Η ασιατική κουζίνα αναδεικνύεται μέσα από την ιαπωνική lager της μικροζυθοποιίας Seven Island

Κοινοποίηση:

Μια νέα παρτίδα της ιαπωνικού στυλ lager ετικέτας «Asian House Yuzu Lager» που είχε δημιουργήσει σε συνεργασία με την αλυσίδα καταστημάτων Asian House ανακοίνωσε η νομαδική μικροζυθοποιία από την Κέρκυρα Asian House Yuzu Lager.

Η ιαπωνική lager περιεκτικότητας 4,5% ABV που εμπεριέχει εκχύλισμα χυμού Yuzu και γεύσεις φρούτων, θα βρίσκεται σε όλα τα καταστήματα της Asian House στην Θεσσαλονίκη και αποτελεί την ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις της ασιατικής κουζίνας και της ποιοτικής μπύρας.

Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση της μικροζυθοποιίας Seven Island, η «Asian House Yuzu Lager» αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό για πληθώρα κορυφαίων ασιατικών φαγητών, όπως το σούσι, το stir-fry, τα πικάντικα noodles και το ράμεν δημιουργώντας μια «αξέχαστη γευστική εμπειρία».

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Next best thing στις εναλλακτικές πρωτεΐνες οι ζύµες της µπύρας

Στο συνεχώς εξελισσόµενο τοπίο των plant-based προϊόντων και στη δύσκολη πρόκληση της ανάπτυξης φυσικών προϊόντων µε ελάχιστη επεξεργασία και χωρίς τη χρήση επιβλαβών προσθέτων, η µαγιά µπύρας εµφανίζεται ως ένα πανίσχυρο εργαλείο για τη δηµιουργία νέων πρωτεϊνικών επιλογών, που έρχονται όχι µόνο να αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά κρέατα και γαλακτοκοµικά προϊόντα, αλλά να ενσωµατωθούν µε επιτυχία σε προϊόντα αρτοποιίας αντικαθιστώντας ακόµα και τα αυγά.

Γερμανική startup εκμεταλλεύεται τα κατάλοιπα της παραγωγής μπύρας για μείωση περιβαλλοντικών ρύπων

Η γερμανική startup HopfON, ακολουθώντας το παράδειγμα του οργανισμού Society of Hop Research στην Βαυαρία, επιχειρεί να εκμεταλλευτεί τα κατάλοιπα της διαδικασίας παραγωγής μπύρας μέσω