Πρώτη συνεργατική ετικέτα 2025 για την κερκυραϊκή νομαδική μικροζυθοποιία Seven Island Brewery

Κοινοποίηση:

Την πρώτη της συνεργατική ετικέτα για το 2025 ανακοίνωσε η ζυθοποιία Seven Island Brewery. Η ολοκαίνουργια μπύρα που παράγεται με τη συμβολή της αμερικανικής Beer Zombies Brewing αποτελεί ωδή στον σκληρό ήχο και διακρίνεται για τις μεγάλες ποσότητες λυκίσκων που εμπεριέχει.

Η δυνατή νέα μπύρα της μικροζυθοποιίας από την Κέρκυρα, επονομαζόμενη ως Universal Hop Bangers, είναι μια DIPA, με περιεκτικότητα αλκοόλ 8%. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση για την παραγωγή της χρησιμοποιήθηκαν οι ήδη γνώριμοι στην ελληνική ζυθοποιία λυκίσκοι Citra, Beu-1 και Mosaic Hyperboost από την Yakima, οι οποίοι προσδίδουν στην ετικέτα αρώματα και γεύση από ανανά και πηρυνόκαρπα φρούτα, με ελαφρές νότες από μπαχαρικά και επίγευση από τροπικά φρούτα, όπως μάνγκο και passion fruit.

Οι λυκίσκοι Mosaic Hyperboost προσφέρουν ισορροπία σε αυτό το ιδιαίτερο μείγμα λυκίσκων, προσφέροντας επιπλέον γεύση και βάθος αρωμάτων από μούρα, εσπεριδοειδή και πηρυνόκαρπα φρούτα. Η εμφάνιση της ετικέτας είναι εμπνευσμένη από τη metal μουσική, αναδεικνύοντας την αγάπη των δύο ζυθοποιίων για το συγκεκριμένο είδος, και αποκρυσταλλώνοντας τις αμέτρητες ώρες που έχουν περάσει σε φεστιβάλ.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Αύξηση πωλήσεων για τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης το 2024

Θετικό ήταν το πρόσημο στο 2024 για τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης. Η ελληνική ζυθοποιία πέτυχε μικρή αύξηση ύψους 2,1% των καθαρών εσόδων από τις πωλήσεις της, τα οποία ανήλθαν σε 31.249.376,57 ευρώ, έναντι 30.609.506,27 ευρώ το 2023.

Επέστρεψε με νέα εμφάνιση η συνεργατική NEIPA «Ωκυρρόη»

Σε νέα συσκευασία επέστρεψε η συνεργατική New England IPA (NEIPA) «Ωκυρρόη» από τις Ζυθοποιιές Αναστασίου και Πηνειού. Πρόκειται για μια φρέσκια μπύρα NEIPA που διακρίνεται από λυκίσκους Motueka, Galaxy και Citra και έχει περιεκτικότητα αλκοόλ 5,5% ABV. Στη γεύση της διακρίνονται αρώματα ροδάκινου και τροπικών φρούτων ενώ το χρώμα της είναι θολό κίτρινο.

Η Diageo υπερδιπλασιάζει την παραγωγή Guinness για να καλύψει την παγκόσμια ζήτηση

Η Diageo σχεδιάζει μια σημαντική επέκταση του νέου ζυθοποιείου της αξίας 200 εκατομμυρίων ευρώ στο Littleconnell, Co Kildare, ως απάντηση στην αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για τις μπύρες Guinness και Guinness 0.0.

Προτεινόμενα

Βαρέλια παλαίωσης, the next best thing στην μπύρα

Στην επέκταση των εγκαταστάσεών της προχωράει η Μικροζυθοποιία Septem, στο πλαίσιο της οποίας σχεδιάζει να δηµιουργήσει µία κάβα για ξύλινα βαρέλια όπου θα ωριµάζουν κάποιες από τις µπύρες που παράγει.

Ισχυρή κοινωνική προσφορά της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης με πληθώρα δράσεων το περασμένο έτος

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης παραμένει σταθερά αφοσιωμένη στην υποστήριξη των τοπικών κοινωνιών, πρωτοστατώντας σε δράσεις κοινωνικής ευθύνης που έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο. Το 2024 αποτέλεσε ακόμα

Kalamata Lager, μία μπύρα με όνομα-φόρο τιμής στον τόπο παραγωγής και προέλευσής της

Μία χειροποίητη, αφιλτράριστη και µη παστεριωµένη Lager χρυσαφένιου χρώµατος όπου ο βυνώδης χαρακτήρας και τα αρώµατα ψωµιού συνυπάρχουν αρµονικά µε την ήπια πικράδα και τα διακριτικά γήινα αρώµατα λουλουδιών και βοτάνων είναι η Kalamata Lager της Kalamata’s Beer Company.