Επιστρέφει για 3η χρονιά το «Bazaar in the Yard» της Alea στις 27 Απριλίου

Κοινοποίηση:

Μια μέρα γεμάτη craft δημιουργίες  και μουσική υπόσχεται το τρίτο «Bazaar in the Yard» της μικροζυθοποιίας Alea Brewing Co., στον εξωτερικό χώρο του ζυθοποιείου της στη Μεταμόρφωση την Κυριακή 27 Απριλίου.

Όσοι παρευρεθούν θα έχουν να δοκιμάσουν μερικές από τις signature ετικέτες της Alea, όπως η νέα pilsner «Magoufana», που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Salto Mortale Bar στην Πεύκη, αλλά και την κλασική συνεργατική ετικέτα lager που δημιουργήθηκε από κοινού με την Chloe.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Alea Brewing Co. επιστρέφει δυναμικά με την τρίτη διοργάνωση του “Bazaar in the Yard”, την Κυριακή 27 Απριλίου, στον εξωτερικό χώρο του ζυθοποιείου της στη Μεταμόρφωση. Ένα ολοήμερο event αφιερωμένο στη χειροποίητη δημιουργία, την ανεξάρτητη παραγωγή και – φυσικά – τη craft μπύρα!

Στο φετινό bazaar συμμετέχουν 8 μοναδικοί εκθέτες:

– Elli Papadaki

– Πολύ Κουλ

– The Bohemian Athenian

– Aiolos Publications/Εκδόσεις Αίολος

– Natural Soy Candles

– Churapo

– Loop Around

– Kyklo

Η μπύρα ρέει άφθονη με επιλογές από:

+ Alea Brewing Co.

+ 608 Brewing Co.

Το φαγητό αναλαμβάνει το αγαπημένο Street Habit, με street food γεύσεις που ταιριάζουν ιδανικά με τις μπύρες μας.

Τη μουσική επένδυση της ημέρας αναλαμβάνει ο George700 από το απόγευμα μέχρι το βράδυ.

Πού: Alea Brewing Co., Χλόης 87, Μεταμόρφωση Αττικής

Πότε: Κυριακή 27 Απριλίου 2025

Ώρες: 15:00 – 23:00

Είσοδος ελεύθερη

Ελάτε να περάσουμε μια ανοιξιάτικη Κυριακή γεμάτη γέλια, μουσική, δημιουργία και craft κουλτούρα στον χώρο που αγαπάμε περισσότερο: το ζυθοποιείο μας.

Poster by Pluto Design Studio

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η άνθιση των μη αλκοολούχων μπυρών κατακτά τη Γερμανία και το Oktoberfest

Η Γερμανία είναι μια χώρα άρρηκτα συνδεδεμένη με την παράδοση στην μπύρα, όμως ακόμα και η «Μέκκα» του αγαπημένου ποτού σιγά σιγά στρέφεται στις μη αλκοολούχες επιλογές. Η τάση αυτή είναι ιδιαίτερα έκδηλη ανάμεσα στους νεαρούς Γερμανούς, και φέτος ήταν ιδιαίτερα αισθητή και στο Oktoberfest.

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης παρουσίασε τη στρατηγική ανάπτυξης της σε φοιτητές

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης επισκέφθηκε το Deree – The American College of Greece, στο πλαίσιο παρουσίασης της εταιρείας και της επιχειρηματικής της φιλοσοφίας στους φοιτητές του Τμήματος Marketing and Strategy.

Προτεινόμενα

Η ΕΖΑ ποντάρει στην αύξηση τιμών για να επιστρέψει στην κερδοφορία εντός του 2026

Στα 28,669 εκατ. ευρώ ανήλθε ο κύκλος εργασιών του ομίλου Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης το 2024, έναντι 31,545 εκατ. ευρώ κατά την προηγούμενη χρήση, με την ΕΖΑ να ποντάρει στην επιστροφή στην κερδοφορία από το 2026 μέσω αύξησης της τιμής των προϊόντων της.

Η ΕΖΑ φέρνει στην Ελλάδα την κορυφαία ισπανική επωνυμία μπύρας Mahou San Miguel

H Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης (ΕΖΑ) ανακοινώσε τη στρατηγική της συνεργασία με τη Mahou San Miguel, τη μεγαλύτερη ζυθοποιία της Ισπανίας και έναν από τους σημαντικότερους παίκτες στη βιομηχανία μπύρας της Ευρώπης.

Βραβείο περιβαλλοντικής αριστείας απέσπασε η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης

Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στo Ζάππειο Μέγαρο, η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. τιμήθηκε με το Βραβείο Περιβαλλοντικής Αριστείας από τον Οργανισμό Ευρωπαϊκού Δημοσίου Δικαίου (EPLO) και το Ινστιτούτο Κυκλικής Οικονομίας και Κλίματος, στο Circular Gaia Symposium, για τις εξαιρετικές επιδόσεις της στον τομέα της βιωσιμότητας και της κυκλικής παραγωγής.

Η Alea Brewing Co. επιστρέφει με το Bazaar in the Yard την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

Η Alea Brewing Co. επιστρέφει με το δεύτερο Bazaar in the Yard, μετά την επιτυχία της πρώτης εκδήλωσης που αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό! Αυτή η μοναδική εμπειρία φέρνει κοντά το κοινό με νέους δημιουργούς, προσφέροντας έναν φιλόξενο χώρο γεμάτο νέα προϊόντα, γεύσεις, μουσικές και καλές μπύρες.