Η Kaiser σε ρόλο πρωταγωνιστή στο φετινό Athens Street Food Festival τον Μάιο

Κοινοποίηση:

Η Kaiser, η premium lager μπύρα με τη χαρακτηριστική γεύση και την αυθεντική προσωπικότητά της, δίνει φέτος, δυναμικά το παρών στο Athens Street Food Festival – τον απόλυτο θεσμό για τους λάτρεις του street food στην Αθήνα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι για τρία Σαββατοκύριακα (2-4, 9-11 και 16-18 Μαΐου) γεμάτα γεύση, μουσική και ενέργεια, συγκεντρώνοντας το πιο συναρπαστικό street food από κάθε γωνιά του κόσμου, με μοναδικές συνταγές που δημιουργούνται από καταξιωμένους αλλά και ανερχόμενους chefs, αποκλειστικά για τη διοργάνωση.

Μέσα σε αυτό το γαστρονομικό σκηνικό, η Kaiser προσθέτει τη δική της γευστική πινελιά, συνοδεύοντας ιδανικά τις απολαυστικές προτάσεις του φεστιβάλ. Πιστή στις αξίες της ποιότητας και της αυθεντικότητας που τη διακρίνουν, αναδεικνύεται ως ο απόλυτος σύντροφος κάθε street food εμπειρίας- από τις πιο γνώριμες γεύσεις μέχρι τις πιο αναπάντεχες γαστρονομικές ανακαλύψεις. Συνδυάζοντας αρμονικά εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και 3 διαφορετικά είδη λυκίσκου, η αγαπημένη Pilsner, διατηρώντας την ισορροπημένη της γεύση θα απογειώσει κάθε γαστρονομική πρόταση!

Η Kaiser, λοιπόν, σας προσκαλεί στο Athens Street Food Festival 2025 – γιατί όταν η γεύση συναντά την ιδανική μπύρα, η απόλαυση γίνεται εμπειρία!

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η κρίση του ζύθου στη Γερμανία οδήγησε σε κλείσιμο την ιστορική Lang-Bräu

Η ιστορική ζυθοποιία Lang-Bräu στη βόρεια Βαυαρία της Γερμανίας κλείνει τις πόρτες της μετά από 172 χρόνια λειτουργίας. Η οικογενειακή ζυθοποιία, που βρίσκεται λιγότερο από μισή ώρα από τα πρώην σύνορα της Ανατολικής Γερμανίας, επέζησε δύο παγκόσμιους πολέμους και την πτώση του Σιδηρού Παραπετάσματος. Τώρα, αντιμετωπίζει το κλείσιμο λόγω των αυξανόμενων οικονομικών πιέσεων και των μεταβαλλόμενων καταναλωτικών συνηθειών των νεότερων γενεών.

Από τον τόπο της και για τον τόπο της παράγεται η πρώτη ευρυτανική μπύρα Carpinus

Η craft σκηνή βρίσκεται σε περίοδο άνθισης στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, µε πολλές µικροζυθοποιίες να δηµιουργούνται σε κάθε γωνιά της χώρας. Σε αυτές  ανήκει και η Carpinus, µια µικρή µονάδα παραγωγής ζύθου,  που έχει ως στόχο να αναδείξει τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της Ευρυτανίας και που συµµετέχει σταθερά σε όλες τις διοργανώσεις του χώρου.

Αύξηση πωλήσεων και ικανοποιητικές επιδόσεις για τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης το 2024

Θετικό ήταν το πρόσημο στο 2024 για τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης. Η ελληνική ζυθοποιία πέτυχε μικρή αύξηση ύψους 2,1% των καθαρών εσόδων από τις πωλήσεις της, τα οποία ανήλθαν σε 31.249.376,57 ευρώ, έναντι 30.609.506,27 ευρώ το 2023.

Προτεινόμενα

Την επιβολή ηλικιακών περιορισμών στις μπύρες χωρίς αλκοόλ εξετάζουν οι ειδικοί παγκοσμίως

Την επιβολή ηλικιακών περιορισμών στις πωλήσεις των μπυρών χαμηλής ή μηδενικής περιεκτικότητας αλκοόλ εξετάζουν ειδικοί, ισχυριζόμενοι πως η κατανάλωση τους από ανήλικους μπορεί να οδηγήσει μελλοντικά στον αλκοολισμό.

Νέα αξία η επάρκεια εγχώριας βύνης

Αδιαπραγµάτευτη η ποιότητα» ξεκαθαρίζουν επαγγελµατίες του κλάδου της µικροζυθοποιίας στην Ελλάδα, οι οποίοι καλούνται να χαλιναγωγήσουν ένα εκρηκτικό µείγµα στις αγορές από τις οποίες έρχονται πρώτες ύλες για την παραγωγή craft µπύρας.

Η μπύρα ΝΗΣΟΣ παρούσα στους αγώνες ανοιχτής θαλάσσης του ΠΟΙΑΘ

Η μπύρα ΝΗΣΟΣ, πρεσβευτής της Τήνου, των ελληνικών νησιών και της Ελλάδας και παράλληλα άρρηκτα συνδεδεμένη με τη θάλασσα και την ιστιοπλοΐα, υποστηρίζει ένθερμα και φέτος τους αγώνες του Πανελληνίου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ).