Στο λανσάρισμα Madri Exceptional άνευ αλκοόλ προχωρά η κορυφαία παραγωγός Molson Coors

Κοινοποίηση:

Στον χώρο των μη αλκοολούχων αλκοόλ επενδύει η κορυφαία αμερικανική ζυθοποιία Molson Coors, με την εταιρεία να προχωρά στο λανσάρισμα μιας ετικέτας Madri lager χωρίς αλκοόλ.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που η Madri Exceptional διατίθεται σε εκδοχή χωρίς αλκοόλ, με την marketing controller της εταιρείας, Sophie Mitchell να αναφέρει ότι η Madri προχώρησε στη συγκεκριμένη απόφαση, αφού οι καταναλωτές όλο και περισσότερο ζητούν μη αλκοολούχες εκδοχές των αγαπημένων τους ετικετών.  Συμπληρώνοντας τις δηλώσεις τις ανέφερε ότι «Με την Madri Exceptional να εξελίσσεται ταχύτατα σε πρώτη δύναμη της παγκόσμιας βιομηχανίας μπύρας ήταν μονόδρομος για μας να λανσάρουμε μια εκδοχή της χωρίς αλκοόλ».

Με τη σειρά του ο υπεύθυνος του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης  και καινοτομίας της Molson Coors, η Madri Exceptional 0.0% είναι «τραγανή και δροσιστική» και «γεμάτη από γεύσεις και αρώματα», λόγω των τεχνολογιών τελευταίας γενιάς που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή της.

Άξιο αναφοράς είναι ότι παρότι συχνά διαφημίζεται με το σλόγκαν «El Alma De Madrid», ήτοι «Η ψυχή της Μαδρίτης» η Madri δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με την Ισπανική πρωτεύουσα, αλλά αντιθέτως παράγεται στη μονάδα παραγωγής της Molson Coors στο Yorkshire, όπου παράγονται και άλλες κορυφαίες επωνυμίες της Molson Coors, όπως η Carling, η Coors Pravha και η Staropramen. Ωστόσο, η συνταγή της Madri δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη ζυθοποιία La Sagra Brewery, η οποία εδρεύει κοντά στη Μαδρίτη.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Οι Γερμανοί ζυθοποιοί στρέφονται σε άνευ και παραδοσιακές ετικέτες

Σε μεταβατική φάση βρίσκεται η βιομηχανία ζύθου της Γερμανίας, με τις μη αλκοολούχες μπύρες και ετικέτες με ιστορία και παράδοση, όπως αφιλτράριστες Zwickel ή θολές Kellerbier να είναι αυτές που κερδίζουν το ενδιαφέρον των εγχώριων καταναλωτών. Κυριότερος λόγος για αυτήν την αλλαγή είναι ότι η εγχώρια κατανάλωση πέφτει, με τους Γερμανούς ζυθοποιούς να αναγκάζονται να ακολουθήσουν τις νέες παγκόσμιες τάσεις.

Προτεινόμενα

Δύο νομάδες ζυθοποιοί με αγάπη για τον τόπο τους

Δύο νοµάδες ζυθοποιοί που γνώρισαν την τέχνη της µπύρας κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στο εξωτερικό, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάµεις τους δηµιουργώντας τη µικροζυθοποιία Πρεβέζης, µε την ονοµασία «Local Heros».

Στιγμές χαλάρωσης για τους παίκτες της Μπάγερν στο Oktoberfest ενόψει Λεβερκούζεν

Οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου για ακόμα μια φορά τίμησαν το Oktoberfest, φορώντας ειδικά σχεδιασμένες παραδοσιακές ενδυμασίες που παραπέμπουν στην πολιτιστική κληρονομιά του ιστορικότερου θεσμού