Αποκαλυπτήρια της ΝΥΜΦΗ DARK στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Κοινοποίηση:

Για ακόμα μια φορά η μπύρα Νύμφη θα παρευρίσκεται στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, μεταξύ 7 και 15 Σεπτεμβρίου, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν την νέα της ειδική μαύρη μπύρα «ΝΥΜΦΗ Dark» που δημιουργήθηκε ειδικά για τα πλαίσια της εκδήλωσης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας, η μπίρα Νύμφη δε θα μπορούσε να απουσιάζει από την ετήσια γιορτή επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και πολιτισμού της ΔΕΘ, που πραγματοποιείται από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Με τη μυθική γοργόνα της η Νύμφη καλεί το κοινό και φέτος στο περίπτερό της στην 88η ΔΕΘ, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την special edition μαύρη μπίρα ΝΥΜΦΗ Dark που φτιάχτηκε αποκλειστικά για την έκθεση. Εκτός όμως από την πλούσια γευστική εμπειρία που θα προσφέρει, η Νύμφη ετοιμάζει και μία μοναδική δράση μέσα στην έκθεση.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Στα 446 κιλά με 10% πρωτεΐνη οι μέσες αποδόσεις στο κριθάρι της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε

Ποιοτικά άριστο και με καλές αποδόσεις -παρά την παρατεταμένη ανομβρία- είναι φέτος το βυνοποιήσιμο κριθάρι που παρέλαβε συμβολαιακά η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε., με τον απολογισμό της εταιρείας να κάνει λόγο για εξαιρετική πρώτη ύλη παρά την δύσκολη καλλιεργητική περίοδο (2023/24) .