Στην Αμερική για δουλειές η ελληνική Seven Island Brewery

Κοινοποίηση:

Για ακόμα μια φορά η νομαδική μικροζυθοποιία της Κέρκυρας Seven Island Brewery διασχίζει τον Ατλαντικό και περιοδεύει στην Αμερική, αποδεικνύοντας την αφοσίωση της στην προώθηση της ελληνικής craft σκηνής στον παγκόσμιο χάρτη .

Το ταξίδι της Seven Island Brewery θα δει τις ετικέτες της ζυθοποιίας να περνούν από την Φλόριντα, την Καλιφόρνια και την Νεβάδα, ενώ σκοπός του συναρπαστικού εγχειρήματος της μικροζυθοποιίας από την Κέρκυρα είναι η συμμετοχή σε φεστιβάλ μπύρας, η σύναψη νέων συνεργασιών και η επέκταση των δραστηριοτήτων της σε νέες αγορές.

 

Η δραστηριότητα της Seven Island Brewery χαρακτηρίζεται από τον αέναο αγώνα της για καινοτομία, που ποτέ δεν περιορίστηκε εντός των Ελληνικών συνόρων, αφού εκ καταβολής της ίδρυσης της το 2014 από τον Λευτέρη Μεσιμέρη και του Κωνσταντίνο Πουγατσιά, όραμα της επιχείρησης είναι η εκτίναξη της ελληνικής craft σκηνής σε νέα ύψη.

Μάρτυρας της τόλμης που χαρακτηρίζει κάθε βήμα της ζυθοποιίας είναι και πρόσφατη συμμετοχή της στο Porto Beer Fest στην Πορτογαλία τον φετινό Ιούνιο, ένα ταξίδι που δεν περιορίστηκε στα πλαίσια του φεστιβάλ, αλλά οδήγησε και σε μια νέα συνεργασία με την ζυθοποιία με έδρα την Λισαβόνα, Dois Corvos, για την δημιουργία της νέας ετικέτας «Loukoumades».

Πρόκειται για μια επιβλητική Imperial Stout με περιεκτικότητα 10% αλκοόλ και γεύση από λουκουμάδες, δίνοντας ένα ελληνικό άρωμα στο ποτήρι των καταναλωτών, λόγω του μοναδικού συνδυασμού του κακάο, της κανέλας και των καρυδιών πεκάν που προσδίδει μια ευχάριστη γλυκύτητα στο αγαπημένο ποτό.

Με το ταξίδι της Seven Island Brewery στην Αμερική να είναι σε πλήρη εξέλιξη, η ανυπομονησία κορυφώνεται για τις νέες μοναδικές συνεργασίες που αναμένεται να γεννηθούν στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, δίνοντας συνέχεια στην Οδύσσεια της Seven Island Brewery για καινοτομία.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Στα 446 κιλά με 10% πρωτεΐνη οι μέσες αποδόσεις στο κριθάρι της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε

Ποιοτικά άριστο και με καλές αποδόσεις -παρά την παρατεταμένη ανομβρία- είναι φέτος το βυνοποιήσιμο κριθάρι που παρέλαβε συμβολαιακά η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε., με τον απολογισμό της εταιρείας να κάνει λόγο για εξαιρετική πρώτη ύλη παρά την δύσκολη καλλιεργητική περίοδο (2023/24) .

Προτεινόμενα

Εκθετική ανάπτυξη αναμένεται στην αγορά της craft μπύρας

Το ύψος της παγκόσμιας αγοράς craft μπύρας εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε 141,66 χιλιάδες δολάρια ΗΠΑ το 2024 και θα φτάσει τα 272,75 χιλιάδες δολάρια ΗΠΑ μέχρι το 2029, σημειώνοντας αύξηση με CAGR (Σύνθετος Ρυθμός Ετήσιας Ανάπτυξης) 14% από το 2024 έως το 2029.

Δύο νομάδες ζυθοποιοί με αγάπη για τον τόπο τους

Δύο νοµάδες ζυθοποιοί που γνώρισαν την τέχνη της µπύρας κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στο εξωτερικό, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάµεις τους δηµιουργώντας τη µικροζυθοποιία Πρεβέζης, µε την ονοµασία «Local Heros».