Επιστρέφει στον «θρόνο» της η Corona Extra

Κοινοποίηση:

Μετά από έναν χρόνο απουσίας, η Corona Extra απέκτησε ξανά τον τίτλο του πολυτιμότερου brand στον χώρο της μπύρας, που της είχε «κλέψει» η Heineken για το 2023, σημειώνοντας μια εντυπωσιακή άνοδο της εμπορικής της αξίας κατά 40% και 10,4 δισεκατομμύρια δολάρια,γεγονός που την καθιστά την πιο γρήγορα ανερχόμενη εταιρεία μπύρας παγκοσμίως, όπως υποστηρίζει η ερευνητική εταιρεία Brand Finance.

Η Brand Finance υπολογίζει την αξία και την δυναμική των εταιρειών με βάσει έναν υπολογισμό μετρήσιμων δεδομένων που αξιολογούν την επένδυση τους στο marketing, την απόδοση τους και την αξία των περιουσιακών τους στοιχείων. Συμβαδίζοντας με το διεθνές standard ISO 20671 για την αξιολόγηση των περιουσιακών τους στοιχείων η Brand Finance αναλύει δεδομένα αγοράς από περισσότερους από 150 χιλιάδες ανταποκριτές σε 41 χώρες και 31 κλάδους της αγοράς.

Ακολουθώντας μια αύξηση 3,9 μονάδων στον δείκτη Brand Strength Index, όπου σημειώνει ένα σκορ 85,9/100, η Corona αποτελεί το τρίτο μεγαλύτερο όνομα στον χώρο της μπύρας παγκοσμίως, με κριτήρια την δημοφιλία της και τις προτιμήσεις του κοινού.

Την ανοδική τάση της Corona επιβεβαιώνει και η επιτυχία της Corona Cero να αποτελέσει την πρώτη εταιρεία μπύρας χορηγό των Ολυμπιακών Αγώνων στην ιστορία του θεσμού -υπενθυμίζεται πως σε μέρος της καμπάνιας της εταιρείας «Golden Venues», καθίσματα από τα επίσημα στάδια των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού θα εγκατασταθούν στην Μεγάλη Πενίνσουλα στο Λαγονήσι.

Τα ευρήματα της έρευνας της Brand Finance επιβεβαιώνει και η έρευνα της BarthHaas, η οποία τοποθέτησε την εταιρεία παραγωγό της Corona Extra, AB InBev, ως την πολυτιμότερη για το 2024.

Με πληροφορίες από Brand Finance   

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Πώς κατάφερε να ξεχωρίσει το Alea Craft Beer Festival

Σε μία πληθώρα από εκδηλώσεις γύρω από την μπύρα που γίνονται κάθε χρόνο στη χώρα μας, η ομάδα της Alea Brewing Co. κατάφερε να διοργανώσει ένα φεστιβάλ διαφορετικό από τα άλλα.

Διαχρονική στήριξη του έργου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Perrotis College από την Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. στηρίζει ενεργά για δεκαετίες τώρα την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College, που προετοιμάζει τους αποφοίτους για ανάληψη κυρίαρχων ρόλων στην κοινωνική ζωή και για ποικίλες επαγγελματικές σταδιοδρομίες στη γεωργία, την επιστήμη και τη βιομηχανία τροφίμων μέσω της μάθησης αγροτικών και επιχειρηματικών πρακτικών που είναι οικονομικά βιώσιμες, φιλικές προς το περιβάλλον και κοινωνικά υπεύθυνες.