Εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί η επετειακή «3χρονη» ετικέτα της Sourmena Brew

Κοινοποίηση:

Την επιστροφή της επετειακής ετικέτας «3χρονη» γνωστοποίησε η νομαδική gypsy ζυθοποιία Sourmena Brew, που σηματοδοτεί τα 3 χρόνια λειτουργίας της επιχείρησης.

Πρόκειται για μια Double IPA ετικέτα περιεκτικότητας 7,5% αλκοόλ με έντονα αρώματα φρούτων, που εκ των πραγμάτων φαίνεται να έχει γίνει ανάρπαστη στους λάτρεις του συγκεκριμένου είδους μπύρας. Η ζύμωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της αθηναϊκής μικροζυθοποιίας Alea Brewing, ενώ την ιδιαίτερη διακόσμηση των αλουμινένιων κουτιών επιμελήθηκε ο Ιωάννης Βλαχάκης.

Η συσκευασία της ετικέτας, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του John Mak, παραπέμπει σε βιοντεπαιχνίδια arcade συμβολίζοντας την τρίτη «πίστα» του ταξιδιού της εταιρείας στον χώρο της ζυθοποιίας, με γνωστές φιγούρες που χαρακτηρίζουν την πορεία της νομαδικής εταιρείας, όπως το λογότυπο της και η «Κυρία Τούλα» να φιγουράρουν σε περίοπτη θέση.

Στην ανακοίνωση της η νομαδική μικροζυθοποιία στάθηκε στις δυσκολίες που έχουν παρουσιαστεί μέχρι τώρα στον δρόμο της, αλλά, κυρίως, τόνισε την σημασία της στήριξης που έχει λάβει και των συνεργασιών που έχει συνάψει με άλλους πρωταγωνιστές της ελληνικής βιομηχανίας μπύρας χάρη στις οποίες έχει καταφέρει να παράξει χειροποίητες μπύρες και ανταποκριθεί σε κάθε εμπόδιο.

Κλείνοντας την ανάρτηση της η Sourmena Brew χρησιμοποιεί την φράση κατατεθέν της «Make your dreams come brew».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας έχει ως εξής:

FRESH BATCH της επετειακής 3ΧΡΟΝΗΣ μπύρας η οποία έγινε ανάρπαστη, εξαντλήθηκε στα μπαμ και ξαναβγήκε!!

Πριν 3 χρόνια ρίξαμε το κέρμα, ακούστηκε ο χαρακτηριστικός τιριρίν ήχος και το παιχνίδι ξεκίνησε!

Ένα παιχνίδι στο hard mode με κακούς και τέρατα μεταμορφωμένα σε εμπορικές μπύρες μαζικής παραγωγής που από την πρώτη μας μέρα κατέστησαν σαφές πως δύσκολα θα το τερματίσουμε.

Το παιχνίδι αυτό όμως είναι σε multiplayer κουλτούρα και έχουμε μαζί μας ανθρώπους ρομαντικούς και ψημένους να δημιουργήσουμε χειροποίητα και αγνά ζυθάκια στεκόμενοι παρέα απέναντι στο κάθε εμπόδιο!

Μια μπύρα αφιερωμένη στην ολοκλήρωση της 3ης πίστας στο παιχνίδι της ζυθοποίησης! Γιορτάσαμε έτσι τα 3 μας χρόνια και παρουσιάσαμε αυτή τη Double IPA με υψηλό σώμα και ολόφρεσκα έντονα αρώματα φρούτων που θα καλύψει και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του είδους. Είναι διαθέσιμη ήδη στα γνωστά άγνωστα στέκια!

Brewing by Alea Brewing Co.

