Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης παρουσίασε τη στρατηγική ανάπτυξης της σε φοιτητές

Κοινοποίηση:

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης επισκέφθηκε το Deree – The American College of Greece, στο πλαίσιο παρουσίασης της εταιρείας και της επιχειρηματικής της φιλοσοφίας στους φοιτητές του Τμήματος Marketing and Strategy.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της καθηγήτριας Ιωάννας Μητροπούλου, η οποία τα τελευταία πέντε χρόνια χρησιμοποιεί τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης ως case study στη διδασκαλία της, αναγνωρίζοντας την ως παράδειγμα επιτυχημένης ελληνικής επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και κοινωνικής υπευθυνότητας.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία, το όραμα και τις αξίες της εταιρείας, καθώς και τη στρατηγική ανάπτυξης των προϊόντων ΒΕΡΓΙΝΑ και TUVUNU. Η συμμετοχή και το ενδιαφέρον των φοιτητών ήταν εντυπωσιακά, γεγονός που επιβεβαιώνει τη σημασία της σύνδεσης της ακαδημαϊκής κοινότητας με την πραγματική επιχειρηματική πρακτική.

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς το Deree – The American College of Greece, την καθηγήτρια Ιωάννα Μητροπούλου για τη διαχρονική εμπιστοσύνη και συνεργασία, καθώς και όλους τους φοιτητές για τον ενθουσιασμό και τις εύστοχες ερωτήσεις τους.

Στόχος της εταιρείας παραμένει να εμπνέει και να εμπνέεται — από ανθρώπους με όραμα, πάθος και δημιουργικότητα. Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης συνεχίζει να στηρίζει δράσεις που αναδεικνύουν το ελληνικό επιχειρείν και ενθαρρύνουν τη σύνδεση γνώσης και πράξης.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Νέα Blonde Ale μπύρα από την μικροζυθοποιία Samos Beer

Μια νέα Belgian Blonde Ale συνταγή με περιεκτικότητα αλκοόλ 6,5% παρουσιάζει η μικροζυθοποιία Samos Beer. Ο λόγος για την «Καρβούνης» που οφείλει το όνομα της στο ομώνυμο βουνό της Σάμου και διακρίνεται από αρώματα πιπεριού, λουλουδιών και ώριμου αχλαδιού∙ ελαφριά γεύση αλλά γεμάτη χαρακτήρα, ξηρή, με καθαρή, τραγανή επίγευση.

Η Bud επίσημος χορηγός μπύρας της Μίλαν, εμβαθύνει το αποτύπωμα της στον αθλητισμό η AB InBev

Η Μίλαν και η AB InBev, η κορυφαία ζυθοποιία στον κόσμο από άποψη πωλήσεων, ανακοίνωσαν μια νέα συνεργασία, στο πλαίσιο της οποίας η Budweiser θα γίνει ο Επίσημος Συνεργάτης Μπύρας και Περιφερειακός Συνεργάτης των Rosoneri.

Προτεινόμενα

Επιστρέφει στον «θρόνο» της η Corona Extra

Μετά από έναν χρόνο απουσίας, η Corona Extra απέκτησε ξανά τον τίτλο του πολυτιμότερου brand στον χώρο της μπύρας, που της είχε «κλέψει» η Heineken για το 2023, σημειώνοντας μια εντυπωσιακή άνοδο της εμπορικής της αξίας κατά 40% και 10,4 δισεκατομμύρια δολάρια,γεγονός που την καθιστά την πιο γρήγορα ανερχόμενη εταιρεία μπύρας παγκοσμίως, όπως υποστηρίζει η ερευνητική εταιρεία Brand Finance.

Άρχισε η νέα εσοδεία βυνοποιήσιμου κριθαριού από τη «Βεργίνα»

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης ανακοίνωσε την έναρξη της νέας εσοδείας βυνοποιήσιμου κριθαριού της για την περίοδο 2025-26 στο πλαίσιο του προγράμματος συμβολαιακής καλλιέργειας που εφαρμόζει σε συνεργασία με Έλληνες παραγωγούς από τον Έβρο μέχρι την Χαλκιδική και τη Λήμνο.

Διεθνές Συνέδριο Ζυθοποίησης στις εγκαταστάσεις της «Βεργίνα»

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης ανακοίνωσε τη διοργάνωση του Διεθνούς Συνεδρίου Ζυθοποίησης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως τις 23 Νοεμβρίου 2025 στις εγκαταστάσεις της στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Σωματείου Μικρών Ανεξάρτητων Ζυθοποιών Ελλάδος (ΣΜΑΖΕ).

Βραβείο περιβαλλοντικής αριστείας απέσπασε η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης

Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στo Ζάππειο Μέγαρο, η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. τιμήθηκε με το Βραβείο Περιβαλλοντικής Αριστείας από τον Οργανισμό Ευρωπαϊκού Δημοσίου Δικαίου (EPLO) και το Ινστιτούτο Κυκλικής Οικονομίας και Κλίματος, στο Circular Gaia Symposium, για τις εξαιρετικές επιδόσεις της στον τομέα της βιωσιμότητας και της κυκλικής παραγωγής.