Μια νέα δροσερή μη αλκοολούχα ετικέτα Mythos 0.0% λανσάρει η Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Κοινοποίηση:

Ο νέος Mythos 0,0% έφτασε και πλέον όσες και όσοι αναζητούν μία μπύρα χωρίς καθόλου αλκοόλ, αποκτούν μία δροσερή, φυσική και αναζωογονητική επιλογή.

Ο Mythos 0,0% ήρθε για να συνοδεύσει την κάθε στιγμή. Από ξέγνοιαστα πάρτι και μουσικά φεστιβάλ, μέχρι βραδινές εξόδους και στιγμές χαλάρωσης με φίλους, ο Mythos 0,0% μας παροτρύνει να ζήσουμε την εμπειρία της μπύρας χωρίς περιορισμούς, διατηρώντας πάντα το πνεύμα της υπεύθυνης κατανάλωσης. Ο συνδυασμός της φυσικής ζύμωσης και των προσεκτικά επιλεγμένων συστατικών του, προσφέρει μία πλήρη γευστική εμπειρία, που διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά Mythos – εκτός από το αλκοόλ!

Η κατηγορία της μπύρας χωρίς αλκοόλ γνωρίζει ταχύτατη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, καθώς όλο και περισσότεροι καταναλωτές αναζητούν μία πιο ισορροπημένη και δροσιστική επιλογή. Ο Mythos 0,0% ακολουθεί αυτή τη νέα τάση, προσφέροντας μία μοναδική πρόταση για όσες και όσους θέλουν να απολαύσουν τη γεύση της αγαπημένης τους μπύρας, χωρίς κανέναν περιορισμό.

Διατίθεται σε κουτί 330ml και επιστρεφόμενη φιάλη 330ml., με 0% αλκοόλ (ABV: 0) και εύκολο άνοιγμα για μέγιστη ευκολία οποιαδήποτε στιγμή.

Ο Mythos 0,0% έφτασε και κάνει την κάθε στιγμή ξέγνοιαστη, απολαυστική και αυθεντικά Mythos!

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Με μια stong bitter έκανε ποδαρικό το ζυθοποιείο της Sigri Brewery

Η stong bitter ετικέτα «To Know Us Bitter» αποτελεί την πρώτη μπύρα που παράχθηκε στο ζυθοποιείο της Sigri Brewery. Η νέα ετικέτα της μικροζυθοποιίας από την Μυτιλήνη διαθέτει περιεκτικότητα αλκοόλ 6% και θα διατίθεται σε κουτάκι 440ml και σε βαρέλι.

Ξεχώρισε στα φετινά βραβεία NFL Best Restaurant Awards η premium μπίρα NOAM

Η premium μπίρα NOAM ήταν ανάμεσα σε αυτές που ξεχώρισαν για την αισθητική και την αυθεντικότητα τους στα 8α κορυφαία βραβεία για την ελληνική γαστρονομία FNL Best Restaurant Awards 2025. Τα βραβεία έλαβαν χώρα τη Δευτέρα 19 Μαΐου στο αμφιθέατρο «Ιωάννης Δεσποτόπουλος» του Ωδείου Αθηνών, με 263 εστιατόρια από όλη την Ελλάδα να τιμώνται για τη συμβολή τους στην σύγχρονη γαστρονομία της χώρας μας.

Προτεινόμενα