Περισσότεροι από 300 επισκέπτες και λάτρεις της μπύρας συγκέντρωσε μετέβησαν στις εγκαταστάσεις της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας στη Ριτσώνα Ευβοίας το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια των φετινών «Ανοιχτών Ζυθοποιείων».
Όσοι επισκέφτηκαν την Ολυμπιακή Ζυθοποιία είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη διαδικασία παραγωγής των αγαπημένων τους προϊόντων και τους ανθρώπους πίσω από αυτά. Με ξεναγήσεις στους χώρους παραγωγής, sessions γευσιγνωσίας και δοκιμές μπύρας, οι επισκέπτες βίωσαν μια εμπειρία που συνδύαζε ανακάλυψη, απόλαυση και διασκέδαση σε γιορτινό κλίμα.
Όπως αναφέρει η Ολυμπιακή Ζυθοποιία με τη δράση αυτή επιβεβαιώνει τη δέσμευση της να «ζυθοποιεί για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο».
Η δράση «Ανοιχτά Ζυθοποιεία», που υλοποιείται από το 2018 με μεγάλη επιτυχία, συνεχίζει να φέρνει κοντά ζυθοποιούς και καταναλωτές, αναδεικνύοντας τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται κατά τη ζυθοποίηση, τη διαδικασία παραγωγής, τα χαρακτηριστικά των διάφορων κατηγοριών μπύρας, αλλά και συνολικά την πλούσια κουλτούρα που συνοδεύει την μπύρα.