Πρώτη συνεργατική ετικέτα 2025 για την κερκυραϊκή νομαδική μικροζυθοποιία Seven Island Brewery

Κοινοποίηση:

Την πρώτη της συνεργατική ετικέτα για το 2025 ανακοίνωσε η ζυθοποιία Seven Island Brewery. Η ολοκαίνουργια μπύρα που παράγεται με τη συμβολή της αμερικανικής Beer Zombies Brewing αποτελεί ωδή στον σκληρό ήχο και διακρίνεται για τις μεγάλες ποσότητες λυκίσκων που εμπεριέχει.

Η δυνατή νέα μπύρα της μικροζυθοποιίας από την Κέρκυρα, επονομαζόμενη ως Universal Hop Bangers, είναι μια DIPA, με περιεκτικότητα αλκοόλ 8%. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση για την παραγωγή της χρησιμοποιήθηκαν οι ήδη γνώριμοι στην ελληνική ζυθοποιία λυκίσκοι Citra, Beu-1 και Mosaic Hyperboost από την Yakima, οι οποίοι προσδίδουν στην ετικέτα αρώματα και γεύση από ανανά και πηρυνόκαρπα φρούτα, με ελαφρές νότες από μπαχαρικά και επίγευση από τροπικά φρούτα, όπως μάνγκο και passion fruit.

Οι λυκίσκοι Mosaic Hyperboost προσφέρουν ισορροπία σε αυτό το ιδιαίτερο μείγμα λυκίσκων, προσφέροντας επιπλέον γεύση και βάθος αρωμάτων από μούρα, εσπεριδοειδή και πηρυνόκαρπα φρούτα. Η εμφάνιση της ετικέτας είναι εμπνευσμένη από τη metal μουσική, αναδεικνύοντας την αγάπη των δύο ζυθοποιίων για το συγκεκριμένο είδος, και αποκρυσταλλώνοντας τις αμέτρητες ώρες που έχουν περάσει σε φεστιβάλ.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Με μια stong bitter έκανε ποδαρικό το ζυθοποιείο της Sigri Brewery

Η stong bitter ετικέτα «To Know Us Bitter» αποτελεί την πρώτη μπύρα που παράχθηκε στο ζυθοποιείο της Sigri Brewery. Η νέα ετικέτα της μικροζυθοποιίας από την Μυτιλήνη διαθέτει περιεκτικότητα αλκοόλ 6% και θα διατίθεται σε κουτάκι 440ml και σε βαρέλι.

Ξεχώρισε στα φετινά βραβεία NFL Best Restaurant Awards η premium μπίρα NOAM

Η premium μπίρα NOAM ήταν ανάμεσα σε αυτές που ξεχώρισαν για την αισθητική και την αυθεντικότητα τους στα 8α κορυφαία βραβεία για την ελληνική γαστρονομία FNL Best Restaurant Awards 2025. Τα βραβεία έλαβαν χώρα τη Δευτέρα 19 Μαΐου στο αμφιθέατρο «Ιωάννης Δεσποτόπουλος» του Ωδείου Αθηνών, με 263 εστιατόρια από όλη την Ελλάδα να τιμώνται για τη συμβολή τους στην σύγχρονη γαστρονομία της χώρας μας.

Προτεινόμενα

Σε premium και μη αλκοολούχες ετικέτες επενδύουν κολοσσοί της παγκόσμιας βιομηχανίας μπύρας

Στις πολυτελείς και τις μη αλκοολούχες ετικέτες επενδύουν οι κολοσσοί της βιομηχανίας της μπύρας, Heineken και Molson Coors προκειμένου να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις νέες