Η ασιατική κουζίνα αναδεικνύεται μέσα από την ιαπωνική lager της μικροζυθοποιίας Seven Island

Κοινοποίηση:

Μια νέα παρτίδα της ιαπωνικού στυλ lager ετικέτας «Asian House Yuzu Lager» που είχε δημιουργήσει σε συνεργασία με την αλυσίδα καταστημάτων Asian House ανακοίνωσε η νομαδική μικροζυθοποιία από την Κέρκυρα Asian House Yuzu Lager.

Η ιαπωνική lager περιεκτικότητας 4,5% ABV που εμπεριέχει εκχύλισμα χυμού Yuzu και γεύσεις φρούτων, θα βρίσκεται σε όλα τα καταστήματα της Asian House στην Θεσσαλονίκη και αποτελεί την ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις της ασιατικής κουζίνας και της ποιοτικής μπύρας.

Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση της μικροζυθοποιίας Seven Island, η «Asian House Yuzu Lager» αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό για πληθώρα κορυφαίων ασιατικών φαγητών, όπως το σούσι, το stir-fry, τα πικάντικα noodles και το ράμεν δημιουργώντας μια «αξέχαστη γευστική εμπειρία».

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Πήραν «φωτιά» τα καζάνια στο νέο ζυθοποιείο της Sigri Brewery

Τη νέα της weiss ετικέτα Witty λάνσαρε η μικροζυθοποιία Λέσβου, Sigri Brewery. H ολοκαίνουργια ετικέτα παράγεται και συσκευάζεται εξ ολοκλήρου στο νεοσύστατο ζυθοποιείο της Sigri στη Μυτιλήνη και αποτελεί ωδή στη γεωλογική και παλαιοντολογική ιστορία της Δυτικής Λέσβου. Στην έμπνευση της ετικέτας συνέβαλε και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου.

Οι καταναλωτές της γενιάς Gen Z οδηγούν την άνθιση των μη αλκοολούχων ετικετών στις ΗΠΑ

Οι μη αλκοολούχες ετικέτες συνεχίζουν να βλέπουν σημαντική ανάπτυξη εντός του 2025, σύμφωνα με στοιχεία της κορυφαίας εμπορικής ένωσης μπύρας της Αμερικής, Beer Institute, με τους καταναλωτές της γενιάς Gen Z να είναι αυτοί  που φαίνεται να τις έχουν αγκαλιάσει σε μεγαλύτερο βαθμό.

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης αναδεικνύει τον στρατηγικό ρόλο της νέας ΚΑΠ για τη Θράκη

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις της την Τετάρτη 9 Ιουλίου ημερίδα με θέμα: «Κοινή Αγροτική Πολιτική, Ατζέντα 2025–2030». Στα πλαίσια της ημερίδας συζητήθηκε ο στρατηγικός ρόλος της ΚΑΠ για τη Θράκη με στόχο τη μετάβαση προς ένα ανθεκτικό, καινοτόμο και περιβαλλοντικά βιώσιμο αγροδιατροφικό μοντέλο.

Προτεινόμενα