Η μπύρα Νήσος συμμετέχει στο μεγάλο φεστιβάλ μπύρας «World of Beer Festival» από τις 10 έως τις 12 Μαΐου

Κοινοποίηση:

Ως ενεργό μέλος της Ένωσης, η γεννημένη στην Τήνο και πολυβραβευμένη μπύρα ΝΗΣΟΣ, θα συμμετέχει στο World of Beer Festival, στο περίπτερο #57, ευελπιστώντας να σας «ταξιδέψει» στις Κυκλάδες και όχι μόνο…

Τόσο μέσα από την ΝΗΣΟΣ Pilsner, που αποτελεί τη «ναυαρχίδα» του brand, όσο και μέσα από τις εξειδικευμένες προτάσεις  που διαθέτει η ΝΗΣΟΣ σας δίνεται η δυνατότητα να ανακαλύψετε, το γιατί η ΝΗΣΟΣ αποτελεί πρεσβευτή ποιότητας όχι μόνο για τον τόπο της, αλλά και για τη χώρα μας.

Οι ΝΗΣΟΣ Pilsner, All Day Organic και χωρίς γλουτένη, Θολή, Αποκάλυψη και 7 Μποφόρ ξεκινούν από την Τήνο και ταξιδεύουν στις Κυκλάδες, στα νησιά μας, σε όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο αποτελώντας ιδανικό συνδυασμό για την ελληνική, μεσογειακή γαστρονομία και συντροφιά για τις καλύτερες μας στιγμές.

Δεν έχετε, παρά να μας επισκεφθείτε, και να απολαύσετε τη γεύση και τον αέρα των Κυκλάδων στην καρδιά της Αθήνας!

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Καθιερώνεται η μπύρα χωρίς αλκοόλ, στοίχημα η κατάκτηση της γεύσης

Την ραγδαία άνοδο της μπύρας χωρίς αλκοόλ μέσα στην επόμενη δεκαετία προβλέπει έρευνα αγοράς, σύμφωνα με την οποία βασικό «στοίχημα» για τους παίκτες του κλάδου αποτελεί η βελτίωση της γεύσης,

Προτεινόμενα

Kalamata Lager, μία μπύρα με όνομα-φόρο τιμής στον τόπο παραγωγής και προέλευσής της

Μία χειροποίητη, αφιλτράριστη και µη παστεριωµένη Lager χρυσαφένιου χρώµατος όπου ο βυνώδης χαρακτήρας και τα αρώµατα ψωµιού συνυπάρχουν αρµονικά µε την ήπια πικράδα και τα διακριτικά γήινα αρώµατα λουλουδιών και βοτάνων είναι η Kalamata Lager της Kalamata’s Beer Company.

Στο Βέλγιο ο ναός της µπύρας

Έχοντας προσελκύσει περισσότερους από 20.000 επισκέπτες στους τέσσερις μήνες της λειτουργίας του, το μουσείο Belgian Beer World προσφέρει μια πλούσια διαδραστική εμπειρία για την κουλτούρα της μπύρας.

Νηφάλιοι γίναµε… Sknipa

«Η µικροζυθοποίηση είναι ένα µαγείρεµα, που αποτυπώνει το µεράκι και τη δουλειά του µικροζυθοποιού. Είναι η συνταγή. Τα υλικά που θα χρησιµοποιήσεις, ο τρόπος που θα τα µαγειρέψεις και πώς θα αφήσεις τη µπύρα να ωριµάσει µέχρι να φτάσει στο µπουκάλι ή στο βαρελάκι».

Μεγάλο γεγονός για τον κλάδο το World of Beer Festival, δεν έλειψαν όμως και τα παράπονα από μικροζυθοποιούς

Γεγονός με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον κλάδο της μπύρας στην Ελλάδα, αποτέλεσε το World of Beer Festival, που έλαβε χώρα στο γκάζι το τελευταίο τριήμερο (10-12 Μαίου) με ευρεία συμμετοχή από πλευράς παραγωγών και αξιοσημείωτη ανταπόκριση από τους Αθηναίους φίλους της μπύρας.

Φιλοξενία και γεύση στην αιώνια pub της Αθήνας

∆ιακριτικό αλλά εκεί, απέναντι από το Χίλτον, το Red Lion είναι ένα από τα λίγα σηµεία στον πλανήτη, στα οποία έχουν καθίσει Αµερικανοί και Σοβιετικοί διπλωµάτες να πιούν την µπύρα τους.