Μια imperial stout 12μηνης βαρελίσιας ωρίμανσης παρουσίασε η μικροζυθοποιία Paragon

Κοινοποίηση:

Την πρώτη ετικέτα του πρότζεκτ μπυρών βαρελίσιας ωρίμανσης της παρουσίασε η μικροζυθοποιία Paragon με έδρα την Ηλιούπολη.

Ο λόγος για την δυνατή Imperial Stout μπύρα «Outset» με περιεκτικότητα αλκοόλ 15% που ωρίμασε σε πρώην βαρέλια μπέρμπον επί 12 μήνες. Αφού άδειασαν, τα βαρέλια γέμισαν με σιρόπι σφενδάμου και εν τέλει με την stout της μικροζυθοποιίας.

Η «Outset» διακρίνεται από αρώματα και γεύση σοκολάτας, γλυκύτητα μπέρμπον και νότες από μαύρα μούρα. Για το γέμισμα της δεξαμενής 1.000 λίτρων χρειάστηκαν 66 ώρες συνεχόμενης ζύμωσης.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η Asahi καθυστερεί την δημοσίευση των οικονομικών της αποτελεσμάτων λόγω της κυβερνοεπίθεσης

Ο ιαπωνικός κολοσσός της μπύρας, Asahi, ανακοίνωσε ότι θα καθυστερήσει την δημοσίευση των οικονομικών της αποτελεσμάτων λόγω της κυβερνοεπίθεσης που υπέστη τον Σεπτέμβριο, η οποία εξέθεσε τα προσωπικά δεδομένα περισσότερων από 1,5 εκατ. επισκεπτών.

Προτεινόμενα

Η αγάπη για τη Λάρισα έγινε Λόλα

«Το τρίπτυχο που απαιτείται για µια οργανωµένη µικροζυθοποιία είναι πολύ καλός σχεδιασµός, ανάλογη επένδυση και καλή οµάδα. Στη δική µας περίπτωση ο σχεδιασµός του έργου τεχνικά αλλά και η ωρίµανση της ιδέας και του επιχειρηµατικού σχεδίου άρχισε σχεδόν από το 2016» απαντά όταν ερωτάται για τη µυστική συνταγή της επιτυχίας του εγχειρήµατός του ο Γιώργος Πέτρου, συνιδρυτής και διευθύνων σύµβουλος της Ζυθοποιίας Πηνειού.