Ντεμπούτο για το λυκίσκο Pacific Crest στην Ελλάδα με τη νέα SMASH IPA της ζυθοποιίας Paragon

Κοινοποίηση:

Δυναμική εκκίνηση στο 2025 πραγματοποίησε η μικροζυθοποιία από την Ηλιούπολη, Paragon Brewery, ανακοινώνοντας το λανσάρισμα μιας νέας ετικέτας SMASH IPA, που θα φέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον λυκίσκο Pacific Crest από την Yakima Chief.

Πρόκειται για μια ετικέτα που χαρακτηρίζεται από ήπια πικράδα, και συνδυάζει τροπικά αρώματα και γεύσεις κόκκινων φρούτων, όπως βατόμουρα και φράουλα. Η περιεκτικότητα της σε αλκοόλ ανέρχεται στα 5,5% και η πικράδα της στα 50IBU.

Το συγκεκριμένο είδος λυκίσκου αποτελεί ένα blend διαφόρων ποικιλιών, και συνδυάζει γήινα και καπνικά χαρακτηριστικά, με μετριοπαθείς floral, πικάντικές, βοτανικές και πευκώδεις νότες. Ως ποικιλία συνήθως χρησιμοποιείται σε μπύρες τύπου Pilsner, Lager και Pale Ale.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Παράγει αξία για την ΑΜΘ η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης, στόχος η ενίσχυση της τοπικής ταυτότητας

Τις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ιωάννης Ζαμπούκης μαζί με την ομάδα Αντιδημάρχων του την Πέμπτη 29 Μαΐου. Στο επίκεντρο της επίσκεψης ήταν η συζήτηση για μελλοντικές συνέργειες σε όλα τα επίπεδα, στον τομέα του τουρισμού, της γαστρονομίας και ανάδειξης τοπικών προϊόντων, με στόχο την ενίσχυση της τοπικής ταυτότητας και βιώσιμης ανάπτυξης.

Προτεινόμενα

«Όπλο» στα χέρια των αγροτών η ψηφιακή πλατφόρμα «Έξυπνη Σπορά» της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας

Δεδομένα σχετικά με την ψηφιακή πλατφόρμα ευφυούς γεωργίας «Έξυπνη Σπορά» παρουσίασε στα πλαίσια του «Αγρότη της Χρονιάς» ο Βασίλης Κωτούλας, προϊστάµενος του προγράµµατος συµβολαιακής γεωργίας

Μπύρα χωρίς αλκόολ ή απλά µια λεµονάδα;

Κανείς δεν µπορεί να πει µε βεβαιότητα αν η τάση που καταγράφεται για τα µη αλκοολούχα ποτά είναι προϊόν ωριµότητας της καταναλωτικής κοινότητας ή αποτέλεσµα τακτικών marketing, τουτέστιν πλύσης εγκεφάλου. Ωστόσο το µόνο σίγουρο είναι πως η ζήτηση για µπύρες χωρίς αλκοόλ συνεχώς αυξάνεται.