Η Guinness γίνεται επίσημη μπύρα της Premier League

Κοινοποίηση:

Η τετραετής συμφωνία, η οποία αρχίζει από την αγωνιστική περίοδο 2024/25, θα προβλέπει ότι η Guinness θα γίνει η επίσημη μπύρα και η Guinness 0.0 η επίσημη μη αλκοολούχα μπύρα της Premier League.

Η Diageo δήλωσε ότι θα χρησιμοποιήσει το μάρκετινγκ, τη δημιουργική διαφήμιση και την ιστορία της στην ενεργοποίηση αθλητικών χορηγιών για να δημιουργήσει εμπειρίες για τους φιλάθλους, ενώ η συνεργασία θα στηρίξει την ποδοσφαιρική κοινότητα.

Η συμφωνία θα ενισχύσει την αναγνωρισιμότητα της μάρκας λόγω της μετάδοσης της Premier League σε 900 εκατομμύρια σπίτια σε 189 χώρες.

Τον Αύγουστο, η Diageo σχεδιάζει επίσης να ξεκινήσει μια νέα πλατφόρμα καμπάνιας και οι φίλαθλοι θα μπορούν να ζήσουν την εμπειρία της Guinness και της Premier League μαζί την ημέρα του αγώνα σε παμπ και καταστήματα λιανικής πώλησης σε όλο τον κόσμο.

Η συνεργασία ακολουθεί ένα επιτυχημένο πρώτο εξάμηνο του έτους με τις πωλήσεις της Guinness να είναι αυξημένες κατά 14% παγκοσμίως.

Ο πρόεδρος της Diageo στην Ευρώπη, John Kennedy, δήλωσε: “Η Premier League είναι το πιο δημοφιλές ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα στον κόσμο, παρέχοντας μια καταπληκτική ευκαιρία να συνεχίσουμε την επιτυχία της Guinness σε παγκόσμιο επίπεδο και να συνδεθούμε με νέους πελάτες γύρω από την ποδοσφαιρική κοινότητα . Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που η εταιρεία θα αξιοποιήσει την εντυπωσιακή ανάπτυξη που έχει σημειώσει η Guinness 0.0 από την έναρξή της και χρησιμοποιώντας την ιδιότητά μας ως η επίσημη μη αλκοολούχα μπύρα της Premier League θα θέσουμε τις βάσεις για περαιτέρω παγκόσμια εξάπλωση”.

Ο παγκόσμιος διευθυντής της Guinness, Stephen O’Kelly εξήγησε: “Η Guinness δεν είναι η πρώτη φορά που θα κυκλοφορήσει: “Αυτή η συνεργασία φέρνει κοντά δύο εμβληματικές παγκόσμια brands που αγαπούν οι κοινότητες σε όλο τον κόσμο και ανυπομονούμε να φέρουμε καλές μπύρες στο πιο όμορφο παιχνίδι. Όταν ο πρώτος αγώνας ξεκινήσει τον Αύγουστο, η Guinness θα αξιοποιήσει τη διεθνή κληρονομιά της στον αθλητισμό με μια νέα καμπάνια που θα προσεγγίσει εκατομμύρια οπαδούς, οι οποίοι ακολουθούν και απολαμβάνουν την Premier League με τον δικό τους μοναδικό τρόπο σε όλο τον κόσμο”.

Ο Will Brass, επικεφαλής του εμπορικού τμήματος της Premier League, πρόσθεσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την Guinness, την κορυφαία μπύρα στον κόσμο, η ομάδα της οποίας έχει επιδείξει σταθερά παγκόσμιας κλάσης δημιουργικότητα, καινοτομία και αφήγηση ιστοριών στην κοινότητα μέσω του μάρκετινγκ στον αθλητισμό και ευρύτερα. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μια μακροχρόνια σχέση που θα βελτιώσει την ευκαιρία παρακολούθησης της Premier League σε παμπ, μπαρ, σπίτια σε όλο τον κόσμο και θα ζωντανέψει τη μαγεία για την οποία φημίζεται η Premier League”.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Καθιερώνεται η μπύρα χωρίς αλκοόλ, στοίχημα η κατάκτηση της γεύσης

Την ραγδαία άνοδο της μπύρας χωρίς αλκοόλ μέσα στην επόμενη δεκαετία προβλέπει έρευνα αγοράς, σύμφωνα με την οποία βασικό «στοίχημα» για τους παίκτες του κλάδου αποτελεί η βελτίωση της γεύσης,

Πώς κατάφερε να ξεχωρίσει το Alea Craft Beer Festival

Σε μία πληθώρα από εκδηλώσεις γύρω από την μπύρα που γίνονται κάθε χρόνο στη χώρα μας, η ομάδα της Alea Brewing Co. κατάφερε να διοργανώσει ένα φεστιβάλ διαφορετικό από τα άλλα.

Προτεινόμενα

Η αγάπη για τη Λάρισα έγινε Λόλα

«Το τρίπτυχο που απαιτείται για µια οργανωµένη µικροζυθοποιία είναι πολύ καλός σχεδιασµός, ανάλογη επένδυση και καλή οµάδα. Στη δική µας περίπτωση ο σχεδιασµός του έργου τεχνικά αλλά και η ωρίµανση της ιδέας και του επιχειρηµατικού σχεδίου άρχισε σχεδόν από το 2016» απαντά όταν ερωτάται για τη µυστική συνταγή της επιτυχίας του εγχειρήµατός του ο Γιώργος Πέτρου, συνιδρυτής και διευθύνων σύµβουλος της Ζυθοποιίας Πηνειού.

Μανιφέστο 7 σημείων για στρατηγική θέση της μπύρας στα προϊόντα της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής

Στα στρατηγικά προϊόντα της Ε.Ε για μια βιώσιμη αγροτική πολιτική ζητούν να συμπεριληφθεί η μπύρα οι Ευρωπαίοι ζυθοποιοί με μανιφέστο 7 σημείων. Προκρίνουν μια σειρά από κίνητρα και επενδύσεις ώστε η Ευρώπη να παραμείνει κορυφαία παραγωγός μπύρας.