Ο σταρ του Hollywood Tom Holland επενδύει στις μη αλκοολούχες μπύρες με την επωνυμία Bero

Κοινοποίηση:

Ο διάσημος ηθοποιός του Hollywood, Tom Holland, κυρίως γνωστός για τον ρόλο του ως Spider-man στις ταινίες σούπερ ηρώων της Marvel, έρχεται να προστεθεί στην λίστα των διασήμων που επενδύουν στην κατηγορία των ποτών χωρίς αλκοόλ.

Συγκεκριμένα, ο Holland θα προχωρήσει στο λανσάρισμα της εταιρείας παραγωγής μπυρών χωρίς αλκοόλ, Bero, την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου με τρεις ετικέτες που περιγράφονται ως «ταυτόχρονα οικείες αλλά και εντελώς νέες», με τον ηθοποιό να μοιράζεται στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία όπου φαίνεται να πίνει από ένα ποτήρι που φέρει το λογότυπο της εταιρείας και με την λεζάντα να αναγράφει «κάτι ζυμώνεται».

Όσοι επιθυμούν να δοκιμάσουν τις ετικέτες της Bero μπορούν να δηλώσουν επίσημα το ενδιαφέρον τους στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Η επένδυση του Holland στην κατηγορία των μη-αλκοολούχων ποτών δεν πρέπει να προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη, αφού είναι γνωστό ότι ο ηθοποιός προ διετίας είχε δώσει την δική του «μάχη» για απεξάρτηση από το αλκοόλ.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη του στο βραβευμένο podcast του συγγραφέα Jay Shetty «Οn Purpose» το 2023 ο βρετανός σταρ είχε αναφέρει ότι αρχικά είχε ξεκόψει από το αλκοόλ για χάρη του κινήματος «Dry January» κατά την διάρκεια του οποίου προτείνεται η πλήρης αποχή από αλκοολούχα ποτά, αλλά γρήγορα αντιλήφθηκε την εξάρτηση του από αυτά και κατέβαλε σημαντική προσπάθεια για να «καθαρίσει» εντελώς. Όπως ανέφερε, μάλιστα, από όταν αποφάσισε να ξεκόψει από το αλκοόλ έχει δει σημαντική βελτίωση τόσο στην σωματική, όσο και στην ψυχική του υγεία, με πλεονεκτήματα που κυμαίνονται από καλύτερο ύπνο μέχρι και περισσότερη διαύγεια στα γυρίσματα.

Το λανσάρισμα της Bero βλέπει το όνομα του Holland να φιγουράρει σε μια λίστα αστέρων που προωθούν ενεργά τα μη αλκοολούχα ποτά, όπως αυτό της ηθοποιού Blake Lively, που από το 2021 παράγει το αφρώδη Betty Buzz, και της τραγουδίστριας Katy Perry, που από το 2022 αποτελεί συνιδρύτρια της επωνυμίας μη αλκοολούχων aperitif, De Soi.

Με πληροφορίες από The Express Tribune

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Η Birra Moretti εκθρόνισε την Carling ως κορυφαία βαρελίσια μπύρα στην Αγγλία

Η Ιταλική θυγατρική της Heineken, Bira Moretti, εδραιώνεται ως η κορυφαία βαρελίσια μπύρα στην Αγγλία, αρπάζοντας τα «σκήπτρα» από την Carling, έπειτα από την αύξηση των πωλήσεων της κατά 9,6% στο τελευταίο τρίμηνο του 2024, γεγονός που μεταφράζεται σε 246,7 εκατομμύρια λίρες, όπως αναφέρει η αναλυτική εταιρεία CGA.

Η Πράγα απαγορεύει τις νυχτερινές εκδρομές σε pubs σε αναζήτηση πιο πολιτισμένων τουριστών

Σε μια εξεζητημένη κίνηση προχώρησε η διοίκηση της πόλης της Πράγας απαγορεύοντας τις οργανωμένες βραδινές επισκέψεις σε μπυραρίες που διοργανώνονται από ταξιδιωτικά γραφεία, σε μια

Οι καινοτόμες μπύρες με γεύσεις αναμένεται να φέρουν την άνοδο της βιομηχανίας ζύθου των ΗΠΑ

Η αυξημένη ζήτηση για πολυτελής και καινοτόμες μπύρες με γεύσεις αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα ώθησης για την βιομηχανία ζύθου των ΗΠΑ, που το τελευταίο