Την Weiss ετικέτα μπύρας Epicurus παρουσιάζει η μικροζυθοποιία Σάμου, Samos Beer

Κοινοποίηση:

Την νέα της ετικέτα «Epicurus», που οφείλει το όνομα της στον αρχαίο Έλληνα φιλόσοφο Επίκουρο, ο οποίος γεννήθηκε στη Σάμο παρουσιάζει η Samos Beer.

Πρόκειται για μια απαλή αφιλτράριστη Weiss μπύρα με ανάλαφρο σώμα και περιεκτικότητα αλκοόλ 5% και πικράδα 13 IBU. Όπως αναφέρει η μικροζυθοποιία στόχος είναι η επίτευξη μιας ισορροπίας και δροσιστικής γεύσης. Διακρίνεται από αρώματα μπανάνας, εσπεριδοειδών και γαρύφαλλου και παράγεται στη Σάμο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Samos Beer έχει ως εξής:

Σας παρουσιάζουμε την Epicurus – τη νέα μας Weiss μπύρα!

Πήρε το όνομά της από τον σπουδαίο Έλληνα φιλόσοφο Επίκουρο (341–270 π.Χ.), που γεννήθηκε εδώ, στη Σάμο. Άλλαξε τον τρόπο που σκεφτόμαστε τις αξίες της ζωής, διδάσκοντας ότι η αληθινή απόλαυση βρίσκεται στην απλότητα, τη φιλία και τη χαρά της στιγμής.

Η Epicurus είναι μια απαλή, αφιλτράριστη μπύρα σίτου — δροσιστική, γεμάτη γεύση, φτιαγμένη για καθαρή απόλαυση.

Απόλαυσε τη ζωή. Πιες Epicurus.

Διαθέσιμη τώρα στη Samos Beer.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Μπύρα από 100% αναγεννητικά καλλιεργημένο κριθάρι παρουσιάζει η Carlsberg

Την μπύρα «Grobund» από 100% αναγεννητικά καλλιεργημένες βύνες κριθαριού θα παρουσιάσει στο φεστιβάλ Folkemødet ο δανέζικος κολοσσός της μπύρας Carlsberg. Αυτή είναι η πρώτη μπύρα αυτού του είδους στη Δανία, ενώ από την επόμενη χρονιά όλες οι μπύρες της εταιρείας θα παράγονται από αναγεννητικά καλλιεργημένες βύνες κριθαριού με περισσότερα από 100 εκατ. λίτρα μπύρας.

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης στηρίζει έμπρακτα τον πολιτισμό, χορηγός στο 6ο AXD Film Festival

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης απέδειξε για ακόμα μια φορά την έμπρακτη στήριξη της στον πολιτισμό και την τέχνη, όντας χορηγός του 6ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αλεξανδρούπολης που έλαβε χώρα μεταξύ 13 και 16 Ιουνίου.

Τα αρώματα των Κυκλάδων αναδεικνύει η πρώτη Session IPA που κυκλοφόρησε η ΝΗΣΟΣ

Την πρώτη της ανάλαφρη Session IPA, που διακρίνεται από ευχάριστα και αναζωογονητικά αρώματα, αλλά και το χαμηλό επίπεδο αλκοόλ (4,6%), κυκλοφόρησε η ζυθοποιία ΝΗΣΟΣ. Πρόκειται για μια ιδέα που ωρίμαζε επί χρόνια στην πολυβραβευμένη ζυθοποιία της Τήνου και εκφράζει στο έπακρο της αξίες της.

Προτεινόμενα

Περιορισμένα αποθέματα Guinness στις μπυραρίες ενόψει Χριστουγέννων, λόγω αυξημένης ζήτησης

Στην απόφαση να περιορίσει την ποσότητα Guinness που μπορούν να προμηθευτούν οι βρετανικές μπυραρίες τις τελευταίες εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα προχώρησε ο όμιλος αλκοολούχων ποτών

H Βεργίνα Alcohol Free στο πλευρό των δρομέων του 5ου Νυχτερινού Αγώνα Θράκης

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε με την ΒΕΡΓΙΝΑ alcohol free έδωσε δυναμικό «παρών» ως επίσημος Χορηγός του 5ου Νυχτερινού Αγώνα Θράκης – Thrace Night Run, ενισχύοντας έμπρακτα τις αξίες της ομαδικότητας, της ευγενούς άμιλλας και της υγείας.  Η ΒΕΡΓΙΝΑ  alcohol free στάθηκε περήφανα στο πλευρό των δρομέων και τους ξεδίψασε ως επίσημος χορηγός του αγώνα, με την ελεύθερη από τη φύση της δυναμική και την καινοτόμο συνταγή της που την καταστούν ισοτονική.

Ζυθοποιία Αναστασίου και Samos Beer παρουσιάζουν τη συνεργατική ετικέτα «Θαλλώ»

Η English golden ale «Θαλλώ» είναι το γέννημα της νέας συνεργασίας της Ζυθοποιίας Αναστασίου με την Samos Beer. Πρωταγωνιστής της ετικέτας με περιεκτικότητα αλκοόλ 4,5% είναι η βρετανική ποικιλία λυκίσκου Harlequin.