«Σκοτεινά» Χριστούγεννα με την νέα συνεργατική ετικέτα της νομαδικής μικροζυθοποιίας Seven Island

Κοινοποίηση:

Με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο μπαίνει σε εορταστικό κλίμα η νομαδική μικροζυθοποιία από την Κέρκυρα, Seven Island Brewery, με μια ετικέτα που φέρνει μια πιο «σκοτεινή» αισθητική στην εύθυμη εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.

Πιο συγκεκριμένα σε συνεργασία με την αμερικανική ζυθοποιία Common Dialect, η Seven Island λανσάρει την ετικέτα Frozen Darkness, μια imperial pastry strout περιεκτικότητας 11%, με αρώματα που θυμίζουν το εορταστικό κλίμα, ήτοι μελομακάρονα, cinnamon buns και μήλο, αλλά και μια πικράδα που ταιριάζει στην επιβλητική φιγούρα του τρομακτικού χιονάνθρωπου που δεσπόζει στην ετικέτα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Seven Island, η Frozen Darkness χρησιμοποιεί εφτά διαφορετικούς λυκίσκους, συνδυάζοντας μια μπισκοτένια βάση με ψητούς, σσοκολατένιους και dark crystal λυκίσκους δημιουργώντας μια τολμηρή αλλά και συνάμα σκοτεινή εορταστική ετικέτα. Παράλληλα, η συνεργατική μπύρα υπόσχεται ότι η κάθε γουλιά αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία διαφορετικών γεύσευν και αρωμάτων που συνδέονται με τα Χριστούγεννα, ακολουθούμενα από έντονες γεύσεις σοκολάτας και ένα ψητό και γλυκό προφίλ.

Η <<σκοτεινή>> ετικέτα της μικροζυθοποιίας από την Κέρκυρα αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν μια εναλλακτική επιλογή από το φωτεινό και χαρούμενο κλίμα των γιορτών και προτιμούν να δώσουν στις γιορτές ένα πιο σκοτεινό και μυστήριο χρώμα.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Τις τάσεις στο χώρο της μικροζυθοποιίας ανέδειξε το διεθνές συνέδριο στη «Βεργίνα»

Η τεχνολογία και οι εξελίξεις στο χώρο της μικροζυθοποιίας ήταν τα ζητήματα που εξέτασε το 6ο Διεθνές Συνέδριο Ζυθοποίησης ICBR 2025, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης στην Κομοτηνή μεταξύ 21 και 23 Νοεμβρίου.

Διεθνές Συνέδριο Ζυθοποίησης στις εγκαταστάσεις της «Βεργίνα»

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης ανακοίνωσε τη διοργάνωση του Διεθνούς Συνεδρίου Ζυθοποίησης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως τις 23 Νοεμβρίου 2025 στις εγκαταστάσεις της στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Σωματείου Μικρών Ανεξάρτητων Ζυθοποιών Ελλάδος (ΣΜΑΖΕ).

Προτεινόμενα

Τις τάσεις στο χώρο της μικροζυθοποιίας ανέδειξε το διεθνές συνέδριο στη «Βεργίνα»

Η τεχνολογία και οι εξελίξεις στο χώρο της μικροζυθοποιίας ήταν τα ζητήματα που εξέτασε το 6ο Διεθνές Συνέδριο Ζυθοποίησης ICBR 2025, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης στην Κομοτηνή μεταξύ 21 και 23 Νοεμβρίου.

Άρχισε η νέα εσοδεία βυνοποιήσιμου κριθαριού από τη «Βεργίνα»

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης ανακοίνωσε την έναρξη της νέας εσοδείας βυνοποιήσιμου κριθαριού της για την περίοδο 2025-26 στο πλαίσιο του προγράμματος συμβολαιακής καλλιέργειας που εφαρμόζει σε συνεργασία με Έλληνες παραγωγούς από τον Έβρο μέχρι την Χαλκιδική και τη Λήμνο.