Την πικάντικη lager «Ντιέγο» γέννησε η συνεργασία των μικροζυθοποιίων Σολο και Sourmena Brew

Κοινοποίηση:

Η πικάντικη lager «Ντιέγο» ήταν το αποτέλεσμα της συνεργασίας της κρητικής μικροζυθοποιίας Σολο με την νομαδική Sourmena Brew. 

Η νέα ετικέτα που παράχθηκε στο μικροζυθοποιείο της Σολο είναι όπως προαναφέρθηκε μια πικάντικη lager, η οποία διακρίνεται από αρώματα και γεύσεις φρέσκων λάιμ και και καυτερών πιπεριών τσίλι. Μέσω αυτής, οι στόχος των δύο ζυθοποιίων είναι να μεταφέρει τους καταναλωτές στο Μεξικό, την ιδιαίτερη πατρίδα του σπουδαίου Λατινοαμερικάνου καλλιτέχνη Diego Rivera.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, περισσότερες πληροφορίες για την σχετική ετικέτα θα γίνουν γνωστά σε δεύτερο χρόνο με την επίσημη κυκλοφορία των φιαλών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Όπως έχουμε ξαναπεί, τα συνεργατικά brew days είναι για εμάς πολλά περισσότερα από την παραγωγή μιας ακόμη ετικέτας μπίρας.

Τον περασμένο μήνα είχαμε λοιπόν την χαρά να φιλοξενήσουμε στο μικροζυθοποιείο μας τα κοπέλια από τα Sourmena Brew και να βράσουμε παρέα την “Ντιέγο”!

Μια πικάντικη Lager με φρέσκα λάιμ και καυτερές πιπεριές τσίλι, η οποία μας ταξιδεύει στο πολύχρωμο Μεξικό, πατρίδα ενός από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες της Λατινικής Αμερικής, του Diego Rivera.

*Θα αναφέρουμε περισσότερα για την συγκεκριμένη μπίρα σε επόμενη δημοσίευση, με την επίσημη κυκλοφορία των φιαλών.

Και επειδή όπως είπαμε συνεργατική βρασιά χωρίς καλή παρέα δεν γίνεται, να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους καλούς φίλους της Notos Brewery, Jailhouse Booze House, Craft Beer – Καφενείον που έκαναν την μέρα μας ακόμη πιο όμορφη!

Έπεται και η συνέχεια! 

Σχεδιαστικό ετικέτας: @ouroboros_ofis

Φωτογραφίες: Thomas Tsianakas

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Ξεχώρισε στα NFL Best Restaurant Awards η premium μπίρα NOAM

Η premium μπίρα NOAM ήταν ανάμεσα σε αυτές που ξεχώρισαν για την αισθητική και την αυθεντικότητα τους στα 8α κορυφαία βραβεία για την ελληνική γαστρονομία FNL Best Restaurant Awards 2025. Τα βραβεία έλαβαν χώρα τη Δευτέρα 19 Μαΐου στο αμφιθέατρο «Ιωάννης Δεσποτόπουλος» του Ωδείου Αθηνών, με 263 εστιατόρια από όλη την Ελλάδα να τιμώνται για τη συμβολή τους στην σύγχρονη γαστρονομία της χώρας μας.

Παράγει αξία για την ΑΜΘ η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης, στόχος η ενίσχυση της τοπικής ταυτότητας

Τις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ιωάννης Ζαμπούκης μαζί με την ομάδα Αντιδημάρχων του την Πέμπτη 29 Μαΐου. Στο επίκεντρο της επίσκεψης ήταν η συζήτηση για μελλοντικές συνέργειες σε όλα τα επίπεδα, στον τομέα του τουρισμού, της γαστρονομίας και ανάδειξης τοπικών προϊόντων, με στόχο την ενίσχυση της τοπικής ταυτότητας και βιώσιμης ανάπτυξης.

Προτεινόμενα

Αυστηρότερη νομοθεσία ένδειξης προέλευσης αντί δασμών προτείνει στις ΗΠΑ η Diageo

Την αυστηρότερη νομοθεσία σχετικά με την προέλευση των εισαγόμενων προϊόντων ως εναλλακτική απέναντι στην επιβολή δασμών προτάσσει στην κυβέρνηση των ΗΠΑ ο όμιλος αλκοολούχων ποτών, Diageo.