Ένας χρόνος λειτουργίας του taproom της νομαδικής ζυθοποιίας Sourmena Brew στην Αργυρούπολη

Κοινοποίηση:

Η νομαδική ζυθοποιία Sourmena Brew γιορτάζει την επέτειο του ενός χρόνου λειτουργίας του bottleshop και του taproom της στην Αργυρούπολη με μια δυναμική εκδήλωση το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου.

Το bottleshop και το taproom της ζυθοποιίας στα νότια προάστια έχουν αποτελέσει δεύτερο «σπίτι» για τον ελληνικό ζύθο, και ειδικά για τις craft μπύρες, αφού κάθε Πέμπτη ο χώρος της Sourmena Brew ανοίγει τις πόρτες του σε μικροζυθοποιίες της εγχώριας σκηνής, δίνοντας έτσι στους λάτρεις της μπύρας την ευκαιρία να γνωρίσουν τους πρωταγωνιστές που κρύβονται πίσω από τις αγαπημένες τους ετικέτες.

Η Sourmena Brew αποτελεί σταθερή παρουσία σε αρκετές από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις γύρω από την μπύρα, και το φετινό καλοκαίρι έδωσε το παρόν στο φεστιβάλ της ζυθοποιίας Alea, «Alea Brewing Craft Beer Festival», στο 7ο  Thessaloniki Beer Festival και στο πιο πρόσφατο Athens Beer Weekend.

Σήμα κατατεθέν της Sourmena Brew αποτελεί η δεύτερη κατά σειρά μπύρα της , «Κυρία Τούλα», μια New England IPA , με αρώματα τροπικών φρούτων, και διάκριτες νότες αχλαδιού και πεπονιού, και περιεκτικότητα 6% ABV.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η Βεργίνα συγκέντρωσε τα βλέμματα στο World of Beer Festival

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης με πρωταγωνιστή τη Βεργίνα ήταν μια από τις σημαντικότερες παρουσίες στο World of Beer Festival που έλαβε χώρα στην Τεχνόπολη το τριήμερο 9-11 Μαΐου. Το περίπτερο της εταιρείας μαγνήτισε τα βλέμματα και απέδειξε πως αποτελεί μια από τις πρωτοπόρους δυνάμεις της εγχώριας βιομηχανίας ζύθου.

Διατηρεί τα σκήπτρα της για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Corona

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά η Corona αναδεικνύεται η πιο πολύτιμη επωνυμία μπύρας παγκοσμίως σύμφωνα με την έκθεση BrandZ Global 2025 της ερευνητικής εταιρείας Kantar. Για το επίτευγμα αυτό σημαντική είναι η συμβολή της μη αλκοολούχας Corona Cero.

Προτεινόμενα

Πρώτη πλήρως ψηφιακή εγχώρια µικροζυθοποιία η Ζυθοποιία Πηνειού

Σε συνεργασία µε την ελληνική startup εταιρεία Oliveex η Ζυθοποιία Πηνειού κατάφερε να ψηφιοποιήσει πλήρως τις παραγωγικές διαδικασίες και να εφαρµόσει τεχνητή νοηµοσύνη µε σκοπό τη βελτιστοποίηση του τρόπου λειτουργίας της.

Εγκρίθηκε η ανάπλαση των ιστορικών εγκαταστάσεων της πρώην «Ζυθοποιίας ΦΙΞ» στην Θεσσαλονίκη

«Πράσινο φως» για την υλοποίηση της ανάπλασης των εγκαταστάσεων της πρώην «Ζυθοποιίας ΦΙΞ» στη Θεσσαλονίκη, αφού μέσω της έκδοσης του Προεδρικού Διατάγματος (ΦΕΚ Δ’ 805/2024)