Η Kaiser σε ρόλο πρωταγωνιστή στο φετινό Athens Street Food Festival τον Μάιο

Κοινοποίηση:

Η Kaiser, η premium lager μπύρα με τη χαρακτηριστική γεύση και την αυθεντική προσωπικότητά της, δίνει φέτος, δυναμικά το παρών στο Athens Street Food Festival – τον απόλυτο θεσμό για τους λάτρεις του street food στην Αθήνα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι για τρία Σαββατοκύριακα (2-4, 9-11 και 16-18 Μαΐου) γεμάτα γεύση, μουσική και ενέργεια, συγκεντρώνοντας το πιο συναρπαστικό street food από κάθε γωνιά του κόσμου, με μοναδικές συνταγές που δημιουργούνται από καταξιωμένους αλλά και ανερχόμενους chefs, αποκλειστικά για τη διοργάνωση.

Μέσα σε αυτό το γαστρονομικό σκηνικό, η Kaiser προσθέτει τη δική της γευστική πινελιά, συνοδεύοντας ιδανικά τις απολαυστικές προτάσεις του φεστιβάλ. Πιστή στις αξίες της ποιότητας και της αυθεντικότητας που τη διακρίνουν, αναδεικνύεται ως ο απόλυτος σύντροφος κάθε street food εμπειρίας- από τις πιο γνώριμες γεύσεις μέχρι τις πιο αναπάντεχες γαστρονομικές ανακαλύψεις. Συνδυάζοντας αρμονικά εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και 3 διαφορετικά είδη λυκίσκου, η αγαπημένη Pilsner, διατηρώντας την ισορροπημένη της γεύση θα απογειώσει κάθε γαστρονομική πρόταση!

Η Kaiser, λοιπόν, σας προσκαλεί στο Athens Street Food Festival 2025 – γιατί όταν η γεύση συναντά την ιδανική μπύρα, η απόλαυση γίνεται εμπειρία!

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Χάνει το «τρένο» των νέων καταναλωτών η craft μπύρα στις ΗΠΑ, αναγκαία η αλλαγή στρατηγικής

Νέα έρευνα της εταιρείας CGA by NIQ δείχνει ότι η craft μπύρα χάνει έδαφος με τους νέους καταναλωτές παρά την απήχηση της στο εμπόριο των ΗΠΑ, και καταδεικνύει την ανάγκη για υιοθεσία νέων στρατηγικών που να ταιριάζουν στις προτιμήσεις της Gen Ζ.

Σε καθοδική τροχιά η παραγωγή μπύρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αντιστέκεται στην αρνητική τάση η Ελλάδα

Η παραγωγή μπύρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση συνέχισε να σημειώνει ήπια πτώση το 2024, πέφτοντας από περίπου 367 εκατομμύρια εκατόλιτρα το 2019 σε 345 εκατομμύρια εκατόλιτρα σύμφωνα με την έκθεση «EU Beer Trends 2025» της Ένωσης Ευρωπαίων Ζυθοποιών.

Προτεινόμενα

Βαρέλια παλαίωσης, the next best thing στην μπύρα

Στην επέκταση των εγκαταστάσεών της προχωράει η Μικροζυθοποιία Septem, στο πλαίσιο της οποίας σχεδιάζει να δηµιουργήσει µία κάβα για ξύλινα βαρέλια όπου θα ωριµάζουν κάποιες από τις µπύρες που παράγει.

Άνοιξε τις πόρτες της στη Ριτσώνα σε 300 λάτρεις της μπύρας η Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Περισσότεροι από 300 επισκέπτες και λάτρεις της μπύρας συγκέντρωσε μετέβησαν στις εγκαταστάσεις της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας στη Ριτσώνα Ευβοίας το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια των φετινών «Ανοιχτών Ζυθοποιείων».

Η Guinness γιορτάζει 2 χρόνια συνεργασίας με την Premier League με νέα παγκόσμια καμπάνια

Με τη νέα σεζόν της Premier League να έχει ήδη ξεκινήσει και τον ενθουσιασμό των φιλάθλων να κορυφώνεται, η Guinness επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως Επίσημη Μπύρα της Premier League και το γιορτάζει μέσα από τη νέα καμπάνια «Lovely Day for a Guinness».

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία συμμετέχει ενεργά για ακόμα μια χρονιά στα «Ανοιχτά Ζυθοποιεία»

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία συμμετέχει για ακόμη μια χρονιά στην πρωτοβουλία «Ανοιχτά Ζυθοποιεία» της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών και θα υποδεχτεί επισκέπτες στις εγκαταστάσεις της στη Ριτσώνα Ευβοίας το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου.