Για δεύτερη φορά το πνεύμα του Oktoberfest και του βαυαρικού ζύθου αναβιώνει στην Αθήνα

Κοινοποίηση:

Για δεύτερη συναπτή χρονιά το πνεύμα της μεγαλύτερης γιορτής μπύρας παγκοσμίως, Oktoberfest, αναβιώνει στο Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι με την υποστήριξη του Athens Street Food Festival, από την Πέμπτη 3 έως και την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου.

Μετά την επιτυχία της περυσινής εκδήλωσης, το Paulaner Obktoberfest επιστρέφει και παντρεύει το μεγαλύτερο φεστιβάλ μπύρας παγκοσμίως με το σημαντικότερο φεστιβάλ φαγητού στην Ελλάδα, Athens Street Food Festival, και επί 4 μέρες φέρνει στο προσκήνιο τον βαυαρικό ζύθο.

Ειδικά για την εκδήλωση στον χώρο του αμαξοστάσιου του ΟΣΥ θα βρίσκονται βαρέλια περιορισμένης σοδειάς με προέλευση από την Βαυαρία, ενώ προκειμένου να μην υπολείπεται σε τίποτα από το αυθεντικό Oktoberfest του Μονάχου που πλέον βαδίζει την τελευταία του εβδομάδα, η αθηναϊκή εκδοχή της κορυφαίας γιορτής της μπύρας θα έχει όλα απαραίτητα στοιχεία, όπως παραδοσιακή γερμανική κουζίνα και παραδοσιακές ενδυμασίες που αποτελούν συνώνυμο της διοργάνωσης.

Πέρα από τα παραδοσιακά στοιχεία η εκδήλωση έχει προβλέψει και για την ψυχαγωγία του κοινού και για αυτό στον χώρο θα βρίσκονται γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί, stand-up καλλιτέχνες και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο χώρος του αμαξοστασίου του ΟΣΥ θα δέχεται κόσμο από της 17:00 έως και τις 00:00, ενώ το σαββατοκύριακο το ωράριο θα είναι διευρυμένο και θα διαρκεί από τις 14:00 μέχρι τις 00:00.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε εδώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Η Alea Brewing Co. επιστρέφει με το Bazaar in the Yard την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

Η Alea Brewing Co. επιστρέφει με το δεύτερο Bazaar in the Yard, μετά την επιτυχία της πρώτης εκδήλωσης που αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό! Αυτή η μοναδική εμπειρία φέρνει κοντά το κοινό με νέους δημιουργούς, προσφέροντας έναν φιλόξενο χώρο γεμάτο νέα προϊόντα, γεύσεις, μουσικές και καλές μπύρες.

Γερμανική startup εκμεταλλεύεται τα κατάλοιπα της παραγωγής μπύρας για μείωση περιβαλλοντικών ρύπων

Η γερμανική startup HopfON, ακολουθώντας το παράδειγμα του οργανισμού Society of Hop Research στην Βαυαρία, επιχειρεί να εκμεταλλευτεί τα κατάλοιπα της διαδικασίας παραγωγής μπύρας μέσω