Με νέα παρτίδα της ετικέτας Citra Crush ξεκινά το 2025 η μικροζυθοποιία Seven Island

Κοινοποίηση:

Με μια νέα παρτίδα της εμβληματικής αφιλτράριστης ετικέτας New England IPA, Citra Crush, ξεκινά τις δημιουργίες της για το 2025 η μικροζυθοποιία από την Κέρκυρα, Seven Island. Η μπύρα που είναι συνώνυμη της Seven Island επιστρέφει πιο χυμώδης από ποτέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Seven Island έχει ως εξής:

Καθώς μπαίνουμε στο 2025, είναι σωστό να ξεκινήσουμε τη χρονιά με ένα αριστούργημα που δεν χρειάζεται συστάσεις. Χωρίς μεγάλα λόγια, χωρίς περίτεχνες περιγραφές – μόνο καθαρή, αφιλτράριστη craft μαγεία. Αυτή είναι η μπύρα που καθόρισε το ταξίδι μας, η μπύρα που αμέτρητοι από εσάς έχετε δηλώσει ως την αγαπημένη σας και η IPA που έχει αντέξει στο χρόνο ως η πιο εμβληματική μας δημιουργία.

Έχουμε χάσει το μέτρημα πόσες φορές έχουμε παρασκευάσει αυτόν τον θρύλο, ωστόσο το πάθος μας για την τελειότητα δεν σβήνει ποτέ. Επειδή στον κόσμο της craft μπύρας, το να επαναπαύεσαι στις δάφνες δεν αποτελεί ποτέ επιλογή. Σημασία έχει η συνεχής βελτίωση, η καινοτομία και η διεύρυνση των ορίων – πλησιάζοντας στην τελειότητα με κάθε παρασκευή.

Έτσι, επιστρέψαμε στην πηγή αυτού που κάνει αυτή τη μπύρα πραγματικά αξέχαστη. Φορτωμένη με μια απαράμιλλη δόση από τον αγαπημένο μας λυκίσκο όλων των εποχών, «Citra», ανεβάσαμε αυτή τη ζουμερή New England IPA σε ένα νέο επίπεδο τελειότητας. Αυτή δεν είναι απλώς μια μπύρα- είναι ο ορισμός του τι πρέπει να είναι μια New England IPA – που ξεχειλίζει από ζουμερή γεύση, ξεχειλίζει από φινέτσα και είναι φτιαγμένη για να συντρίψει κάθε αμφιβολία για το τι μπορεί να επιτύχει μια IPA παγκόσμιας κλάσης.

 

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Χάνει το «τρένο» των νέων καταναλωτών η craft μπύρα στις ΗΠΑ, αναγκαία η αλλαγή στρατηγικής

Νέα έρευνα της εταιρείας CGA by NIQ δείχνει ότι η craft μπύρα χάνει έδαφος με τους νέους καταναλωτές παρά την απήχηση της στο εμπόριο των ΗΠΑ, και καταδεικνύει την ανάγκη για υιοθεσία νέων στρατηγικών που να ταιριάζουν στις προτιμήσεις της Gen Ζ.

Σε καθοδική τροχιά η παραγωγή μπύρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αντιστέκεται στην αρνητική τάση η Ελλάδα

Η παραγωγή μπύρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση συνέχισε να σημειώνει ήπια πτώση το 2024, πέφτοντας από περίπου 367 εκατομμύρια εκατόλιτρα το 2019 σε 345 εκατομμύρια εκατόλιτρα σύμφωνα με την έκθεση «EU Beer Trends 2025» της Ένωσης Ευρωπαίων Ζυθοποιών.

Προτεινόμενα

Με άρωμα και γεύση Βρετανίας κυκλοφορεί η «Όλλυμι» της Ζυθοποιίας Αναστασίου

Με άρωμα και γεύση Βρετανίας συστήνεται η νέα ετικέτα «Όλλυμι» της Ζυθοποιίας Αναστασίου. Πρόκειται για μια βρετανικού τύπου pale ale με έντονη πικράδα και περιεκτικότητα αλκοόλ 5,2%. Παράγεται με τη σύγχρονη ποικιλία λυκίσκου Olicana που αναπτύχθηκε από το πρόγραμμα ανάπτυξης λυκίσκου της Charles Faram και κυκλοφόρησε στο εμπόριο το 2014. Όπως αναφέρει η Ζυθοποιία Αναστασίου η εν λόγω ποικιλία λυκίσκου είναι γνωστή για τις έντονες γεύσεις τροπικών φρούτων όπως μάνγκο, γκρέιπφρουτ και φρούτο του πάθους, καθώς και για νότες εσπεριδοειδών και βοτάνων.