Launch Party για την συνεργατική «Μεγάλη Απόδραση» 608 Brewing και Bad Q

Κοινοποίηση:

Στο Μαρούσι και στο Last Row Beer Bar θα γιορτάσουν η 608 Brewing Co και η Bad Q την τελευταία συνεργατική τους ετικέτας «Great Escape» την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου.

Η «επικίνδυνη», όπως χαρακτηρίζεται στην ανακοίνωση που συνόδεψε την κυκλοφορία της, συνεργατική ετικέτα των δύο ζυθοποιείων, είναι μια New England IPA περιεκτικότητας 6% ABV, με γεμάτο σώμα, θολή ξανθιά όψη και αρώματα και γεύσεις από εσπεριδοειδή και τροπικά φρούτα.

Το ντεμπούτο της «Great Escape» πραγματοποιήθηκε στο πρόσφατο Athens Beer Weekend στην Δημοτική Αγορά της Κυψέλης, αφού η νέα μπύρα των δύο εταιρειών ήταν παρούσα στο περίπτερο της 608 Brewing Co.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει από τις 14:30 το μεσημέρι και στον χώρο θα βρίσκονται διάφορα stands με ρούχα και merch από τις εταιρείες  Ohet Clothing, Underzone Records, Druantia Design και Breath Clo, ενώ την μουσική έχουν αναλάβει οι dj, Joe Costello και Melow.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Ποτήρι για υπεύθυνη κατανάλωση μπύρας λανσάρει ιαπωνική ζυθοποιία

Ιαπωνική ζυθοποιία παράγει ένα ειδικά σχεδιασμένο ποτήρι μπύρας για να προωθήσει την υπεύθυνη κατανάλωση, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για την ανάγκη μείωσης της ποσότητας αλκοόλ που πίνουν.

Μεγάλο γεγονός για τον κλάδο το World of Beer Festival, δεν έλειψαν όμως και τα παράπονα από μικροζυθοποιούς

Γεγονός με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον κλάδο της μπύρας στην Ελλάδα, αποτέλεσε το World of Beer Festival, που έλαβε χώρα στο γκάζι το τελευταίο τριήμερο (10-12 Μαίου) με ευρεία συμμετοχή από πλευράς παραγωγών και αξιοσημείωτη ανταπόκριση από τους Αθηναίους φίλους της μπύρας.

Μία δεκαετία 56 Isles με ειδική έκδοση για το χαρακτηριστικό μπλε μπουκάλι της Lager της

Μία δεκαετία λειτουργίας έκλεισε η μικροζυθοποιία Πάρου, 56 Isles, που ανακοίνωσε μια ειδική έκδοση του χαρακτηριστικού μπλε μπουκαλιού που συνοδεύει την σημαντικότερη ετικέτα της, ήτοι

Η Alea Brewing Co. επιστρέφει με το Bazaar in the Yard την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

Η Alea Brewing Co. επιστρέφει με το δεύτερο Bazaar in the Yard, μετά την επιτυχία της πρώτης εκδήλωσης που αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό! Αυτή η μοναδική εμπειρία φέρνει κοντά το κοινό με νέους δημιουργούς, προσφέροντας έναν φιλόξενο χώρο γεμάτο νέα προϊόντα, γεύσεις, μουσικές και καλές μπύρες.