σκηνής όπως η gypsy μικροζυθοποιία  Sourmena Brew, η μικροζυθοποιία Alu Beer, η νεοσύστατη Main Squeeze Brewing, η Taos Brewing, h 608 Brewing Co., η Midnight Circus, ενώ έπονται και άλλες ανακοινώσεις.

Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι δωρεάν και στον χώρο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης θα βρίσκονται και street food επιλογές.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Η μπύρα Νήσος συμμετέχει στο μεγάλο φεστιβάλ μπύρας «World of Beer Festival» από τις 10 έως τις 12 Μαΐου

Η μπύρα ΝΗΣΟΣ θα συμμετέχει στο World of Beer Festival, που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 12 Μαΐου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για το πρώτο, επίσημο, μεγάλο φεστιβάλ μπύρας στην Ελλάδα, αφιερωμένο στον μαγευτικό κόσμο της μπύρας, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών.