Ισχυρή κοινωνική προσφορά της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης με πληθώρα δράσεων το περασμένο έτος

Κοινοποίηση:

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης παραμένει σταθερά αφοσιωμένη στην υποστήριξη των τοπικών κοινωνιών, πρωτοστατώντας σε δράσεις κοινωνικής ευθύνης που έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο. Το 2024 αποτέλεσε ακόμα μία χρονιά δυναμικής προσφοράς, με τη διάθεση 2.724 κιβωτίων προϊόντων, συνολικής αξίας 29.157 ευρώ, χρηματικές χορηγίες ύψους 11.648 ευρώ, και επιπλέον εξοπλισμό που ξεπερνά τις 70.000 ευρώ, υποστηρίζοντας κοινωνικές δομές και συλλόγους.

Δράσεις Κοινωνικής Ευθύνης 2024

  • Κοινωνική υποστήριξη: Σε κοινωνικούς συλλόγους διατέθηκαν 99 κιβώτια προϊόντων, συνολικής αξίας 932 ευρώ, με το συνολικό κόστος της χορηγίας να ανέρχεται στα 1.500 ευρώ.
  • Πολιτισμός: Στον τομέα του πολιτισμού, προσφέρθηκαν 634 κιβώτια προϊόντων, συνολικής αξίας 9.378 ευρώ, υποστηρίζοντας ποικίλες πολιτιστικές πρωτοβουλίες.
  • Εκπαίδευση: Στον χώρο της εκπαίδευσης, η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης διέθεσε 159 κιβώτια προϊόντων, συνολικής αξίας 1.414 ευρώ, ενώ παρείχε χρηματική ενίσχυση ύψους 7.648 ευρώ και εξοπλισμό αξίας 32.000 ευρώ για την ενίσχυση εκπαιδευτικών προγραμμάτων.
  • Αθλητισμός: Στον αθλητισμό διατέθηκαν 1.442 κιβώτια προϊόντων, συνολικής αξίας 12.788 ευρώ, ενισχύοντας αθλητικές διοργανώσεις και συλλόγους.
  • Δήμοι & Υπηρεσίες: Σε δήμους και δημόσιες υπηρεσίες, παραδόθηκαν 163 κιβώτια προϊόντων, συνολικής αξίας 1.473 ευρώ, με επιπλέον χορηγίες ύψους 2.500 ευρώ και εξοπλισμό συνολικής αξίας 30.000 ευρώ.
  • Σώματα ασφαλείας: Περισσότερα από 227 κιβώτια προϊόντων, συνολικής αξίας 3.172 ευρώ και εξοπλισμός αξίας 10.247 ευρώ διατέθηκαν για τη διευκόλυνση του έργου των σωμάτων ασφαλείας.

Ο Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων και Επικοινωνίας της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης, κ. Νικόλαος Μπήλιος, τόνισε: «Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης συνεχίζει με αφοσίωση να στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες και να προσφέρει εκεί που υπάρχει ανάγκη. Οι δράσεις κοινωνικής ευθύνης αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο της φιλοσοφίας μας, και το 2024 επιβεβαιώσαμε για ακόμα μία χρονιά τη δέσμευσή μας για ουσιαστική προσφορά. Η συνέχιση αυτής της πορείας είναι για εμάς προτεραιότητα, καθώς πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη της εταιρείας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ευημερία της κοινωνίας στην οποία δραστηριοποιούμαστε».

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης παραμένει πιστή στις αξίες της κοινωνικής υπευθυνότητας, ενισχύοντας έμπρακτα με κάθε ευκαιρία την τοπική κοινωνία. Αποχαιρετώντας το 2024, η εταιρεία επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για την υλοποίηση δράσεων που κάνουν ουσιαστική διαφορά στη ζωή των πολιτών.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Με μια stong bitter έκανε ποδαρικό το ζυθοποιείο της Sigri Brewery

Η stong bitter ετικέτα «To Know Us Bitter» αποτελεί την πρώτη μπύρα που παράχθηκε στο ζυθοποιείο της Sigri Brewery. Η νέα ετικέτα της μικροζυθοποιίας από την Μυτιλήνη διαθέτει περιεκτικότητα αλκοόλ 6% και θα διατίθεται σε κουτάκι 440ml και σε βαρέλι.

Ξεχώρισε στα φετινά βραβεία NFL Best Restaurant Awards η premium μπίρα NOAM

Η premium μπίρα NOAM ήταν ανάμεσα σε αυτές που ξεχώρισαν για την αισθητική και την αυθεντικότητα τους στα 8α κορυφαία βραβεία για την ελληνική γαστρονομία FNL Best Restaurant Awards 2025. Τα βραβεία έλαβαν χώρα τη Δευτέρα 19 Μαΐου στο αμφιθέατρο «Ιωάννης Δεσποτόπουλος» του Ωδείου Αθηνών, με 263 εστιατόρια από όλη την Ελλάδα να τιμώνται για τη συμβολή τους στην σύγχρονη γαστρονομία της χώρας μας.

Προτεινόμενα

Απόλυτος σταθμός της craft μπύρας το 5ο Peloponnese Beer Festival στην Καλαμάτα τον Αύγουστο

Επιστρέφει για 5η φορά το φεστιβάλ «σταθμός» για την ελληνική craft σκηνή Peloponnese Beer Festival που θα διεξαχθεί στο Πάρκο Δυτικής Παραλίας (Κυκλ. Αγωγής) στην Καλαμάτα μεταξύ 1ης και 3ης Αυγούστου.

Νέους ορίζοντες στις μπύρες Lager ανοίγουν ζύμες από τη Παταγονία

Εδώ και αιώνες, η μπύρα Lager παρασκευάζεται από τα ίδια βασικά συστατικά: βύνη, λυκίσκο και μαγιά. Ορισμένοι επιστήμονες είχαν την περιέργεια αν θα μπορούσαν να τροποποιήσουν ένα από αυτά τα συστατικά για να δημιουργήσουν νέες πρωτότυπες γεύσεις μπύρας.

Παράγει αξία για την ΑΜΘ η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης, στόχος η ενίσχυση της τοπικής ταυτότητας

Τις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ιωάννης Ζαμπούκης μαζί με την ομάδα Αντιδημάρχων του την Πέμπτη 29 Μαΐου. Στο επίκεντρο της επίσκεψης ήταν η συζήτηση για μελλοντικές συνέργειες σε όλα τα επίπεδα, στον τομέα του τουρισμού, της γαστρονομίας και ανάδειξης τοπικών προϊόντων, με στόχο την ενίσχυση της τοπικής ταυτότητας και βιώσιμης ανάπτυξης.

Διπλωματικές αρχές του ECDC Club υποδέχθηκε η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης, στόχος η εξωστρέφεια

Πολυμελή αντιπροσωπεία εμπορικών ακολούθων και διπλωματικών αρχών-μελών του ECDC Club από διάφορες χώρες υποδέχθηκε την Πέμπτη 22 Μαΐου η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης. Στόχος της επίσκεψης ήταν η υποστήριξη του επιχειρηματικού οικοσυστήματος, καθώς και η διείσδυση σε νέες αγορές.

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης συγκέντρωσε τα βλέμματα στο World of Beer Festival

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης με πρωταγωνιστή τη Βεργίνα ήταν μια από τις σημαντικότερες παρουσίες στο World of Beer Festival που έλαβε χώρα στην Τεχνόπολη το τριήμερο 9-11 Μαΐου. Το περίπτερο της εταιρείας μαγνήτισε τα βλέμματα και απέδειξε πως αποτελεί μια από τις πρωτοπόρους δυνάμεις της εγχώριας βιομηχανίας ζύθου.