Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης συγκέντρωσε τα βλέμματα στο World of Beer Festival

Κοινοποίηση:

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης με πρωταγωνιστή τη Βεργίνα ήταν μια από τις σημαντικότερες παρουσίες στο World of Beer Festival που έλαβε χώρα στην Τεχνόπολη το τριήμερο 9-11 Μαΐου. Το περίπτερο της εταιρείας μαγνήτισε τα βλέμματα και απέδειξε πως αποτελεί μια από τις πρωτοπόρους δυνάμεις της εγχώριας βιομηχανίας ζύθου.

Η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας έχει ως εξής:

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. με την Βεργίνα συμμετείχε δυναμικά στο World of Beer Festival 2025, το μεγαλύτερο φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων από τις 9 έως τις 11 Μαΐου.

Η παρουσία μας στο φεστιβάλ αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις αγαπημένες και καινοτόμες ετικέτες μας, Βεργίνα Premium Lager, η Βεργίνα Red, η βραβευμένη Weiss μας, η εκλεκτή Πορφύρα, η Βεργίνα alcohol free με την ελαφριά αλλά ταυτόχρονα μεστή γεύση της, η Radler, η μοναδική μπύρα με μέλι και λεμόνι, καθώς και η premium μοναστηριακή μας Honey &Spice, η αφιλτράριστη, απαστερίωτη διπλής ζύμωσης Ale μπύρα με μέλι, περγαμόντο & ροζ πιπέρι που διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό φιαλών!

Το περίπτερό μας αποτέλεσε σημείο συνάντησης για πολλούς φίλους της μπίρας,προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία γευσιγνωσίας, συνδυασμένη με μουσική και πολλά αλλά ωραία happening. Η συμμετοχή μας στο φεστιβάλ ενίσχυσε τη δέσμευσή μας γιαποιότητα, αυθεντικότητα και βιωσιμότητα, αναδεικνύοντας τη Βεργίνα ως πρωτοπόρο δύναμη στην ελληνική ζυθοποιία.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και ανανεώνουμε τοραντεβού μας για το επόμενο μεγάλο beer event!

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Χαμηλές πτήσεις για την Carlsberg στο α’ εξάμηνο 2025

Η Carlsberg δεν πέτυχε τους στόχους της για τα εξαμηνιαία κέρδη και τον όγκο πωλήσεων. Παράλληλα, ο κολοσσός της μπύρας προειδοποίησε ότι δεν αναμένει βελτίωση του καταναλωτικού περιβάλλοντος για το υπόλοιπο του 2025.

Από ιδέα σε premium craft επωνυμία εξελίχθηκε η Πατρινή Ammousa

Η Πατρινή επωνυμία μπύρας Ammousa ξεκίνησε το ταξίδι της στην ελληνική craft σκηνή το 2016 και έκτοτε έχει εξελιχθεί σε μια υπολογίσιμη δύναμη στον χώρο της μπύρας της χώρας μας. Παρακάτω ακολουθούν λίγα λόγια για την επωνυμία μπύρας του Γιώργου Ντάνου όπως εμφανίζονται σε πρόσφατο άρθρο που αναρτήθηκε στη σελίδα της.

Προτεινόμενα

Πτώση 4,9% στα 7,78 δισ. ευρώ για τζίρο Heineken στο α’ τρίμηνο 2025, θετικό το αποτύπωμα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας

Μειωμένος κατά 4,9% στα 7,784 δισ. ευρώ ήταν ο τζίρος του ομίλου Heineken στο α’ τρίμηνο 2025. Εντούτοις, οι προβλέψεις της εταιρείας για οργανική ανάπτυξη 4-8% στο σύνολο του έτους δεν μεταβλήθηκαν.

Όλα τα κιλά και τιμή 21 λεπτά για το κριθάρι ανακοίνωσε η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης

Το σύνολο της φετινής παραγωγής, για όλα τα κιλά που παραδίδει ο παραγωγός, και στην προσυμφωνημένη τιμή των 21 λεπτών ανά κιλό, που τυγχάνει και η καλύτερη τιμή στην αγορά, θα απορροφήσει και φέτος η ΒΕΡΓΙΝΑ από τους παραγωγούς βυνοποιήσιμου κριθαριού, με τους οποίους συνεργάζεται στο πλαίσιο του μοντέλου της συμβολαιακής καλλιέργειας, χωρίς πλαφόν στα παραδοτέα κιλά. Η μέση στρεμματική απόδοση ανήλθε στα 470 κιλά ανά στρέμμα, «σημαντική επίδοση» όπως προσδιορίστηκε  από τον επικεφαλής Γεωπόνο της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. (ΒΕΡΓΙΝΑ) κ. Χ. Αραμπατζόγλου.

Η Βεργίνα Alcohol Free ξεχώρισε στα πλαίσια του δεύτερου αγώνα Galatsi Night Run

Η Βεργίνα Alcohol Free ξεχώρισε στα πλαίσια του δεύτερου αγώνα Galatsi Night Run που διεξήχθη το Σάββατο 28 Ιουνίου, με τους συμμετέχοντες να έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα οφέλη της καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η Βεργίνα στηρίζει την αγροτική εκπαίδευση με χορήγηση υποτροφίας στην ΑΓΣ

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε (ΒΕΡΓΙΝΑ) στηρίζει ενεργά για δεκαετίες τώρα την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College, που προετοιμάζει τους αποφοίτους για ανάληψη κυρίαρχων ρόλων στην κοινωνική ζωή και για ποικίλες επαγγελματικές σταδιοδρομίες στη γεωργία, την επιστήμη και τη βιομηχανία τροφίμων μέσω της μάθησης αγροτικών και επιχειρηματικών πρακτικών που είναι οικονομικά βιώσιμες, φιλικές προς το περιβάλλον και κοινωνικά υπεύθυνες.