Η Heineken επενδύει στις μπύρες άνευ, σε περίοπτη θέση σε 10.000 καταστήματα στην Ευρώπη

Κοινοποίηση:

Η Heineken επεκτείνει την παρουσία της στο χώρο των μη αλκοολούχων ετικετών μπύρας προσφέροντας την άνευ «Heineken 0.0» σε μεγάλο αριθμό καταστημάτων ανά την Ευρώπη.

Πιο συγκεκριμένα, η Heineken θα παρέχει την βαρελίσια «Heineken 0.0»σε 10.000 καταστήματα στη Γηραιά Ήπειρο, κίνηση που έρχεται έπειτα από την εγκατάσταση βαρελιών με την εν λόγω μπύρα στο 60% των καταστημάτων στην Ιρλανδία και σε περισσότερα από 2.000 pubs και μπαρ σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ισπανία.

Αναφορικά με την επένδυση της εταιρείας στο χώρο των μη αλκοολούχων ετικετών ο περιφερειακός διευθυντής παγκόσμιων επωνυμιών της Heineken για την Ευρώπη, Michael Gillane τόνισε ότι «Το γεγονός ότι παρέχουμε την Heineken 0.0 σε βαρελίσια μορφή σε 10.000 καταστήματα από την Ευρώπη αποδεικνύει ότι οι μπύρες άνευ πραγματικά έχουν αποκτήσει ισχυρή δυναμική. Με την 0.0 να φιγουράρει σε περίοπτη θέση στις βρύσες πολλών μπαρ και εστιατορίων, η άποψη ότι παραγγέλνεις κάτι “διαφορετικό” όταν ζητάς μια μπύρα άνευ ανήκει στο παρελθόν. Η ύπαρξη της βαρελίσιας Heineken 0.0 βοηθάει ακόμα περισσότερο στο να κανονικοποιηθούν οι μπύρες χωρίς αλκοόλ σε δημόσιους χώρους».

Κατά τον ολλανδικό κολοσσό, η ζήτηση για τη Heineken 0.0 αυξάνεται διαρκώς σε σημαντικές ευρωπαϊκές αγορές, όπως η Ισπανία, η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ολλανδία. Ειδικά για την Ολλανδία, η Heineken υποστηρίζει ότι η κατανάλωση Heineken 0.0 από βρύσες καταστημάτων αυξάνεται με ετήσιο ρυθμό 25%. Επικαλούμενη πρόσφατη έρευνα της Nielsen, ένας στους τέσσερις οπαδούς αθλημάτων επιλέγει μη αλκοολούχες μπύρες όταν βλέπει αγώνες της ομάδας που υποστηρίζει.

Με πληροφορίες από Drinks Business

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η Sigri Brewery ανεβαίνει πίστα με το δικό της ζυθοποιείο

Έτοιµη να «ανοίξει τα φτερά» της και να αυξήσει το αποτύπωµα της στην εγχώρια σκηνή της µπύρας είναι η µικροζυθοποιία Sigri, µε τα καζάνια να έχουν πάρει «φωτιά» στο σύγχρονο ζυθοποιείο της στη Λέσβου.

Προτεινόμενα

Άνοιξε τις πόρτες της στη Ριτσώνα σε 300 λάτρεις της μπύρας η Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Περισσότεροι από 300 επισκέπτες και λάτρεις της μπύρας συγκέντρωσε μετέβησαν στις εγκαταστάσεις της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας στη Ριτσώνα Ευβοίας το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια των φετινών «Ανοιχτών Ζυθοποιείων».

Με άρωμα και γεύση Βρετανίας κυκλοφορεί η «Όλλυμι» της Ζυθοποιίας Αναστασίου

Με άρωμα και γεύση Βρετανίας συστήνεται η νέα ετικέτα «Όλλυμι» της Ζυθοποιίας Αναστασίου. Πρόκειται για μια βρετανικού τύπου pale ale με έντονη πικράδα και περιεκτικότητα αλκοόλ 5,2%. Παράγεται με τη σύγχρονη ποικιλία λυκίσκου Olicana που αναπτύχθηκε από το πρόγραμμα ανάπτυξης λυκίσκου της Charles Faram και κυκλοφόρησε στο εμπόριο το 2014. Όπως αναφέρει η Ζυθοποιία Αναστασίου η εν λόγω ποικιλία λυκίσκου είναι γνωστή για τις έντονες γεύσεις τροπικών φρούτων όπως μάνγκο, γκρέιπφρουτ και φρούτο του πάθους, καθώς και για νότες εσπεριδοειδών και βοτάνων.

Αυξημένα κέρδη στο πρώτο εξάμηνο 2025 σημείωσε η Heineken, σταθερές οι προβλέψεις για το σύνολο του έτους

Αυξημένα κατά 7,4% παρουσιάζονται τα κέρδη του κολοσσού της μπύρας Heineken στο α’ εξάμηνο 2025. Το επίπεδο της αύξησης είναι οριακά υψηλότερο  από τις προβλέψεις των ειδικών για άνοδο 7%, με την εταιρεία να αποδίδει την ανάπτυξη αυτή στις ικανοποιητικές επιδόσεις σε χώρες όπως η Αφρική και η Ασία, αλλά και σε πρακτικές για μείωση κόστους.

Διατηρεί τα «σκήπτρα» ως ηπολυτιμότερη επωνυμία μπύρας στον κόσμο η Corona Extra

Η Corona Extra διατηρεί τα σκήπτρα της ως πολυτιμότερη επωνυμία μπύρας και το 2025 σύμφωνα με έρευνα της κορυφαίας συμβουλευτικής εταιρείας Brand Finance. Όπως και πέρυσι την πρώτη τριάδα συμπληρώνουν οι Heineken και Budweiser. Κατά την Brand Finance η αθροιστική αξία επωνυμίας των 50 πολυτιμότερων παραγωγών μπύρας το 2025 ανέρχεται σε 101,6 δισ. ευρώ.