Εκθετική ανάπτυξη αναμένεται στην αγορά της craft μπύρας

Κοινοποίηση:

Το ύψος της παγκόσμιας αγοράς craft μπύρας εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε 141,66 χιλιάδες δολάρια ΗΠΑ το 2024 και θα φτάσει τα 272,75 χιλιάδες δολάρια ΗΠΑ μέχρι το 2029, σημειώνοντας αύξηση με CAGR (Σύνθετος Ρυθμός Ετήσιας Ανάπτυξης) 14% από το 2024 έως το 2029.

Σύμφωνα με την παγκόσμια έρευνα για την αγορά μπύρας από την εταιρεία Craft Scope τα στοιχεία της έρευνας είναι

  • Μέγεθος αγοράς (2024): USD 141,66 χιλιάδες μονάδες
  • Μέγεθος αγοράς (2029): USD 272,75 χιλιάδες μονάδες
  • CAGR (2024-2029): 14%
  • Έτος Βάσης:2023
  • Περίοδος πρόβλεψης: 2024 έως 2029
  • Αναλυόμενα στοιχεία: Ανά τύπο προϊόντος, κανάλι διανομής, ηλικιακή ομάδα και περιοχή.
  • Οι γεωγραφικές περιοχές που καλύπτονται: Αμερική, Ευρώπη, APAC, Λατινική Αμερική, Μέση Ανατολή και Αφρική.
  • Προφίλ βασικών παικτών της αγοράς: Sam Adams, Constellation Brands, Sierra Nevada, The Gambrinus Company, Chimay Beers and Cheeses, Stone & Wood Brewing Co. και Vagabund. διαδραματίζουν κυρίαρχο ρόλο στην παγκόσμια αγορά craft μπύρας.

Το μερίδιο της αγοράς craft μπύρας εκτιμάται ότι θα έχει τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης λόγω της αύξησης του διαθέσιμου εισοδήματος στις πόλεις. Η ραγδαία αστυφιλία και η αύξηση των καταναλωτικών δαπανών για αλκοολούχα ποτά, ιδίως στις ανεπτυγμένες και αναπτυσσόμενες χώρες, αυξάνουν σημαντικά το ρυθμό ανάπτυξης της αγοράς. Τα αλκοολούχα ποτά, όταν καταναλώνονται με μέτρο, έχουν πολλά πλεονεκτήματα, καθώς περιέχουν φυτικές ίνες, σίδηρο, ασβέστιο, βιταμίνη D κ.ά. Διάφορες τεχνολογικές εξελίξεις στη βιομηχανία έχουν οδηγήσει στην εμφάνιση νέων και διαφορετικών στυλ ζυθοποιίας που αυξάνουν το ρυθμό ανάπτυξης της αγοράς. Η ευρύτερη διαθεσιμότητα της craft μπύρας σε πολλά καταστήματα ωθεί τον ρυθμό ανάπτυξης της αγοράς. Υπάρχουν περίπου 9.709 ζυθοποιεία στις ΗΠΑ και η ζήτηση για craft μπύρα αυξάνεται σταθερά κάθε χρόνο. Το 2022, 24,3 εκατομμύρια βαρέλια μπύρας πωλήθηκαν συλλογικά από τις αμερικανικές βιοτεχνίες ζυθοποιίας, τα οποία αναμένεται να ξεπεράσουν το 2025. Αυτό προσθέτει περαιτέρω αξία στην αγορά, ιδίως στις αναπτυσσόμενες χώρες. Πάρα τις προκλήσεις που έφερε η πανδημία COVID-19 το 2020 η ζήτηση για craft μπύρα συνέχισε να αυξάνεται. Οι εξαγορές, οι συνεργασίες, οι συγχωνεύσεις και τα λανσαρίσματα νέων προϊόντων από τους κορυφαίους βασικούς παίκτες είναι πιθανό να επιβαρύνουν τον ρυθμό ανάπτυξης της αγοράς κατά την περίοδο πρόβλεψης 2024-2029.

Επιπλέον, το λανσάρισμα νέων αρωματισμένων προϊόντων craft μπύρας σύμφωνα με τις προτιμήσεις των καταναλωτών παρουσιάζει τεράστιες ευκαιρίες ανάπτυξης για την αγορά craft μπύρας. Η αύξηση του αριθμού των ζυθοποιείων και των μπυραριών στις πόλεις είναι πιθανό να αυξήσουν το μερίδιο αγοράς. Οι μόδες και οι τάσεις που προκύπτουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συμβάλλουν και αυτές με τη σειρά τους τον ρυθμό ανάπτυξης της αγοράς craft μπύρας.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Καθιερώνεται η μπύρα χωρίς αλκοόλ, στοίχημα η κατάκτηση της γεύσης

Την ραγδαία άνοδο της μπύρας χωρίς αλκοόλ μέσα στην επόμενη δεκαετία προβλέπει έρευνα αγοράς, σύμφωνα με την οποία βασικό «στοίχημα» για τους παίκτες του κλάδου αποτελεί η βελτίωση της γεύσης,

Πώς κατάφερε να ξεχωρίσει το Alea Craft Beer Festival

Σε μία πληθώρα από εκδηλώσεις γύρω από την μπύρα που γίνονται κάθε χρόνο στη χώρα μας, η ομάδα της Alea Brewing Co. κατάφερε να διοργανώσει ένα φεστιβάλ διαφορετικό από τα άλλα.

Προτεινόμενα

Παράγεις βύνη όταν όλοι θέλουν µπύρα, στροφή σε συνεργασίες µε µικρές ζυθοποιίες

Όταν οι αδερφοί Matt και Joe Hamill δημιούργησαν τη βυνοποιία Red Shed Malting στην Αλμπέρτα του Δυτικού Καναδά πριν από οκτώ χρόνια έδωσαν λύση στο θέμα της διαδοχής της εκμετάλλευσης που διατηρεί ο πατέρας τους John Hamill, ο οποίος καλλιεργεί κυρίως δημητριακά, ενώ επέκτειναν και την οικονομική δραστηριότητά τους ως αντίβαρο στην ακριβή αγροτική γη.