H Βεργίνα Alcohol Free στο πλευρό των δρομέων του 5ου Νυχτερινού Αγώνα Θράκης

Κοινοποίηση:

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε με την ΒΕΡΓΙΝΑ alcohol free έδωσε δυναμικό «παρών» ως επίσημος Χορηγός του 5ου Νυχτερινού Αγώνα Θράκης – Thrace Night Run, ενισχύοντας έμπρακτα τις αξίες της ομαδικότητας, της ευγενούς άμιλλας και της υγείας.  Η ΒΕΡΓΙΝΑ  alcohol free στάθηκε περήφανα στο πλευρό των δρομέων και τους ξεδίψασε ως επίσημος χορηγός του αγώνα, με την ελεύθερη από τη φύση της δυναμική και την καινοτόμο συνταγή της που την καταστούν ισοτονική.

Στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής για την προώθηση του αθλητισμού και της συμπερίληψης, η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε, έχει ιδρύσει την Βεργίνα Alcohol Free Running Team, μια πανελλαδική δρομική ομάδα που συμμετέχει ενεργά σε σημαντικά δρομικά events ανά την Ελλάδα, μεταφέροντας το μήνυμα ενός προσιτού και χωρίς αποκλεισμούς αθλητισμού.

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε., παραμένοντας πιστή στις αρχές της εταιρικής υπευθυνότητας και με σταθερή προσήλωση στη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, συνεχίζει να ενισχύει τέτοιες δράσεις που προάγουν την υγεία, την άθληση και την συνεργασία με τοπικούς φορείς. Η διαχρονική της σχέση με την κοινωνία της περιοχής ενισχύεται μέσα από τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, που φέρνουν κοντά πολίτες, φορείς και εθελοντές σε ένα κοινό όραμα: την ανάδειξη του αθλητισμού και της ευεξίας ως τρόπου ζωής.

Ο 5ος Νυχτερινός Αγώνας Θράκης πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία με τη συμμετοχή περισσότερων από 1000 δρομέων και θεατών.  Δρομείς κάθε ηλικίας από την Θράκη και από χώρες του εξωτερικού είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μία  ξεχωριστή αθλητική εμπειρία 5Κ και 10Κ γεμάτη έντονες στιγμές δυνατές επιδόσεις με εκκίνηση και τερματισμό την παραλιακή λεωφόρο Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά με τη διοργάνωση:

Ο αθλητικός σύλλογος ΔΡΟΜΕΑΣ ΘΡΑΚΗΣ,  διοργάνωσε τον 5ο Νυχτερινό Αγώνα Θράκης – Thrace Night Run, το Σάββατο 3 Μαΐου 2025, στην παραλιακή λεωφόρο Αλεξ/πολης (5Κ και 10Κ). Ο αγώνας διεξήχθη με την υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης, υπό την αιγίδα του ΣΕΦΑΑ-ΔΠΘ, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της ΕΘΝ.Ο.Α., και την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής- Αντιπροσωπεία Ελλάδος

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Μπύρα από χιόνι παρασκεύασε η AB InBev

Η AB InBev προχώρησε στη δημιουργία μπύρας από χιόνι από το Highmark Stadium της Νέας Υόρκης, στα πλαίσια της χορηγίας της ομάδας Buffalo Bills που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα ράγκμπι NFL.

Επικεντρώνεται στις μπύρες χωρίς αλκοόλ και στα ready-to-drink προϊόντα στο Hong Kong η Carlsberg

Η Carlsberg γνωστοποίησε ότι προχωρά σε επέκταση του χαρτοφυλακίου των προϊόντων της στο Hong Kong σε συνέχεια συμφωνίας της με την μικροζυθοποιία Young Master νωρίτερα μέσα στο έτος, δίνοντας έμφαση σε μπύρες με χαμηλή περιεκτικότητα ή καθόλου αλκοόλ ενόψει και του «Dry January».

Προτεινόμενα

Με μια επετειακή sour ale ετικέτα γιορτάζει τα 8 χρόνια λειτουργίας της η Noctua

Με μια επετειακή ξινοδροσιστική sour ale με περιεκτικότητα αλκοόλ 5,5% γιορτάζει τα 8 χρόνια λειτουργίας της η μικροζυθοποιία Noctua. Παρότι τα γενέθλια της έχουν παρέλθει εδώ και κάποιους μήνες, η νέα ετικέτα της αθηναϊκής μικροζυθοποιίας δικαιώνει και με το παραπάνω τον χρόνο που χρειάστηκε για τη δημιουργία της.

Επιστρέφει στον «θρόνο» της η Corona Extra

Μετά από έναν χρόνο απουσίας, η Corona Extra απέκτησε ξανά τον τίτλο του πολυτιμότερου brand στον χώρο της μπύρας, που της είχε «κλέψει» η Heineken για το 2023, σημειώνοντας μια εντυπωσιακή άνοδο της εμπορικής της αξίας κατά 40% και 10,4 δισεκατομμύρια δολάρια,γεγονός που την καθιστά την πιο γρήγορα ανερχόμενη εταιρεία μπύρας παγκοσμίως, όπως υποστηρίζει η ερευνητική εταιρεία Brand Finance.

Γερμανική συνταγή με αέρα Νάξου η gose «Ταλιάνι» της Ζυθοποιίας Αναστασίου

Ένα παραδοσιακό γερμανικό είδος ζύθου με άρωμα και γεύση Νάξου συνδυάζει η νέα gose ετικέτα «Ταλιάνι» της Ζυθοποιίας Αναστασίου. Η «Ταλιάνι» παράγεται με 100% γερμανικό καπνιστό σιτάρι, φρέσκο λεμόνι Νάξου και αλάτι απευθείας από τις αλυκές πίσω από την παραλία του Αγίου Προκοπίου στη Νάξο.

Άρχισε η νέα εσοδεία βυνοποιήσιμου κριθαριού από τη «Βεργίνα»

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης ανακοίνωσε την έναρξη της νέας εσοδείας βυνοποιήσιμου κριθαριού της για την περίοδο 2025-26 στο πλαίσιο του προγράμματος συμβολαιακής καλλιέργειας που εφαρμόζει σε συνεργασία με Έλληνες παραγωγούς από τον Έβρο μέχρι την Χαλκιδική και τη Λήμνο.

Διεθνές Συνέδριο Ζυθοποίησης στις εγκαταστάσεις της «Βεργίνα»

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης ανακοίνωσε τη διοργάνωση του Διεθνούς Συνεδρίου Ζυθοποίησης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως τις 23 Νοεμβρίου 2025 στις εγκαταστάσεις της στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Σωματείου Μικρών Ανεξάρτητων Ζυθοποιών Ελλάδος (ΣΜΑΖΕ).

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης παρουσίασε τη στρατηγική ανάπτυξης της σε φοιτητές

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης επισκέφθηκε το Deree – The American College of Greece, στο πλαίσιο παρουσίασης της εταιρείας και της επιχειρηματικής της φιλοσοφίας στους φοιτητές του Τμήματος Marketing and Strategy.