Μπύρα με αρώματα φρούτων η φρέσκια δημιουργία της μικροζυθοποιίας Πάρου

Κοινοποίηση:

Μπύρα περιεκτικότητας 6,4% ABV με αρώματα από passion fruit, ροδάκινο, τροπικά φρούτα και citrus αποτελεί η νέα limited edition ετικέτα, New Island IPA, της μικροζυθοποιίας Πάρου, ευρέως γνωστής και ως 56 Isles Microbrewery.

Η 56 Isles μετράει πλέον 10 χρόνια στον χώρο της ελληνικής ζυθοποιείας και έκτοτε έχει καταφέρει να καθιερωθεί στις προτιμήσεις, όχι μόνο των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού των Κυκλάδων, αλλά και των απανταχού λατρών της εγχώριας craft σκηνής.

Κορωνίδα της μικροζυθοποιείας Πάρου αποτελεί η πρώτη της ετικέτα, ήτοι η ελαφριά της Pilsner περιεκτικότητας 5,2% ABV με το χαρακτηριστικό μπλε μπουκάλι που παρασκευάζεται από παριανό  κριθάρι και που από το 2016 αποτελεί σημείο αναφοράς για τον ζύθο των ελληνικών νησιών.

Το εκρηκτικό της ξεκίνημα έδωσε στην 56 Isles και την διάκριση Great Taste Award το 2017, επιτρέποντας της με άλλον άερα να διευρύνει την γκάμα της με τρεις ακόμα ετικέτες, και συγκεκριμένα την βραβευμένη με δύο Great Taste Awards Aegean Wit, την 56 Isles Session IPA και πιο πρόσφατα την παριανή Lager της μικροζυθοποιίας.

Το 2022 αποτέλεσε σημαντική χρονιά για την 56 Isles, αφού η επιτυχία των προηγούμενων ετών της επέτρεψε να αποκτήσει το δικό της μπαρ στην Νάουσα της Πάρου με το μέλλον να φαντάζει ευοίωνο και γεμάτο δημιουργία

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Μια «κατσαρόλα» που έγινε πλήρες εργοστάσιο μπύρας

Η δοξασµένη για την ιστορία της Χίος, γεωργικά, θα µπορούσε να πει κανείς ότι έχει καταξιωθεί για τα µαστιχόδενδρα και τον κάµπο µε τα εσπεριδοειδή. Tα τελευταία χρόνια, ωστόσο, χτίζει χρόνο µε το χρόνο το όνοµά της και στην παραγωγή µπύρας.

Βιωσιμότητα μπύρας θέλει η νέα Γενική Γραμματέας των Ευρωπαίων ζυθοποιών

Με εμπειρία δύο δεκαετιών στην πολιτική και σε διοικητικούς ρόλους, η Julia Leferman ανέλαβε τα καθήκοντα της ως Γενική Γραμματέας του οργανισμού εκπροσώπησης των Eυρωπαίων παραγωγών μπύρας «Ζυθοποιοί της Ευρώπης», υποσχόμενη να δουλέψει σκληρά προκειμένου να επιτύχει την βιωσιμότητα του ζύθου της Ε.Ε., και την προώθηση της ασφαλούς κατανάλωσης.