Για τέταρτη διαδοχική χρονιά στη λίστα κορυφαίων εργοδοτών παγκοσμίως η Carlsberg

Κοινοποίηση:

Για τέταρτη διαδοχική χρονιά η Carlsberg συμπεριλαμβάνεται στη λίστα κορυφαίων εργοδοτών «Forbes’ World’s Best Employers». Η επιλογή πραγματοποιείται βάσει αξιολόγησης των εργοδοτών από τους υπαλλήλους τους με κριτήρια όπως τις δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης, το εργασιακό περιβάλλον και την προσαρμοστικότητα σε πολιτικές εξ αποστάσεως εργασίας.

Στη λίστα της Forbes, η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την ερευνητική εταιρεία Statista, συμμετείχαν περισσότεροι από 300.000 εργαζόμενοι από 50 χώρες. Αναφορικά με τη σημαντική αναγνώριση, η υπεύθυνη του τμήματος HR του ομίλου Carlsberg, Susanne Skippari ανέφερε ότι «Η αναγνώριση αυτή οφείλεται πραγματικά στους ανθρώπους της εταιρείας. Η αφοσίωση και το πάθος τους πραγματικά καθιστούν την Carlsberg ένα μέρος όπου εξελισσόμαστε μαζί και βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Είμαι περήφανη για όσα καταφέρνουμε ως ομάδα».

Η φετινή κατάταξη εργοδοτών της Forbes είδε τον δανέζικο κολοσσό της μπύρας να βελτιώνει τη θέση του τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο, όσο και σε εγχώριο. Στη σχετική της ανακοίνωση η Carlsberg αναφέρει πως η πολιτική ανάπτυξης της σε μεγάλο βαθμό στηρίζεται στην ανάπτυξη, η οποία στηρίζεται σε μια κοινή αντίληψη για την καινοτομία, την αποδοχή της διαφορετικότητας και την ανθεκτικότητα.  Τέλος, η εταιρεία επισημαίνει ότι πρωταρχικός στόχος της είναι να ενθαρρύνει τις ομάδες εργαζομένων της να επιτύχουν τόσο επαγγελματικά, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Στην πρώτη 3άδα των βραβείων καινοτομίας EWWR η Golden Ale της Ζυθοποιίας Αναστασίου

Στην πρώτη τριάδα των ευρωπαϊκών βραβείων για καινοτόμες προσπάθειες μείωσης απορριμμάτων EWWR βρίσκεται η μπύρα «Golden Ale» της Ζυθοποιίας Αναστασίου, η οποία ζυθοποιήθηκε με υπολείμματα ψωμιού της έτερης εταιρείας του Χαλανδρίου Bread BC. Η τελική επιλογή των νικητών θα γίνει στο Leeuwarden  της Ολλανδίας στις 12 Ιουνίου.

Προτεινόμενα

Παράδειγμα καινοτομίας και στήριξης της τοπικής οικονομίας η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης (ΖΜΘ) συμμετείχε στο τρίτο East Macedonia and Thrace Forum ως παράδειγμα αυτοδύναμης ελληνικής βιομηχανίας, που επενδύει στην καινοτομία, στηρίζει την τοπική

Πρώτη πλήρως ψηφιακή εγχώρια µικροζυθοποιία η Ζυθοποιία Πηνειού

Σε συνεργασία µε την ελληνική startup εταιρεία Oliveex η Ζυθοποιία Πηνειού κατάφερε να ψηφιοποιήσει πλήρως τις παραγωγικές διαδικασίες και να εφαρµόσει τεχνητή νοηµοσύνη µε σκοπό τη βελτιστοποίηση του τρόπου λειτουργίας της.