Η Corona Cero κατοχυρώνει εισάγει όρο για ξεκούραση στα συμβόλαια χορηγούμενων αθλητών της

Κοινοποίηση:

Η σημαντικότερη από άποψη αξίας επωνυμία μπύρας στον κόσμο, Corona, εισάγει έναν στα συμβόλαια της με αθλητές που έχουν ως  χορηγό την μη αλκοολούχα ετικέτα Corona Cero, έναν όρο που θα τους επιτρέπει να ξεκουραστούν και να περάσουν περισσότερο χρόνο με την οικογένεια τους.

Το «Relaxation Clause» όπως αποκαλείται ο νέος όρος  ξεκούρασης που κατοχυρώνει η Corona Cero στα συμβόλαια των αθλητών της έχει ως στόχο να «ενθαρρύνει τους ανθρώπους να απολαύσουν τις στιγμές και να συνδεθούν με την φύση» όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η νέα πρωτοβουλία της Corona Cero έρχεται λίγο καιρό μετά από την ανάδειξη της ως πρώτη χορηγό μπύρας σε Ολυμπιακούς Αγώνες, και ήδη αποτελεί μέρος όλων των συμφωνιών της με αθλητές, όπως ο Βραζιλιάνος σέρφερ Gabriel Medina, που συμμετείχε στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και με τους ολυμπιονίκες Evie Richards, Tatiana Weston Webb, Marco Grimalt, Mariana Pajon και Tatjana Smith.

Με την εισαγωγή του νέου όρου στα συμβόλαια των αθλητών, η διάρκεια τους αναμένεται να επεκταθεί κατά τουλάχιστον μια εβδομάδα, ώστε να εμπεριέχεται επαρκής χρόνος για ξεκούραση. Στην σημασία της εν λόγω κίνησης στάθηκε με τις δηλώσεις του ο Medina αναφέροντας πως για έναν αθλητή είναι κομβικό να ακούει το σώμα του και να αντιλαμβάνεται πότε πρέπει να ξεκουράζεται.

Η αντιπρόεδρος της Corona Global, Clarissa Pantoja, τόνισε ότι η Corona πιστεύει στην σημασία της ξεκούρασης και της ισορροπίας και για αυτό με την είσοδο του νέου όρου ξεκούρασης μένει πιστή στην μακρά ιστορία της, όπου παροτρύνει τους ανθρώπους να ξεκουραστούν και να απολαύσουν την φύση, προσφέροντας στους αθλητές  περισσότερο χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους τους.

Η Corona Cero αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες μη αλκοολούχες ετικέτες παγκοσμίως και διατίθεται σε 40 αγορές, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα, και αποτελεί μια εκ των σημαντικότερων εταιρειών που συμμετέχουν στην προσπάθεια προώθησης της μετριοπαθούς κατανάλωσης αλκοόλ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η κρίση του ζύθου στη Γερμανία οδήγησε σε κλείσιμο την ιστορική Lang-Bräu

Η ιστορική ζυθοποιία Lang-Bräu στη βόρεια Βαυαρία της Γερμανίας κλείνει τις πόρτες της μετά από 172 χρόνια λειτουργίας. Η οικογενειακή ζυθοποιία, που βρίσκεται λιγότερο από μισή ώρα από τα πρώην σύνορα της Ανατολικής Γερμανίας, επέζησε δύο παγκόσμιους πολέμους και την πτώση του Σιδηρού Παραπετάσματος. Τώρα, αντιμετωπίζει το κλείσιμο λόγω των αυξανόμενων οικονομικών πιέσεων και των μεταβαλλόμενων καταναλωτικών συνηθειών των νεότερων γενεών.

Από τον τόπο της και για τον τόπο της παράγεται η πρώτη ευρυτανική μπύρα Carpinus

Η craft σκηνή βρίσκεται σε περίοδο άνθισης στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, µε πολλές µικροζυθοποιίες να δηµιουργούνται σε κάθε γωνιά της χώρας. Σε αυτές  ανήκει και η Carpinus, µια µικρή µονάδα παραγωγής ζύθου,  που έχει ως στόχο να αναδείξει τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της Ευρυτανίας και που συµµετέχει σταθερά σε όλες τις διοργανώσεις του χώρου.

Αύξηση πωλήσεων και ικανοποιητικές επιδόσεις για τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης το 2024

Θετικό ήταν το πρόσημο στο 2024 για τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης. Η ελληνική ζυθοποιία πέτυχε μικρή αύξηση ύψους 2,1% των καθαρών εσόδων από τις πωλήσεις της, τα οποία ανήλθαν σε 31.249.376,57 ευρώ, έναντι 30.609.506,27 ευρώ το 2023.

Προτεινόμενα

Άνοιξε και επίσημα για το κοινό το νησί της Corona στις ακτές της Κολομβίας από την AB InBev

Άνοιξε και επίσημα για το κοινό το «Νησί Corona » από την AB InBev. Η τοποθεσία του νησιού βρίσκεται συμβολικά κοντά στην ακτή της Κολομβίας στα νοτιοδυτικά της Cartagena, ως «σύμβολο της δέσμευσης της επωνυμίας στην εναρμόνιση και επανασύνδεση με τη φύση».

Η ευρωπαϊκή βιομηχανία μπύρας έχει «σφυγμό», αλλά έχει ανάγκη από περαιτέρω ανάπτυξη

Ο ζύθος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ευρωπαϊκού πολιτισμού και έναν από τους σημαντικότερους φορείς για την οικονομία της γηραιάς ηπείρου, όμως, τα τελευταία χρόνια βάλλεται

Οι καινοτόμες μπύρες με γεύσεις αναμένεται να φέρουν την άνοδο της βιομηχανίας ζύθου των ΗΠΑ

Η αυξημένη ζήτηση για πολυτελής και καινοτόμες μπύρες με γεύσεις αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα ώθησης για την βιομηχανία ζύθου των ΗΠΑ, που το τελευταίο