Ξαναγράφει την ιστορία της ελληνικής επιχειρηματικότητας η Βεργίνα που κλείνει τα 27

Κοινοποίηση:

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης γράφει μια ιστορία που δεν ακολουθεί το ρεύμα· μια ιστορία που τολμά, διεκδικεί και ξεχωρίζει. Ξεκίνησε το 1998 με τη δημιουργία της πρώτης 100% γνήσιας ελληνικής μπύρας. Από ένα οραματικό επιχειρηματικό εγχείρημα, η ΖΜΘ κατάφερε να εξελιχθεί σε μια σύγχρονη εταιρεία-πρότυπο, πρωταγωνιστώντας στον κλάδο της ζυθοποιίας και ενισχύοντας την ελληνική οικονομία με τολμηρά βήματα προς το μέλλον.

Το μυστικό της; Ποιότητα, αυθεντικότητα και πίστη στο όραμά της. Από την πρώτη ύλη της ελληνικής γης μέχρι το τελικό προϊόν, επενδύει με σεβασμό, φέρνοντας αξία στους ανθρώπους της και στην κοινωνία. Για τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης, ο άνθρωπος δεν είναι αριθμός, αλλά η ψυχή κάθε επιτυχίας. Η δέσμευση στην ποιότητα και η προσωπική προσήλωση αποτελούν τα θεμέλια κάθε της δραστηριότητας, με την αυθεντικότητα να αποτελεί την κινητήρια δύναμη κάθε εξέλιξης.

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης δεν φοβάται να είναι διαφορετική. Δεν ακολουθεί, δημιουργεί. Ξεπερνά κάθε εμπόδιο και στέκεται με υπερηφάνεια απέναντι στους διεθνείς κολοσσούς. Με στρατηγική, πάθος και τολμηρές επενδύσεις, ενισχύει την παραγωγική της δυναμικότητα και εστιάζει στη βιωσιμότητα. Η ιστορία της είναι μια ιστορία ανθρώπων, σχέσεων και αξιών που διαμορφώνουν το μέλλον, πάντα με σεβασμό στο παρελθόν.

Ως κινητήριος δύναμη της ελληνικής ζυθοποιίας, στηρίζει ενεργά τους μικροζυθοποιούς και ενισχύει τον ανταγωνισμό μέσα από θεσμικές πρωτοβουλίες. Αποτελεί έναν πυλώνα ανάπτυξης που διαμορφώνει συνθήκες συνεργασίας και προόδου για όλους. Με το παράδειγμά της, δείχνει ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις δεν είναι παθητικοί δέκτες διεθνών εξελίξεων, αλλά ενεργοί διαμορφωτές τους.

Η πορεία της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης δεν σταματά. Επενδύει συνεχώς, ξεπερνά τα όριά της και θέτει νέους στόχους. Δεν φοβάται να αμφισβητήσει το status quo, να κάνει το επόμενο βήμα, να φέρει την αλλαγή. Με τις ρίζες της βαθιά στην ελληνική γη και το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, αποδεικνύει ότι η ελληνική επιχειρηματικότητα μπορεί να πρωταγωνιστήσει όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και πέρα από τα σύνορά της.

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης χτίζει αξία, δημιουργεί προοπτικές και εμπνέει το όραμα ότι κάθε επιτυχία είναι το σημείο εκκίνησης για κάτι ακόμα μεγαλύτερο. Συνεχίζει με τόλμη και την αφοσίωση των ανθρώπων της, προσφέροντας στην ελληνική οικονομία και κοινωνία ένα θετικό αποτύπωμα που μένει ανεξίτηλο.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα

Next best thing στις εναλλακτικές πρωτεΐνες οι ζύµες της µπύρας

Στο συνεχώς εξελισσόµενο τοπίο των plant-based προϊόντων και στη δύσκολη πρόκληση της ανάπτυξης φυσικών προϊόντων µε ελάχιστη επεξεργασία και χωρίς τη χρήση επιβλαβών προσθέτων, η µαγιά µπύρας εµφανίζεται ως ένα πανίσχυρο εργαλείο για τη δηµιουργία νέων πρωτεϊνικών επιλογών, που έρχονται όχι µόνο να αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά κρέατα και γαλακτοκοµικά προϊόντα, αλλά να ενσωµατωθούν µε επιτυχία σε προϊόντα αρτοποιίας αντικαθιστώντας ακόµα και τα αυγά.

Όλα τα κιλά και τιμή 21 λεπτά για το κριθάρι ανακοίνωσε η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης

Το σύνολο της φετινής παραγωγής, για όλα τα κιλά που παραδίδει ο παραγωγός, και στην προσυμφωνημένη τιμή των 21 λεπτών ανά κιλό, που τυγχάνει και η καλύτερη τιμή στην αγορά, θα απορροφήσει και φέτος η ΒΕΡΓΙΝΑ από τους παραγωγούς βυνοποιήσιμου κριθαριού, με τους οποίους συνεργάζεται στο πλαίσιο του μοντέλου της συμβολαιακής καλλιέργειας, χωρίς πλαφόν στα παραδοτέα κιλά. Η μέση στρεμματική απόδοση ανήλθε στα 470 κιλά ανά στρέμμα, «σημαντική επίδοση» όπως προσδιορίστηκε  από τον επικεφαλής Γεωπόνο της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. (ΒΕΡΓΙΝΑ) κ. Χ. Αραμπατζόγλου.

Η Βεργίνα Alcohol Free ξεχώρισε στα πλαίσια του δεύτερου αγώνα Galatsi Night Run

Η Βεργίνα Alcohol Free ξεχώρισε στα πλαίσια του δεύτερου αγώνα Galatsi Night Run που διεξήχθη το Σάββατο 28 Ιουνίου, με τους συμμετέχοντες να έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα οφέλη της καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η Βεργίνα στηρίζει την αγροτική εκπαίδευση με χορήγηση υποτροφίας στην ΑΓΣ

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε (ΒΕΡΓΙΝΑ) στηρίζει ενεργά για δεκαετίες τώρα την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College, που προετοιμάζει τους αποφοίτους για ανάληψη κυρίαρχων ρόλων στην κοινωνική ζωή και για ποικίλες επαγγελματικές σταδιοδρομίες στη γεωργία, την επιστήμη και τη βιομηχανία τροφίμων μέσω της μάθησης αγροτικών και επιχειρηματικών πρακτικών που είναι οικονομικά βιώσιμες, φιλικές προς το περιβάλλον και κοινωνικά υπεύθυνες.