Παρούσα στο κορυφαίο φεστιβάλ σκληρού ήχου Tons of Rock η Seven Island

Κοινοποίηση:

Δυναμικά παρούσα στο κορυφαίο φεστιβάλ σκληρού ήχου της Νορβηγίας, Tons Of Rock (25-28 Ιουνίου) δηλώνει η μικροζυθοποιία Seven Island Brewery.

Πρόκειται για μια σημαντική αναγνώριση για την ελληνική μικροζυθοποιία, αφού το Tons Of Rock συγκεντρώνει ετησίως χιλιάδες επισκέπτες, και είναι ίσως το πιο γνωστό φεστιβάλ μουσικής της Νορβηγίας, οπότε αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την Seven Island Brewery να αναδείξει τα κορυφαία προϊόντα της.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Seven Island Brewery με μεγάλο ενθουσιασμό ανακοινώνει ότι οι μπύρες της σερβίρονται στο Tons of Rock ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ ροκ μουσικής παγκοσμίως,

Το να προσκληθούμε να σερβίρουμε τις ετικέτες μας ανάμεσα σε σπουδαίους καλλιτέχνες, χιλιάδες μουσικόφιλους, και μέσα στην ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα του θρυλικού φεστιβάλ του Όσλο είναι μια μεγάλη τιμή. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για μας – το να σερβίρουμε τις τολμηρές, ελληνικές craft μπύρες μας στην καρδιά της ροκ μουσικής της Νορβηγίας.

Μεγάλο ευχαριστώ στους Νορβηγούς Hell Distribution που μας βοήθησαν να υλοποιήσουμε το όνειρο μας και να βρεθούμε στο φεστιβάλ.

Ετοιμαστείτε να πιείτε, κα κάνετε headbanging και να δοκιμάσετε την ψυχή της Seven Island στις βρύσες μας

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Παγώνει ξανά την πώληση της ρωσικής θυγατρικής της AB InBev η Μόσχα

Οι ρωσικές αρχές εμπόδισαν για ακόμα μια φορά την AB InBev να πουλήσει τις μετοχές της στο κοινό επιχειρηματικό της εγχείρημα με την τουρκική Anadolu Efes στη Ρωσία,  σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η τελευταία την περασμένη Παρασκευή.

Η Βεργίνα στηρίζει την αγροτική εκπαίδευση με χορήγηση υποτροφίας στην ΑΓΣ

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε (ΒΕΡΓΙΝΑ) στηρίζει ενεργά για δεκαετίες τώρα την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College, που προετοιμάζει τους αποφοίτους για ανάληψη κυρίαρχων ρόλων στην κοινωνική ζωή και για ποικίλες επαγγελματικές σταδιοδρομίες στη γεωργία, την επιστήμη και τη βιομηχανία τροφίμων μέσω της μάθησης αγροτικών και επιχειρηματικών πρακτικών που είναι οικονομικά βιώσιμες, φιλικές προς το περιβάλλον και κοινωνικά υπεύθυνες.

Προτεινόμενα