Η ασιατική κουζίνα αναδεικνύεται μέσα από την ιαπωνική lager της μικροζυθοποιίας Seven Island

Κοινοποίηση:

Μια νέα παρτίδα της ιαπωνικού στυλ lager ετικέτας «Asian House Yuzu Lager» που είχε δημιουργήσει σε συνεργασία με την αλυσίδα καταστημάτων Asian House ανακοίνωσε η νομαδική μικροζυθοποιία από την Κέρκυρα Asian House Yuzu Lager.

Η ιαπωνική lager περιεκτικότητας 4,5% ABV που εμπεριέχει εκχύλισμα χυμού Yuzu και γεύσεις φρούτων, θα βρίσκεται σε όλα τα καταστήματα της Asian House στην Θεσσαλονίκη και αποτελεί την ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις της ασιατικής κουζίνας και της ποιοτικής μπύρας.

Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση της μικροζυθοποιίας Seven Island, η «Asian House Yuzu Lager» αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό για πληθώρα κορυφαίων ασιατικών φαγητών, όπως το σούσι, το stir-fry, τα πικάντικα noodles και το ράμεν δημιουργώντας μια «αξέχαστη γευστική εμπειρία».

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Στρατηγικά συνεργασία Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. και Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης

Την στρατηγική τους συνεργασία επικύρωσαν η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. (Βεργίνα) και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης για αναπτυξιακά και επενδυτικά θέματα που αφορούν την

Γερμανική startup εκμεταλλεύεται τα κατάλοιπα της παραγωγής μπύρας για μείωση περιβαλλοντικών ρύπων

Η γερμανική startup HopfON, ακολουθώντας το παράδειγμα του οργανισμού Society of Hop Research στην Βαυαρία, επιχειρεί να εκμεταλλευτεί τα κατάλοιπα της διαδικασίας παραγωγής μπύρας μέσω