Επιστρέφει το διήμερο 21-22 Ιουνίου το φεστιβάλ craft μπύρας Alea Craft Beer Festival

Κοινοποίηση:

Πιο διευρυμένο και με διαφορετικό line up εκθετών μπύρας, που περιλαμβάνει μερικούς από τους σημαντικότερους αντιπροσώπους της ελληνικής craft σκηνής επιστρέφει το διήμερο 21 και 22 Ιουνίου το Alea Craft Beer Festival.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Μετά την εντυπωσιακή ανταπόκριση και την επιτυχία του πρώτου Alea Craft Beer Festival, επιστρέφουμε δυναμικά με τη δεύτερη διοργάνωση του φεστιβάλ μας – αυτή τη φορά διήμερη – στις 21 & 22 Ιουνίου 2025, στην αυλή του ζυθοποιείου μας!

Το Alea Craft Beer Festival γίνεται θεσμός, και φέτος μεγαλώνει: κάθε ημέρα θα φιλοξενήσει διαφορετικό line up εκθετών μπύρας, μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους από τον κόσμο της ζυθοποιίας και όχι μόνο.

Μένοντας πιστοί στο πνεύμα της πρώτης χρονιάς, δημιουργούμε ξανά ένα φανταστικό περιβάλλον για όλους τους λάτρεις της μπύρας – με:

– Σύστημα πληρωμής με μάρκες

– Φοβερή μουσική από DJs

– Επιλεγμένες street food γεύσεις από μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα της εγχώριας γαστρονομικής σκηνής

Κρατήστε τις ημερομηνίες – 21 & 22 Ιουνίου 2025 – και ετοιμαστείτε για ένα απολαυστικό διήμερο γεμάτο γεύσεις, ήχους και αρώματα μπύρας!

Εκθέτες:

Σάββατο 21 Ιουνίου:

  • Seven Island Brewery
  • Hop Hooligans
  • Upper Villagers
  • Retimi
  • Black Hole Kypseli
  • Kykao
  • Noctua
  • Solo Cretan Craft Beer
  • Magania
  • TAOS Brewing
  • Kalamata’s Beer Co
  • Marmita Beer

Κυριακή 22 Ιουνίου:

  • Sourmena Brew
  • Hop Hooligans
  • Earth & Gravel Brewing
  • Main Squeeze
  • Iama
  • Mustaki Nomad Brewing
  • Strange Brew
  • Utopia Craft Beer
  • 608 Brewing
  • PIGS Brew Co
  • Last Row
  • BadQ Brewing

Δωρεάν είσοδος

Ωράριο φεστιβάλ: 14:00 – 00:00

Σας περιμένουμε!

Poster by Jon Toussas

 

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Νέα τριλογία Wild Ale αποκάλυψε η μικροζυθοποιία Seven Island

Πέντε χρόνια μετά από την πρώτη της Wild Ale η μικροζυθοποιία Seven Island ανακοίνωσε την νέα της τριλογία «The Forbidden Eden». Η πρώτη ετικέτα της τριλογίας είναι μια μπύρα που ωριμάζει επί 18 μήνες σε δρύινα βαρέλια και διακρίνεται από αρώματα και γεύση αγριοκέρασου και βατόμουρου, τα οποία δίνουν στην ετικέτα το χαρακτηριστικό της ρουμπινί χρώμα. Η δυνατή ετικέτα έχει περιεκτικότητα αλκοόλ 7,5%.

Με μια stong bitter ετικέτα έκανε ποδαρικό το νέο ζυθοποιείο της Μυτιληνιάς Sigri Brewery

Η stong bitter ετικέτα «To Know Us Bitter» αποτελεί την πρώτη μπύρα που παράχθηκε στο ζυθοποιείο της Sigri Brewery. Η νέα ετικέτα της μικροζυθοποιίας από την Μυτιλήνη διαθέτει περιεκτικότητα αλκοόλ 6% και θα διατίθεται σε κουτάκι 440ml και σε βαρέλι.

Προτεινόμενα

Νέα αρχή για την παραγωγή μπύρας στην Ελλάδα με την αναθεώρηση της νομοθεσίας

Σχεδόν εκατό χρόνια µετά, αυτές τις µέρες, η Ευρωπαϊκή Ένωση κρίνει την τύχη νοµοσχεδίου που κατέθεσε η Ελλάδα και αφορά στην αναθεώρηση του Βασιλικού ∆ιατάγµατος του 1922 για την παραγωγή της µπύρας στην Ελλάδα. Ήδη το σχετικό Σχέδιο Νόµου που έχει οριστικοποιηθεί από ελληνικής πλευράς, µετά από διαβούλευση τριών µηνών, έχει τεθεί υπό την κρίση της Ε.Ε. Εφόσον λοιπόν δεν υπάρξουν σχόλια, παρατηρήσεις ή ενστάσεις, το σχετικό νοµοθέτηµα θα τεθεί προς ψήφιση µε σκοπό την αλλαγή της υφιστάµενης νοµοθεσίας στον κλάδο της µπύρας στη χώρα µας.

Η Πράγα απαγορεύει τις νυχτερινές εκδρομές σε pubs σε αναζήτηση πιο πολιτισμένων τουριστών

Σε μια εξεζητημένη κίνηση προχώρησε η διοίκηση της πόλης της Πράγας απαγορεύοντας τις οργανωμένες βραδινές επισκέψεις σε μπυραρίες που διοργανώνονται από ταξιδιωτικά γραφεία, σε μια