Με μια επετειακή sour ale ετικέτα γιορτάζει τα 8 χρόνια λειτουργίας της η Noctua

Κοινοποίηση:

Με μια επετειακή ξινοδροσιστική sour ale με περιεκτικότητα αλκοόλ 5,5% γιορτάζει τα 8 χρόνια λειτουργίας της η μικροζυθοποιία Noctua. Παρότι τα γενέθλια της έχουν παρέλθει εδώ και κάποιους μήνες, η νέα ετικέτα της αθηναϊκής μικροζυθοποιίας δικαιώνει και με το παραπάνω τον χρόνο που χρειάστηκε για τη δημιουργία της.

Πρόκειται για μια ξανθιά θολή μπύρα που διακρίνεται από δροσιστική και όξινη γεύση, που διακρίνεται από αρώματα φρούτων του πάθους, η οποία είναι ιδανική για τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες που πλησιάζουν.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Noctua για την επετειακή ετικέτα έχει ως εξής:

Αργήσαμε λίγο αλλά η επετειακή μας μπύρα (για τα 8 χρονια που στη πραγματικότητα είναι ήδη 8μιση+ αλλά δεν πειράζει σημασία έχει οτι είναι γευστικότατη) ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

Σας παρουσιάζουμε μια ξινοδροσιστική sour ale με γεύσεις και αρώματα από passion fruit στο 5.5% alc.

Ξεδιψαστική και οτι πρέπει για τις ζεστές μέρες που ήδη ήρθαν.

Ευχαριστούμε ολα τα άτομα που μας έχουν ακούσει,  στηρίξει,  βοηθήσει, αγαπήσει, ιδρώσει μαζί μας όλα αυτά τα χρόνια που φτιάχνουμε craft μπύρα στην Αθήνα μας.

Στην υγειά μας και στα επόμενα που έρχονται

Be Wise, Drink Craft Beer και να θυμάστε να στηρίζετε τις τοπικές σας μικροζυθοποιίες

Noctua Team 2025

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Νέα παρτίδα της New England IPA «Στέντωρ» από την Ζυθοποιία Αναστασίου

Νέα παρτίδα της New England IPA ετικέτας «Στέντωρ» ανακοίνωσε η  Ζυθοποιία Αναστασίου σε συνεργασία με τη μικροζυθοποιία Χίου. Η «Στέντωρ» είναι μια ζουμερή, χυμώδης New England IPA με περιεκτικότητα αλκοόλ 6%, και εξαιρετικό μείγμα λυκίσκων.

Εργαζόμενοι της Fendt κατασκεύασαν σύστημα διανομής μπύρας αξιοποιώντας το καπό ενός 728 Vario

Γερμανοί φοιτητές προχώρησαν σε μια ιδιαίτερη εφεύρεση, στεγάζοντας εντός του καπό ενός Fendt 728 Vario ένα σύστημα διανομής που επιτρέπει την κατανάλωση μπύρας και άλλων αλκοολούχων ποτών.

Απαραίτητο σταθερό θεσμικό πλαίσιο για ανάπτυξη επιχειρήσεων τονίζει η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης

Στην ανάγκη για ύπαρξη ενός σταθερού θεσμικού πλαισίου και της ουσιαστικής στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με ευρωπαϊκά εργαλεία χρηματοδότησης, τα οποία θα ενισχύσουν την δυναμική και την ανάπτυξη της ΑΜΘ στάθηκε ο Οικονομικός Διευθυντής της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης, Χρήστος Μπούκας, στην ημερίδα «Συνεργασία στην Πράξης».

Προτεινόμενα

H Αθηναϊκή Ζυθοποιία αναγνωρίστηκε κορυφαία εργοδότρια για το 2024

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία δεν διακρίνεται μόνο για τις ετικέτες της, αλλά και τις αξίες της, όπως φαίνεται και από την αναγνώριση της από τον παγκόσμιο οργανισμό Top Employers Institute, ως «Top Employer 2024», από την πρώτη, μάλιστα, φορά που συμμετέχει στην διαδικασία πιστοποίησης.