Η ζυθοποιία Robinsons και οι Iron Maiden λανσάρουν την Trooper Pale Ale

Κοινοποίηση:

Η session μπύρα με ελαφρύ αλκοολικό βαθμό 3,4% ABV είναι μια ελαφρύτερη και πιο sessionable pale ale αρωματισμένη με λυκίσκο citra. Σύμφωνα με την Robinsons, εισήγαγαν την Trooper Pale ως τη χαμηλότερη σε περιεκτικότητα ABV της σειράς, σε αντίθεση με την υψηλότερη μπύρα περιορισμένης έκδοσης 10% ABV που κυκλοφόρησε πέρυσι και τη ναυαρχίδα Trooper ale 4,7% που κυκλοφόρησε το 2013.

Η φιάλη περιλαμβάνει μια πρόσφατα σχεδιασμένη ετικέτα με το σύμβολο της Iron Maiden Trooper Eddie, η οποία παραπέμπει στις εικόνες της τρέχουσας παγκόσμιας περιοδείας του συγκροτήματος The Future Past. Τα καπάκια των φιαλών συνεχίζουν το καλλιτεχνικό έργο της συλλογής με ένδειξη της ημερομηνίας και κάπως έτσι σχηματίζεται ένα ιστορικό χρονοδιάγραμμα για τους συλλέκτες.

Η Trooper Pale Ale έχει κυκλοφορήσει σε 321 καταστήματα ASDA στην Αγγλία, συμπεριλαμβανομένου του καταστήματος της γενέτειρας της ζυθοποιίας στο Stockport. Η νέα μπύρα θα είναι επίσης διαθέσιμη από το ηλεκτρονικό κατάστημα της ζυθοποιίας Robinsons. Θα είναι επίσης διαθέσιμη στις εξαγωγικές αγορές μέσω της Sovereign Beverage Co. αργότερα αυτό το μήνα, δήλωσε η ζυθοποιία.

Η Trooper έχει αποτελέσει μια ιστορία επιτυχίας για την Robinsons και το ροκ συγκρότημα με περισσότερες από 30 εκατομμύρια μπουκάλια να έχουν πωληθεί παγκοσμίως από την πρώτη κυκλοφορία και το προϊόν να έχει εξαχθεί σε 60 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Χωρίς πονοκέφαλο

Ο τραγουδιστής των Iron Maiden, Bruce Dickinson, δήλωσε: «Έθεσα στον Διευθυντή Ζυθοποιίας και Επιχειρήσεων, Martyn Weeks, την πιο δύσκολη πρόκληση. «Να παρασκευάσει μια σωστή μπύρα για εμάς χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση, και ξέρετε τι; Απλά πήγε και το έκανε, όπως όλοι ξέραμε ότι θα έκανε! Είναι η Trooper… αλλά χωρίς τον πονοκέφαλο!»

Ο Oliver Robinson, διευθύνων σύμβουλος του τμήματος μπύρας της Robinsons, δήλωσε ότι η ζυθοποιία είναι «ευτυχής» που συνεχίζει τη συνεργασία της με τους Iron Maiden «μετά από 11 χρόνια κοινής επιτυχίας».

Ο ίδιος δήλωσε: «Η Trooper Pale είναι ένα συναρπαστικό νέο λανσάρισμα, καθώς εμπνεόμαστε από τις τάσεις της αγοράς της βιομηχανίας μπύρας και εισάγουμε μια μπύρα με χαμηλότερο ABV, καθώς η κατηγορία των “χαμηλών και όχι” συνεχίζει να αυξάνεται».

Και ένα χέβι μέταλ ερυθρό κρασί Douro DOC

Η είδηση έρχεται καθώς οι Iron Maiden συνεργάστηκαν με τον εισαγωγέα και διανομέα Ehrmanns Wine για να δημιουργήσουν ένα κρασί εμπνευσμένο από ένα από τα πιο πρόσφατα τραγούδια του heavy metal συγκροτήματος.

Παίρνοντας έμπνευση από το τραγούδι Darkest Hour του συγκροτήματος του 2021, το Iron Maiden Darkest Red είναι ένα ερυθρό κρασί Douro DOC still (επίσης από την σοδειά του 2021) που προέρχεται από τον ιστορικό παραγωγό Van Zeller Wine Collection.

Παρουσιάζοντας το προϊόν στην ProWein, ο επικεφαλής πωλήσεων της Ehrmanns Wine, Paul Daniell, δήλωσε στην επιχείρηση ποτών ότι το συγκρότημα εξέφρασε ενδιαφέρον για τα άλλα πορτογαλικά κρασιά της εταιρείας και επίσης ότι ήταν ευτυχής σύμπτωση το γεγονός ότι ο φροντμαν Bruce Dickinson μίλησε στο συνέδριο Wine Future στην Κοΐμπρα της Πορτογαλίας πέρυσι, όταν αυτό το πορτογαλικό επιτραπέζιο κρασί βρισκόταν υπό ανάπτυξη.

«Αυτό είναι στα σκαριά εδώ και ένα χρόνο», είπε. «Επιλέξαμε το Douro DOC επειδή βρίσκεται σε ανάπτυξη. Τα πορτογαλικά κρασιά έχουν μεγάλη φήμη. Αν κάναμε ένα ακόμη Malbec, θα ήταν απλώς ακόμη ένα Malbec. Αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Είναι ένα ανατρεπτικό κρασί σε μια ανατρεπτική κατηγορία».

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Καθιερώνεται η μπύρα χωρίς αλκοόλ, στοίχημα η κατάκτηση της γεύσης

Την ραγδαία άνοδο της μπύρας χωρίς αλκοόλ μέσα στην επόμενη δεκαετία προβλέπει έρευνα αγοράς, σύμφωνα με την οποία βασικό «στοίχημα» για τους παίκτες του κλάδου αποτελεί η βελτίωση της γεύσης,

Προτεινόμενα

Η μπύρα ΝΗΣΟΣ παρούσα στους αγώνες ανοιχτής θαλάσσης του ΠΟΙΑΘ

Η μπύρα ΝΗΣΟΣ, πρεσβευτής της Τήνου, των ελληνικών νησιών και της Ελλάδας και παράλληλα άρρηκτα συνδεδεμένη με τη θάλασσα και την ιστιοπλοΐα, υποστηρίζει ένθερμα και φέτος τους αγώνες του Πανελληνίου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ).

Κερδίζουν έδαφος στις προτιμήσεις των καταναλωτών οι μπύρες με άρωμα και ιδιαίτερες γεύσεις

Ακολουθώντας την τάση της αγοράς για αρωματικά ποτά, οι ζυθοποιοί έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους προς την παραγωγή μπυρών με αρώματα, όπως προέκυψε από το συνέδριο International Beer Strategies Conference στην Πορτογαλία.