Στιγμές χαλάρωσης για τους παίκτες της Μπάγερν στο Oktoberfest ενόψει Λεβερκούζεν

Κοινοποίηση:

Οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου για ακόμα μια φορά τίμησαν το Oktoberfest, φορώντας ειδικά σχεδιασμένες παραδοσιακές ενδυμασίες που παραπέμπουν στην πολιτιστική κληρονομιά του ιστορικότερου θεσμού μπύρας παγκοσμίως.

Ιδιαίτερα ενθουσιώδης ήταν ο νέος προπονητής της ομάδας Vincent Kompany, ο οποίος παρευρέθηκε για πρώτη φορά στο Oktoberfest, και τόνισε στην κάμερα του καναλιού της ομάδας την σημασία της εκδήλωσης για τον πολιτισμό και την παράδοση της Βαυαρίας. Την χαρά του Kompany συμμερίστηκε και το διοικητικό στέλεχος της ομάδας με καταγωγή από την Βαυαρία, Max Eberl, που αστειεύτηκε ότι μετά από μια νίκη, όπως το 9-2 της Μπάγερν επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ η παραδοσιακή ενδυμασία σε κάνει ακόμα πιο χαρούμενο.

Με αφορμή την συμμετοχή της Μπάγερν στο Oktoberfest τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας Michael Olise και Joao Palhinha εκμεταλλεύτηκαν τις στιγμές χαλάρωσης για να γνωριστούν καλύτερα με τους συμπαίκτες τους και τις οικογένειες τους.

Παρά το εορταστικό κλίμα πάντως ο Kompany τόνισε ότι οι παίκτες του δεν θα πρέπει να χαλαρώσουν ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι με την Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Αλιάνζ.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Δύο νομάδες ζυθοποιοί με αγάπη για τον τόπο τους

Δύο νοµάδες ζυθοποιοί που γνώρισαν την τέχνη της µπύρας κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στο εξωτερικό, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάµεις τους δηµιουργώντας τη µικροζυθοποιία Πρεβέζης, µε την ονοµασία «Local Heros».

Ελληνικό χρώμα στα βραβεία World Beer Awards 2024

Τριπλή διάκριση στον διεθνή διαγωνισμό World Beer Awards, πέτυχε η Ελλάδα, με το ζυθοποιείο Ammousa από την Πάτρα να αποσπά το ασημένιο βραβείο για την ετικέτα της AMMOUSA English IPA & ginger, και την κορυφαία παραγωγό της Τήνου, ΝΗΣΟΣ, να κερδίζει χρυσή διάκριση για την ετικέτα «7 Μποφόρ» και ασημένια για την «Αποκάλυψη»

Η Πράγα απαγορεύει τις νυχτερινές εκδρομές σε pubs σε αναζήτηση πιο πολιτισμένων τουριστών

Σε μια εξεζητημένη κίνηση προχώρησε η διοίκηση της πόλης της Πράγας απαγορεύοντας τις οργανωμένες βραδινές επισκέψεις σε μπυραρίες που διοργανώνονται από ταξιδιωτικά γραφεία, σε μια

Οι καινοτόμες μπύρες με γεύσεις αναμένεται να φέρουν την άνοδο της βιομηχανίας ζύθου των ΗΠΑ

Η αυξημένη ζήτηση για πολυτελής και καινοτόμες μπύρες με γεύσεις αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα ώθησης για την βιομηχανία ζύθου των ΗΠΑ, που το τελευταίο