Πρώτη πλήρως ψηφιακή εγχώρια µικροζυθοποιία η Ζυθοποιία Πηνειού

Κοινοποίηση:

του Γιώργου Λαμπίρη

Έχοντας ήδη επενδύσει σε σύγχρονο µηχανολογικό εξοπλισµό χρησιµοποίησε το λογισµικό της Oliveex και είναι σε θέση να διατηρεί πλήρως ψηφιακό αρχείο για κάθε παρτίδα µπύρας που δηµιουργείται, µε αυτοµατοποιηµένο τρόπο, χωρίς την εµπλοκή ανθρώπινου παράγοντα. Τα ψηφιακά αρχεία περιέχουν παραγωγικά δεδοµένα, δείκτες παραγωγικότητας αλλά και συσχετίσεις µε άλλες βιοµηχανικές διεργασίες δίνοντας τη δυνατότητα απόλυτης ψηφιακής ιχνηλασιµότητας, εξασφαλίζοντας την αναγνώριση δυσλειτουργιών ή σφαλµάτων σε πραγµατικό χρόνο και καταφέρνοντας µετά την εφαρµογή να βελτιώσει σηµαντικά τους δείκτες ποιότητας αλλά και να βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες της.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το τεύχος 14 του Beer & Brunch

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Μια «κατσαρόλα» που έγινε πλήρες εργοστάσιο μπύρας

Η δοξασµένη για την ιστορία της Χίος, γεωργικά, θα µπορούσε να πει κανείς ότι έχει καταξιωθεί για τα µαστιχόδενδρα και τον κάµπο µε τα εσπεριδοειδή. Tα τελευταία χρόνια, ωστόσο, χτίζει χρόνο µε το χρόνο το όνοµά της και στην παραγωγή µπύρας.

Η Alea Brewing Co. γιορτάζει τα 5 χρόνια παραγωγής διοργανώνοντας το πρώτο Alea Craft Beer Festival την Κυριακή 30 Ιουνίου

Η Alea Brewing Co. γιορτάζει τα 5 χρόνια παραγωγής της με μία πολύ σημαντική εκδήλωση στον εξωτερικό χώρο τους ζυθοποιείου της, διοργανώνοντας το πρώτο Alea Craft Beer Festival την Κυριακή 30 Ιουνίου!

Προτεινόμενα

Νηφάλιοι γίναµε… Sknipa

«Η µικροζυθοποίηση είναι ένα µαγείρεµα, που αποτυπώνει το µεράκι και τη δουλειά του µικροζυθοποιού. Είναι η συνταγή. Τα υλικά που θα χρησιµοποιήσεις, ο τρόπος που θα τα µαγειρέψεις και πώς θα αφήσεις τη µπύρα να ωριµάσει µέχρι να φτάσει στο µπουκάλι ή στο βαρελάκι».

Στο Βέλγιο ο ναός της µπύρας

Έχοντας προσελκύσει περισσότερους από 20.000 επισκέπτες στους τέσσερις μήνες της λειτουργίας του, το μουσείο Belgian Beer World προσφέρει μια πλούσια διαδραστική εμπειρία για την κουλτούρα της μπύρας.