Επιστρέφει το διήμερο 21-22 Ιουνίου το φεστιβάλ craft μπύρας Alea Craft Beer Festival

Κοινοποίηση:

Πιο διευρυμένο και με διαφορετικό line up εκθετών μπύρας, που περιλαμβάνει μερικούς από τους σημαντικότερους αντιπροσώπους της ελληνικής craft σκηνής επιστρέφει το διήμερο 21 και 22 Ιουνίου το Alea Craft Beer Festival.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Μετά την εντυπωσιακή ανταπόκριση και την επιτυχία του πρώτου Alea Craft Beer Festival, επιστρέφουμε δυναμικά με τη δεύτερη διοργάνωση του φεστιβάλ μας – αυτή τη φορά διήμερη – στις 21 & 22 Ιουνίου 2025, στην αυλή του ζυθοποιείου μας!

Το Alea Craft Beer Festival γίνεται θεσμός, και φέτος μεγαλώνει: κάθε ημέρα θα φιλοξενήσει διαφορετικό line up εκθετών μπύρας, μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους από τον κόσμο της ζυθοποιίας και όχι μόνο.

Μένοντας πιστοί στο πνεύμα της πρώτης χρονιάς, δημιουργούμε ξανά ένα φανταστικό περιβάλλον για όλους τους λάτρεις της μπύρας – με:

– Σύστημα πληρωμής με μάρκες

– Φοβερή μουσική από DJs

– Επιλεγμένες street food γεύσεις από μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα της εγχώριας γαστρονομικής σκηνής

Κρατήστε τις ημερομηνίες – 21 & 22 Ιουνίου 2025 – και ετοιμαστείτε για ένα απολαυστικό διήμερο γεμάτο γεύσεις, ήχους και αρώματα μπύρας!

Εκθέτες:

Σάββατο 21 Ιουνίου:

  • Seven Island Brewery
  • Hop Hooligans
  • Upper Villagers
  • Retimi
  • Black Hole Kypseli
  • Kykao
  • Noctua
  • Solo Cretan Craft Beer
  • Magania
  • TAOS Brewing
  • Kalamata’s Beer Co
  • Marmita Beer

Κυριακή 22 Ιουνίου:

  • Sourmena Brew
  • Hop Hooligans
  • Earth & Gravel Brewing
  • Main Squeeze
  • Iama
  • Mustaki Nomad Brewing
  • Strange Brew
  • Utopia Craft Beer
  • 608 Brewing
  • PIGS Brew Co
  • Last Row
  • BadQ Brewing

Δωρεάν είσοδος

Ωράριο φεστιβάλ: 14:00 – 00:00

Σας περιμένουμε!

Poster by Jon Toussas

 

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία αυξάνει το κοινωνικο-οικονομικό της αποτύπωμα, στους μοχλούς η «Έξυπνη Σπορά»

Ανάπτυξη 85% σημείωσε την τριετία 2021-2024 η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, με 763 εκατ. ευρώ προστιθέμενης αξίας στην ελληνική οικονομία και επιρροή σε 37.000 θέσεις εργασίας σύμφωνα με τη νέα Μελέτη Κοινωνικο-Οικονομικού Αντικτύπου της για το 2024.

Νέα μονάδα παραγωγής μπύρας στο Μεξικό αξίας άνω των 2 δισ. από Heineken

Το έργο, το οποίο αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις της εταιρείας στο Μεξικό τα τελευταία χρόνια, ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου της προέδρου της χώρας, Claudia Sheinbaum.

Δυνατή αρωματική fruit saison από τις μικροζυθοποιίες Alea Brewing και Retimi Microbrewery

Μια δυνατή αρωματική fruit saison με περιεκτικότητα 8% είναι η νέα συνεργατική ετικέτα «Espina» από τις μικροζυθοποιίες Alea Brewing Co. και Retimi Craft Beer. Η καινούργια μπύρα θα διατίθεται σε φιάλη 750ml και σε βαρέλι και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στα πλαίσια του Alea Craft Beer Festival το Σάββατο 21 Ιουνίου.

Προτεινόμενα

Τη σφραγίδα της Ζυθοποιίας Αναστασίου φέρει η µπύρα «Φλύα»

Τη σφραγίδα της Ζυθοποιίας Αναστασίου φέρει η µπύρα «Φλύα», ένα συσκευασµένο προϊόν ζύθου, που σύµφωνα µε τους ανθρώπους της µικροζυθοποίας του Χαλανδρίου είναι αποτέλεσµα πολύµηνης έρευνας και προσπάθειας.

Ελληνικό χρώμα στα βραβεία World Beer Awards 2024

Τριπλή διάκριση στον διεθνή διαγωνισμό World Beer Awards, πέτυχε η Ελλάδα, με το ζυθοποιείο Ammousa από την Πάτρα να αποσπά το ασημένιο βραβείο για την ετικέτα της AMMOUSA English IPA & ginger, και την κορυφαία παραγωγό της Τήνου, ΝΗΣΟΣ, να κερδίζει χρυσή διάκριση για την ετικέτα «7 Μποφόρ» και ασημένια για την «Αποκάλυψη»

Παράγεις βύνη όταν όλοι θέλουν µπύρα, στροφή σε συνεργασίες µε µικρές ζυθοποιίες

Όταν οι αδερφοί Matt και Joe Hamill δημιούργησαν τη βυνοποιία Red Shed Malting στην Αλμπέρτα του Δυτικού Καναδά πριν από οκτώ χρόνια έδωσαν λύση στο θέμα της διαδοχής της εκμετάλλευσης που διατηρεί ο πατέρας τους John Hamill, ο οποίος καλλιεργεί κυρίως δημητριακά, ενώ επέκτειναν και την οικονομική δραστηριότητά τους ως αντίβαρο στην ακριβή αγροτική γη.