Νέα όψη για την πικρή σκουρόχρωμη ετικέτα Dark Ale της Κερκυραϊκής Ζυθοποιίας

Κοινοποίηση:

Με νέα όψη παρουσιάζεται πλέον η σκουρόχρωμη ετικέτα Dark Ale της Κερκυραϊκής Ζυθοποιίας, διατηρώντας παράλληλα την χαρακτηριστική της γεύση και τα πλούσια αρώματα της.

Η σκουρόχρωμη Dark Ale της Corfu Beer είναι μια απαστερίωτη ετικέτα bitter ale περιεκτικότητας 5% ABV, με πρωταγωνιστές τα καβουρδισμένα κριθάρια που συνδυάζονται με τον λυκίσκο και την μαγιά δίνοντας της μια ευχάριστη πικράδα (IBU 26) και προσφέροντας μια έντονη γεύση με αρώματα σοκολάτας, καραμέλας και καφέ.

Η εμφάνιση της ετικέτας αντικατοπτρίζει τον διαρκή προσανατολισμό της ομάδας της Κερκυραϊκής Ζυθοποιίας, στην ποιότητα και την καινοτομία με αγάπη για τον ελληνικό ζύθο

Αναλυτικά χαιρετώντας την νέα όψη της Dark Ale η Corfu Beer ανέφερε με ανάρτηση της στα social media:

Η Corfu Beer Dark Ale ανανεώθηκε!

Νέα εικόνα, ίδια απαράμιλλη γεύση!

Απολαύστε την αινιγματική Dark Ale με την νέα της ετικέτα και αφήστε την να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο πλούσιων γεύσεων και αρωμάτων, φρεσκοκομμένου καφέ και μαύρης σοκολάτας.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Στην Αμερική για δουλειές η ελληνική Seven Island Brewery

Για ακόμα μια φορά η μικρή νομαδική ζυθοποιία της Κέρκυρας Seven Island Brewery διασχίζει τον Ατλαντικό και περιοδεύει στην Αμερική, αποδεικνύοντας την αφοσίωση της στην προώθηση της ελληνικής craft σκηνής στην παγκόσμια σκηνή.