Μπύρα «δυναμίτης» με πληθωρική γεύση η πέμπτη συνεργατική Hoppy Three Friends

Κοινοποίηση:

Την πέμπτη τους συνεργατική ετικέτα Hoppy Three Friends ανακοίνωσαν οι ζυθοποιίες Alea Brewing Co., Mustaki Nomad Brewing και Sourmena Brew, υποσχόμενες μια «μπύρα δυναμίτη που έρχεται να απογειώσει τις αισθήσεις».

Πρόκειται για μια Triple IPA με περιεκτικότητα αλκοόλ 9%, έντονο θολό χρώμα και γεμάτο σώμα, στην οποία αναδεικνύονται πρωταγωνιστές οι λυκίσκοι Ekuanot, Mosaic και Citra. Η νέα Hoppy Three Friends διακρίνεται για τα πλούσια αρώματα με νότες τροπικών φρούτων, εσπεριδοειδών και γήινων τόνων. Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, η εν λόγω ετικέτα διακρίνεται για την πληθωρική γεύση των λυκίσκων και συνάμα για την θερμή και ισορροπημένη αίσθηση που προσφέρει.

Προκειμένου να γιορτάσουν το πέμπτο «κεφάλαιο» της συνεργασίας τους οι τρεις ζυθοποιίες θα παρουσιάσουν την νέα τους ετικέτα στις εγκαταστάσεις του Tap 27 στο Παγκράτι το βράδυ του Σαββάτου 30 Νοεμβρίου, υπό τους ήχους μουσικής και σε συνδυασμό με φαγητό από το Guerilla Chef Burgers.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία αυξάνει το κοινωνικο-οικονομικό της αποτύπωμα, στους μοχλούς η «Έξυπνη Σπορά»

Ανάπτυξη 85% σημείωσε την τριετία 2021-2024 η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, με 763 εκατ. ευρώ προστιθέμενης αξίας στην ελληνική οικονομία και επιρροή σε 37.000 θέσεις εργασίας σύμφωνα με τη νέα Μελέτη Κοινωνικο-Οικονομικού Αντικτύπου της για το 2024.

Σε νέα μονάδα παραγωγής μπύρας στο Μεξικό αξίας άνω των 2 δισ. επενδύει η Heineken

Το έργο, το οποίο αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις της εταιρείας στο Μεξικό τα τελευταία χρόνια, ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου της προέδρου της χώρας, Claudia Sheinbaum.

Δυνατή αρωματική fruit saison από τις μικροζυθοποιίες Alea Brewing και Retimi Microbrewery

Μια δυνατή αρωματική fruit saison με περιεκτικότητα 8% είναι η νέα συνεργατική ετικέτα «Espina» από τις μικροζυθοποιίες Alea Brewing Co. και Retimi Craft Beer. Η καινούργια μπύρα θα διατίθεται σε φιάλη 750ml και σε βαρέλι και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στα πλαίσια του Alea Craft Beer Festival το Σάββατο 21 Ιουνίου.

Προτεινόμενα

Για τη συμβολή της στην αντιπυρική προστασία βραβεύτηκε η Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. βραβεύτηκε για τη σημαντική συνεισφορά της στην ενίσχυση της αντιπυρικής προστασίας, σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Υπουργείο Κλιματικής

Μπύρα χωρίς αλκόολ ή απλά µια λεµονάδα;

Κανείς δεν µπορεί να πει µε βεβαιότητα αν η τάση που καταγράφεται για τα µη αλκοολούχα ποτά είναι προϊόν ωριµότητας της καταναλωτικής κοινότητας ή αποτέλεσµα τακτικών marketing, τουτέστιν πλύσης εγκεφάλου. Ωστόσο το µόνο σίγουρο είναι πως η ζήτηση για µπύρες χωρίς αλκοόλ συνεχώς αυξάνεται.

Με ρεκόρ συμμετοχών έρχεται στις 9 Μαΐου η απονομή των βραβείων Greek Beer Awards 2025

Με 130 και πλέον συμμετοχές από Ελλάδα, Μεσόγειο, Ανατολική και Νοτιοανατολική Ευρώπη, ο διεθνής διαγωνισμός ζύθου Greek Beer Awards 2025, ο οποίος διοργανώνεται από το 2017, επιβεβαιώνει τη διαρκή ανάπτυξη του κλάδου της ζυθοποιίας και την ενίσχυση του εξαγωγικού προσανατολισμού τόσο των ελληνικών μικροζυθοποιείων όσο και των ξένων.

Δυνατή αρωματική fruit saison από τις μικροζυθοποιίες Alea Brewing και Retimi Microbrewery

Μια δυνατή αρωματική fruit saison με περιεκτικότητα 8% είναι η νέα συνεργατική ετικέτα «Espina» από τις μικροζυθοποιίες Alea Brewing Co. και Retimi Craft Beer. Η καινούργια μπύρα θα διατίθεται σε φιάλη 750ml και σε βαρέλι και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στα πλαίσια του Alea Craft Beer Festival το Σάββατο 21 Ιουνίου.