Η μπίρα Fischer έδωσε φωνή στο κοινό του 27ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Κοινοποίηση:

Η Fischer, η μπίρα που συνοδεύει τις πιο αυθεντικές κινηματογραφικές εμπειρίες, έδωσε δυναμικά το «παρών» στο 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 6 έως τις 16 Μαρτίου2025. Για ακόμη μία χρονιά, η Fischer στήριξε τον θεσμό, αναδεικνύοντας τα αγαπημένα ντοκιμαντέρ των θεατών μέσω των Βραβείων Κοινού Fischer.

Το 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης φιλοξένησε 261 ντοκιμαντέρ μικρού και μεγάλου μήκους, ανάμεσα στα οποία 72 παγκόσμιες, 40 διεθνείς και 11 ευρωπαϊκές πρεμιέρες. Σε αυτό το ταξίδι εικόνων και ιστοριών, η Fischer προσέφερε στους θεατές τη δυνατότητα να εκφράσουν την προτίμησή τους, αναδεικνύοντας τα ντοκιμαντέρ που τους άγγιξαν περισσότερο.

Η ανταπόκριση του κοινού στη διαδικασία ανάδειξης των νικητών των Βραβείων Κοινού Fischer ήταν εντυπωσιακή, επιβεβαιώνοντας τη δύναμη του σινεμά ως μέσου έκφρασης και διαλόγου. Περισσότεροι από 18.000 θεατές συμμετείχαν ενεργά, δίνοντας φωνή στη δική τους κινηματογραφική εμπειρία.

Η μπίρα Fischer ήταν παρούσα στις πιο ξεχωριστές στιγμές του Φεστιβάλ, προσφέροντας στο κοινό τη χαρακτηριστική της γεύση, τόσο στις τελετές έναρξης και απονομής, όσο και στις παράλληλες εκδηλώσεις. Επιπλέον, το Fischer Party έδωσε έναν ακόμη λόγο στο κοινό να γιορτάσει τη μαγεία του σινεμά σε μια μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική, κινηματογράφο και φυσικά, παγωμένη μπίρα Fischer.

Κατά την τελετή απονομής, οι νικητές των Βραβείων Κοινού Fischer ανακοινώθηκαν, επιβραβεύοντας τα ντοκιμαντέρ που άγγιξαν το κοινό του Φεστιβάλ:

  • Βραβείο Κοινού Fischer “Peter Wintonick” σε διεθνή ταινία άνω των 50′: Όταν η Ισλανδία μπήκε στον πάγο της Πάμελα Χόγκαν
  • Βραβείο Κοινού Fischer σε διεθνή ταινία κάτω των 50′: Η Κυρία του Ασανσέρ του Μαρσίν Μοτζελέβσκι
  • Βραβείο Κοινού Fischer σε ελληνική ταινία άνω των 50′: Εδώ μιλάνε για λατρεία του Βύρωνα Κριτζά
  • Βραβείο Κοινού Fischer σε ελληνική ταινία κάτω των 50′: Επιστροφή στο Ντεπώ του Δημήτρη Ζάχου
  • Βραβείο Κοινού Fischer Platform+ (Plus): Αρκτική Οδύσσεια του Ευάγγελου Ρασσιά

Ο Γιάννης Κατσούγκρης, Επικεφαλής Χορηγιών της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Τα Βραβεία Κοινού Fischer είναι πάντα ξεχωριστά, γιατί αντικατοπτρίζουν την καρδιά του φεστιβάλ: τη φωνή των θεατών. Το κοινό, με την ψήφο του, δίνει αξία στη δύναμη του σινεμά και αναδεικνύει τις ταινίες που αφήνουν το αποτύπωμά τους. Φέτος, καταμετρήθηκαν 18.162 ψήφοι μέσα από τις κάλπες της Fischer, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τη μεγάλη αφοσίωση του κοινού της Θεσσαλονίκης στο ντοκιμαντέρ.»

Με αυτή τη δυναμική παρουσία, η Fischer επιβεβαίωσε για ακόμη μία χρονιά τη διαχρονική της σχέση με τον κινηματογράφο και τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Ο λυκίσκος πρωταγωνιστής στην Seneca της Alea Brewing

Η India Pale Lager «Seneca», που «συνδυάζει την καθαρότητα και τη φρεσκάδα της lager ζύμωσης με τον εκφραστικό χαρακτήρα των λυκίσκων Amarillo, Centennial και Motueka» αποτελεί την πιο πρόσφατη δημιουργία της μικροζυθοποιίας Alea Brewing Co.

Μπύρα από χιόνι παρασκεύασε η AB InBev

Η AB InBev προχώρησε στη δημιουργία μπύρας από χιόνι από το Highmark Stadium της Νέας Υόρκης, στα πλαίσια της χορηγίας της ομάδας Buffalo Bills που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα ράγκμπι NFL.

Επικεντρώνεται στις μπύρες χωρίς αλκοόλ και στα ready-to-drink προϊόντα στο Hong Kong η Carlsberg

Η Carlsberg γνωστοποίησε ότι προχωρά σε επέκταση του χαρτοφυλακίου των προϊόντων της στο Hong Kong σε συνέχεια συμφωνίας της με την μικροζυθοποιία Young Master νωρίτερα μέσα στο έτος, δίνοντας έμφαση σε μπύρες με χαμηλή περιεκτικότητα ή καθόλου αλκοόλ ενόψει και του «Dry January».

Προτεινόμενα

Τις τάσεις στο χώρο της μικροζυθοποιίας ανέδειξε το διεθνές συνέδριο στη «Βεργίνα»

Η τεχνολογία και οι εξελίξεις στο χώρο της μικροζυθοποιίας ήταν τα ζητήματα που εξέτασε το 6ο Διεθνές Συνέδριο Ζυθοποίησης ICBR 2025, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης στην Κομοτηνή μεταξύ 21 και 23 Νοεμβρίου.

Με μια επετειακή sour ale ετικέτα γιορτάζει τα 8 χρόνια λειτουργίας της η Noctua

Με μια επετειακή ξινοδροσιστική sour ale με περιεκτικότητα αλκοόλ 5,5% γιορτάζει τα 8 χρόνια λειτουργίας της η μικροζυθοποιία Noctua. Παρότι τα γενέθλια της έχουν παρέλθει εδώ και κάποιους μήνες, η νέα ετικέτα της αθηναϊκής μικροζυθοποιίας δικαιώνει και με το παραπάνω τον χρόνο που χρειάστηκε για τη δημιουργία της.

Αισιόδοξοι παρά την πολιτική δασμών των ΗΠΑ παραμένουν οι κολοσσοί της ευρωπαϊκής μπύρας

Αισιόδοξοι ότι θα ακολουθήσουν τροχιά ανάπτυξης παρά την απειλή των δασμών των ΗΠΑ παραμένουν οι μεγαλύτεροι παραγωγοί μπύρας της Ευρώπης, έπειτα από τις ικανοποιητικές τους αποδόσεις στο α’ τρίμηνο του 2025.