Artwork by Johnny Negri Artwork

Mockups by Στεφανία Αϊβαλάκι

Photoshooting by John Mak

Loved by EVERYONE

CHEERS

𝑴𝑨𝑲𝑬 𝒀𝑶𝑼𝑹 𝑫𝑹𝑬𝑨𝑴𝑺 𝑪𝑶𝑴𝑬 𝑩𝑹𝑬𝑾

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Νέα εκδοχή για την πειραματική «Κάψα» της Ζυθοποιίας Αναστασίου»

Μια νέα εκδοχή της πειραματικής και περιορισμένης παραγωγής «Κάψα» λανσάρει η Ζυθοποιία Αναστασίου. Η «Κάψα» είναι μια πικρή και ταυτόχρονα καυτερή West Coast I.P.A. με περιεκτικότητα αλκοόλ 6,3%. Δημιουργείται με συνδυασμό φρέσκων αμερικάνικων λυκίσκων cascade, citra, Simcoe και ένα μείγμα καυτερών πιπεριών.

Οι Γερμανοί ζυθοποιοί στρέφονται σε μη αλκοολούχες και παραδοσιακές ετικέτες για να κερδίσουν τους καταναλωτές

Σε μεταβατική φάση βρίσκεται η βιομηχανία ζύθου της Γερμανίας, με τις μη αλκοολούχες μπύρες και ετικέτες με ιστορία και παράδοση, όπως αφιλτράριστες Zwickel ή θολές Kellerbier να είναι αυτές που κερδίζουν το ενδιαφέρον των εγχώριων καταναλωτών. Κυριότερος λόγος για αυτήν την αλλαγή είναι ότι η εγχώρια κατανάλωση πέφτει, με τους Γερμανούς ζυθοποιούς να αναγκάζονται να ακολουθήσουν τις νέες παγκόσμιες τάσεις.

Σε νέα τοποθεσία μεταφέρεται η σερραϊκή μικροζυθοποιία Siris Craft Brewery για ενίσχυση τοπικής ταυτότητας

Η Siris Craft Brewery, η craft ζυθοποιία από τις Σέρρες που υπογράφει την Voreia, προχωρά σε ένα νέο σημαντικό κεφάλαιο: Η παραγωγή μεταφέρεται σε νέα τοποθεσία – ακόμη πιο κοντά στον αστικό ιστό της πόλης, και συγκεκριμένα στο 6ο χλμ Εθνικής Οδού Σερρών – Θεσσαλονίκης, 62100, Σέρρες.

Προτεινόμενα

Εντυπώσεις από το 4ο Peloponnese Beer Festival (Οnly Craft)

Το Peloponnese Beer Festival στέφτηκε με επιτυχία για τέταρτη συνεχόμενη φορά χαρίζοντας στους επισκέπτες του ένα τριήμερο γλέντι με πολύ μουσική και ακόμη περισσότερη μπύρα. Η συντακτική ομάδα του Beer & Brunch μεταφέρει τις εμπειρίες της.

Next best thing στις εναλλακτικές πρωτεΐνες οι ζύµες της µπύρας

Στο συνεχώς εξελισσόµενο τοπίο των plant-based προϊόντων και στη δύσκολη πρόκληση της ανάπτυξης φυσικών προϊόντων µε ελάχιστη επεξεργασία και χωρίς τη χρήση επιβλαβών προσθέτων, η µαγιά µπύρας εµφανίζεται ως ένα πανίσχυρο εργαλείο για τη δηµιουργία νέων πρωτεϊνικών επιλογών, που έρχονται όχι µόνο να αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά κρέατα και γαλακτοκοµικά προϊόντα, αλλά να ενσωµατωθούν µε επιτυχία σε προϊόντα αρτοποιίας αντικαθιστώντας ακόµα και τα αυγά.

Η Modelo προχωρά σε επενδύσεις εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων της στο Μεξικό ύψους 3,17 δισ. ευρώ

Σε επενδύσεις ύψους άνω των 3,17 δισ. ευρώ για εκσυγχρονισμό των εργοστασίων και των καταστημάτων της στο Μεξικό προχωρά η Grupo Modelo, παραγωγός της επωνυμίας Corona, αψηφώντας τις εμπορικές εντάσεις της χώρας της Λατινικής Αμερικής με τις ΗΠΑ.